Израел-51

• 48 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Дани, добре дошла! Жега, а  Grinning?!

Ние пък днес си имахме форумско коремче на гости. Мента е права- много и отива бременността на Мимкис  Peace!

# 106
  • T"A
Аз докато се домъкна...

Дани, добре дошла! И весело изкарване в Обетованата земя!

При нас днес преваля приятен летен дъждец  Heart Eyes Бебе Мишмиш беше на плуване. Аз обикалях около басейна с един фотоапарат и подсмърчах от гордост и вълнение  Laughing Човек би си казал, че най-малко на олимпиада се състезава детето, ако ми гледа реакциите  Joy

Ние пък днес си имахме форумско коремче на гости. Мента е права- много и отива бременността на Мимкис  Peace!

Супер! Браво на вас  Hug

Пишете как сте на хол-а-моед, Тали, Бубе, Мимкис  Wink

Криси, не съм чела в тая насока нищо напоследък..  Thinking

Чета тук за неволите покрай познаването на пола - според мен, добър специалист в ултразвуковата техника не би могъл да сбърка. В смисъл, то си е занаят да можеш да прегледаш плода с УЗИ и да "прочетеш" видяното, така си мисля. На мен тук прегледите, т. нар. фетална морфология, не ми ги прави следящия ме гинеколог, а ме изпратиха при специалист, който само този вид прегледи прави, с нищо друго не се занимава  Peace

# 107
Привет на всички пишещи в темата!  bouquet Свърши отпускарския сезон и темата живна. Simple Smile

# 108

Пишете как сте на хол-а-моед, Тали, Бубе, Мимкис  Wink

От ришон до шлиши- пнуиа +2  Peace!

Искаме снимки на плуващ Йойо  Hug, хареса ли му, с татко му ли плуваха?
Честити първи зъбки!

Меди също тази година три пъти седмично ще има плуване от у-ще ще има плуване и много се радва и вълнува.

Верано, много ти е сладко усмихнатото момиченце.

# 109
      Добро утро имаше приятен дъждец преди малко, а аз съм така ранобудна, защото заспах в 21.00 Blush
   Тали, мерси за гостоприемството и комплиментите Hug Чакаме ви скоро да наминете и към нас  Grinning Много е хубав и вашия район Peace
    Ментуш, аз съм свободна, но влака вече не ми е така близо и нямам друг вариант освен сутринта преди работа мъжа ми да ме остави на гарата, което е доста рано Thinking
    Дани,добре дошла! Сега морето е много приятно за къпане, вече не е така вряла водата, и при нас беше и кристално чиста тези дни Grinning
   Krissy, това е новина на и BBC, ето как предполагат, че се е получило явлението Има много теории, преди се предполагаше, че цунами е причината.  Peace
   Мента, честито ви зъбче и бъдещ олимпийски шампион по плуване  Laughing

# 110
  • Някъде там...
Аз си работя нормално...

# 111
  • T"A
Верано, и аз останах очарована от снимката  Heart Eyes Как сте, ти и бебка?

Мимкис, аз действително се чудих как ти е уреден транспортът сега  Thinking За колко рано става въпрос? То, не че аз не съм будна от 5 сутринта, но заради честите будения, сутрин съм като парцал...

Обмислям вариант да се видим във вторник, защото бебето днес е настинало и утре ще го водя на лекар да ми каже какво е, т.е. да не е нещо заразно от една страна, пък и да не го разнасям твърде много, ако е болен  Rolling Eyes

На мен ми харесва къде живее Тали Дан от гледна точка на това, че е добре уредено за деца. Изобщо Холон се води много "добронамерен" град за живот с деца.

Тали, Ментов влезе с малкия в басейна, защото аз не умея да плувам и не исках детето да усеща някаква несигурност  Simple Smile Но имам намерение да си взема един бански, който да покрива пораженията на корема от бременността и раждането и в някое от следващите ни посещения аз да вляза с бебето във водата, хем ще се ориентирала в упражненията чрез наблюденията дотогава  Wink(ми, така, де, да не взема да сбъркам нещо и да изостанем от другите Mr. Green)
Наснимала съм доста, но нали всичко правя натагъдък - само 2 снимки успях да кача: в общ план и в близък  Grinning

Бубе, сериозно ли?  Shocked Само на самия празник ли почиваш?
Ето защо е хубаво да се работи в държавно предприятие или в сферата на образованието...

# 112
  • Някъде там...
Писах, писах и всичко се изтри  #Cussing out Та наново...
Ментуш, не само че работя а и съм с нормално работно време  Tired За това и наблягам яката на ученето за да изляза от тази кал най-накрая преди да съм извършила убийство  Mr. Green Честито ви зъбче  Hug Речника, вече е употребен а мъжо много се хвали насам натам какво красиво издание е  Crazy Все едно си го дала на него да учи български а не на мен да ми помага в ученето  Joy

Забравих какво писах още  Rolling Eyes Станала съм доста отнесена, в главата ми е само зхут и хова, лекохот, кабалот и тем подобни щуротии, но ми харесва и научих много нови неща  Blush

А да сетих се, при нас посред нощ се изсипа малка буря с много гръмотевици и половин часов силен дъжд, беше много приятно  Heart Eyes

Хубав, хубав ден  Hug

# 113
    Bube, много кофти така, поне бонуси, че работите на празник няма ли?
    Мента, не мисля, че ще имам сили да пътувам изобщо, нещо кръвното ми е много ниско, макар, че хемоглобина ми е 115 и вчера почти стигнах до припадък и ме е страх сега да пътувам сама с тия кризи. На мен по принцип ми е ниско кръвното и първото тримесечие също бях така. Пия копривата, която ми донесе и намерих и един магазин органик в Зихрон откъдето си купих още, но пак ми се вие свят и ми се върти всичко пред очите Confused Според лекарката не е толкова опасно, но трябва да се кротна и да почивам Tired Почнах да ям и шоколад, макар че не обичам да ям много сладко, но ме ободрява, иначе съм като зомби Mr. Green
      Отивам пак да спинкам Blush, хубав ден от мен Hug

# 114
  • Някъде там...
Мимкис, бързо да се оправяш  Hug Ако искаш аз мога да ти вдигна кръвното  Mr. Green Иначе не, не ми заплащат екстра, не ми дават бонуси...имахме панаири за неплатени почивни дни в които съм работила  Tired Защо мислиш, че изчезвам от там...Тъпанара пак ми предлага да ме направел купаит рашит, за какво ми било да уча като мога като купаит да вземам 6000 шекела...Идваше ми да го напсувам ама само се подхилнах ехидно...Психота...4 дни и почвам на новото място  Peace Не че там е по-добре, те и там ме прекараха ама... няма как заради ученето аз се съобразявам с тях не те с мен...
Оплаках се  Joy отивам да уча...
При нас е жълто небето та пожелавам дъжд, да отмие мръсотията  Praynig

# 115
Mentha да и аз смятам това да направя  Simple Smile благодаря Ви за помощта все пак Wink лек и приятен ден на всички   bouquet

# 116
Добър вечер и от мен!Благодаря на всички за топлите думи за добре дошла!Няколко дни нямах интернет/ в Ейлат в хотела имаше интернет само във фоайето на хотела/,но сега сме пак в Тел Авив и се обаждам набързо с няколко реда.Уникални преживявания и впечатления!Програмата ни е толкова интензивна,че имам чувството ,че съм тук от поне половин месец.Накратко- от Тел Авив минахме през Ерусалим, после-на Мъртво море, Масада,пустинята Негев и Ейлат Ейлат емного,много красив- и много,много топъл/даже горещ!/ Бяхме на плаж,аквариумите с коралите и акулите,мъжа ми ходи на подвоно гмуркане/той това го прави винаги и в България/,вечеря на яхта В понеделник отидохме до Петра- трябва да кажа ,че аз бях втрещена- уникален исторически паметник,и отвратителна мръсотия и безхаберие- като се започне още от границата,където чакахме два часа без да знаем защо,после спирахме почти по всички малки и мръсни магазинчета по пътя,за да се стигне до безумието на самия каменен град,където непрекъснато препускат коне,разхождат се камили и магарета с бедуини и така мирише,че чак ти се повръща След тези преживявания накрая ми идваше почти да тръгна пеш през пустинята до Израел.Наистина,трябва да се види Петра,но аз за себе си съм убедена,че поне през този живот повече не искам да ида в Йордания.Днес направихме страхотен преход- от Ейлат до река Йордан/Йорданит/ и от там до Тел Авив,а вечерта-с наши приятели,които живеят тук-до Рибния ресторант на старото пристанище на Яфо.Доста разхвърлено ви описах преживяванията си,но вече ми се спи-утре ще кача и снимки.Целувки на всички от мен и спокойна нощ!

# 117
  • T"A
Дани, наистина ви е много интензивна програмата!
На мен като ми идват гости, по-лежерно го раздаваме  Mr. Green

Мимкис, и на мен един пост ми се затри (аз пиша, забравям да натисна "публикувай" и затварям таба, когато приключа с писането  hahaha). Тази коприва бях я взимала в Суперфарм  Peace, но иначе предпочитах в пликчета за чай... Аз сега отново си правя запарки от коприва и пия на чай, най-вече за собствен тонус (правя си я на айс-ти). И в болницата Ментов ми беше донесъл - казват, че е хубаво за кърмата и за възстановяването след раждането  Peace По едно време я бях спряла и наблягах на лайката и копъровия чай ("те шомар"), те успокояват коликите, изпивах по 2 л дневно  Mr. Green (на бебето директно не съм давала Peace)

Обаче - има една марка копривен чай, за който исках да ти напиша, че не препоръчвам: на Herba Center - техният продукт, освен коприва, съдържа и още някаква трева, има ментов аромат, но въпросната добавка не се препоръчва по време на кърмене и бременност  Naughty Най-странното е, че само в съдържанието отзад с малките букви са я записали, а иначе си пише само сирпад, все едно е 100% коприва  Rolling Eyes Та, мисълта ми е, че трябва да се проверява и съдържанието отзад  Peace

Надявам се, че (докато ти отговоря) сe чивстваш по-добре Hug

Бубе, да очаквам ли сега съпружеското тяло да проговори на български покрай моя речник  Flutter
Много ти е натоварено с тази работа  Sad Но непременно свиркай, когато имаш възможност, пък ние все някак ще се нагласим по теб Peace
Как са съучениците в курса?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 10:46 от Mentha

# 118
Dani_Gallery, завидях ви чак Grinning А за Петра не съм предполагала, че е в такова състояние, израелците винаги имат добри отзиви след екскурзия до там Rolling Eyes
   Мента, аз на пакетчета не съм и търсила, а на този магазин попаднахме случайно и сега си купувам и овесени ядки от там , иначе плодовете и зеленчуците са безумно скъпи. Ето сайта  им. Копривата е като тази от Суперфарм и си е чиста коприва, 50 гр. е 4.80 шекела Peace Мерси за предупреждението за фалшивите чайчета Hug. Да по-добре съм мисля, пак си се влача, но с тези 12 вече кг отгоре си е нормално Crazy  Вие как сте, оправи ли се Йойо от ваксините и настинката?

# 119
С единият крак съм на вън, тръгваме за Кинерет, цели 3 месеца не сме ходили, очертава се жега, но при толкова ентусиасти нямам думата.
Мимкисче, връщаме се в шиши, взимам телефон, ще се чуем може да минем и през вашият плаж, ако нямате нищо планирано и се чувстваш добре.

Общи условия

Активация на акаунт