Отговори
# 1 020
Предлагам се за отговорник за Пазарджик  ако няма други желаещи Whistling

# 1 021
  • StZ
и аз платих днес - ако трябва допълнително за шала ще изпратя Peace

# 1 022
Задръжте още два дни за доплащането, ще пиша с големи букви когато имам окончателната цена. Съжалявам за усложнението.

Скоро ще сложа таблица за проверка и такава за отговорници. Ще гледам да можете сами да се вписвате  Peace

данчето с трабантчето, печелиш Пазарджик

# 1 023
Мислех да пусна утре всички парички... да изчакам ли?

# 1 024
Мислех да пусна утре всички парички... да изчакам ли?
И аз същото да питам  Thinking

# 1 025
Изчакайте още ден  Peace

# 1 026
  • Пловдив
а роклята , нали беше от плетиво, че с моя бременелски мозък забравих  Whistling

# 1 027
Не, роклята не е от плетиво.

# 1 028
Шаманче, аз днес преведох парите за пижамата, но да кажа, че в основание пише pina preslav, а не pina_preslav! Т.е. без долна черта, с интервал - системата така им го приемала...  Rolling Eyes
 Hug

# 1 029
  • ул. "Мечтание"
Току що преведох паричките по ePay - 55 лв (смятах полото по 20 лв, каквото остане - за ЛЛЛ). Благодаря!  Hug

# 1 030
  • Търговище
Вчера и аз преведох парите, от сметката на милото, че в моята нямаше парички   Mr. Green

# 1 031
Момичета, срока за плащане удължавам до 3.12.2010. Разбира се, ако не сте платили до тогава, за предпочитане е да го направите по късно, отколкото да се откажете. Иначе ще се отзова с поръчани и неплатени неща.

# 1 032
Шаманче, аз днес преведох парите за пижамата, но да кажа, че в основание пише pina preslav, а не pina_preslav! Т.е. без долна черта, с интервал - системата така им го приемала...  Rolling Eyes
 Hug
И аз съм без долната черта всеки път  Peace
Шаманче, и да останат неплатени неща, не се тревожи, нали винаги има желаещи за нещо останало  Hug

# 1 033
Шаманке аз не си носих личната карта, та превода направи мъжа ми и в основание за плащане са написали захранване на сметка #Cussing out а ясно на листче бях написала моя ник.  Та преведохме 29 лв - от Георги Чуклев Peace

# 1 034
  • Търговище
Шаманке сега видях плтежното и на него милото написало на основание за плащане ANI Вместо Усмивка  #Crazyа изрично му писах по скайпа всичко  #2gunfireот Владимир Иванов Станчев
дано не е проблем  baby_neutral     bouquet

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 15:21 от Усмивка

Общи условия

Активация на акаунт