Отговори
# 1 005
  • Пловдив
Явно още няма окончателна цена... Отивам да преведа парички, ако не стигат, ще пусна пак Peace

# 1 006
  • София
Мислех днес да преведа  паричките ,но вятъра навън е ужасен  Confused и няма как да излезна без малката.Утре късно ли е ?

# 1 007
Блузата с шала ме изненада с доста висока цена, за това ще мисля друг вариант за изработката и и цената остава същата. Надявам се да успея да се впиша в сумата  Confused
Ето това каза Шамана в другата тема  Mr. Green.

# 1 008
Шаманката пуснах паричките РИНТС, но в основанието не можах да напиша Рошл@, т.к. не позволява да се вписват такива символи и отдолу писах, че е с маймунско А дано - да ме разпознаеш Hug

# 1 009
Да, забравих да пиша и тук. Блузата с шала вероятно ще излезе между 17 - 20 лв. във вариант от трико. Ще се постарая да е красива, но за жалост няма да е плетена. Мога по нататък да ви предложа лимитирана версия на неща от плетиво, съответно на цени като за плетиво.

# 1 010
  • Пловдив
Блузата с шала ме изненада с доста висока цена, за това ще мисля друг вариант за изработката и и цената остава същата. Надявам се да успея да се впиша в сумата  Confused
Ето това каза Шамана в другата тема  Mr. Green.
Тенкю  bouquet

Аз пък много се радвам, че няма да е от плетиво hahaha

btw преведох паричките, но ника ми са го написали sweet-manice Whistling

# 1 011
И аз пуснах паричките ,на основание пише "Йорданка Ганева",защото не ме вземат насериозно с този ник Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 1 012
Днес преведох парите по сметката . От мен ЙониБони -62лв., от сестра ми Mira_mimi -30лв. Наредител е Мирослава Христова Червеняшка-Иванова. Сега прочетох че блузата с шала може да излезе 20лв. и ще доплатя, но утре.

# 1 013
Аз пък нямах кола, но утре ще преведа Peace Искам да питам (че съм пропуснала и не съм видяла) дали има подготвен списък с поръчките и отговорниците?И дали случайно не трябва помощ?

# 1 014
Шаманке, вися една мъжка тениска, ама тогава да изчакам да видим дали блузата с шала ще е 17 или повече Thinking Щом кажеш, ще пусна и добавката Simple Smile

# 1 015
  • София
Шаманич, пуснах паричките и чак сега видях, че не се знае цената още.

Ще преведа още, ако се налага в последствие. Пуснати са от името на брат ми Веселин, с основание моя ник.

Благодарско за всичките ти усилия да ни направиш красиви и практични  Heart Eyes

# 1 016
Шаманче, пускам ти я по 20 блузата с шала, а ако остане нещо - на ЛЛЛ. Аз пък ходих до банката и се сетих, че забравих сметката вкъщи.

А трикото плътно ли ще е?

Има ли промяна в цените на другите артикули, че нямам време да следя редовно темата?

# 1 017
И аз пуснах паричките ,на основание пише "Йорданка Ганева",защото не ме вземат насериозно с този ник Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И мен така. hahaha Само ме изгледаха, но този път го написаха.

Пуснах 4 лв повече, дано да не са малко.Каквото остане за ЛЛЛ. Peace

# 1 018
Шаманич, и моите пари трябва да са по сметката ти.  Peace

Пиши като имаш повече информация за допълнителните пари за блузата с шала. Ще привеждам пак.

# 1 019
И от мен трябва да има парички днес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт