Отговори
# 990
Днес ще пускам паричките за поръчката. Мернах някъде,че цените са променени. Така ли е наистина и колко да пращам за блуза и рокля?

# 991
Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но въобще не съм наясно с детската Бг номерация  Embarassed , а някои от нещата от миналата колекция много ми допаднаха. Та, ако може някой да ме упъти как да се ориентирам в тези размери.

# 992
smile3518 Да, няма нищо за нас ... Ама нищо , ще чакаме другата колекция с нетърпение Simple Smile Иначе така нашумялото "Тук е млякото ! " на Nesqiuk много ще отива на блузките хихихи... До днес поръчките , а превода на парите до 30-и нали така, ако и има някаква промяна да пратим колкото трябва ? И друго да попитам , пратила съм членски внос към ЛЛЛ , как мога да разбера дали е получен и всичко наред ли е ?

# 993
Предварително се извинявам за глупавия въпрос, но въобще не съм наясно с детската Бг номерация  Embarassed , а някои от нещата от миналата колекция много ми допаднаха. Та, ако може някой да ме упъти как да се ориентирам в тези размери.

Оттеглям си питането, намерих отговора в темата за поръчки  Blush .

# 994
Може ли да кажете има ли вече яснота по отношение на цветовете на блузката с шала и роклята? Опитах се да изнамеря инфо из темата, но е доста затормозяващо  Rolling Eyes. Та ако може някой да ми "снесе" информацията, ще съм му благодарна!  Grinning   bouquet

# 995
Днес ще пускам паричките за поръчката. Мернах някъде,че цените са променени. Така ли е наистина и колко да пращам за блуза и рокля?
Всичко освен блузата с шал остава с обявените цени от първата страница на темата с поръчките! За брузата с шал чакам обещаната оферта до най-късно събота, увериха ме, че ще имам информация

Райян, за членския внос можеш да попиташ на lalechebg@gmail.com или на първия мейл от този лист lalechebg@gmail.com Имаш право на отстъпка за блузите от 10%  Peace

Усмихнатото, роклята ще е като на снимките, графитено сива. Блузата с шал още не знам, за което съжалявам, но не зависи от мен.

# 996
Усмихнатото, роклята ще е като на снимките, графитено сива. Блузата с шал още не знам, за което съжалявам, но не зависи от мен.

Жалко... Много ми хареса модела на роклята, но тъмни цветове вече не искам... А за блузата с шал кога евентуално можеш да разбереш? А след като цената й ще стане ясна в събота, дали можеш да ни изчакаш с поръчките до тогава?  Rolling Eyes (то на мен ми е ясно, че винаги ще има някой, който след днешна дата ще поръча и ти пак ще му приемеш поръчката, ама нали уж официални срокове... пък и не пречи да си попитам  Whistling)

# 997
(има ли смисъл да ти отговарям  Mr. Green )

# 998
Момичета, предлагам всички детски тази зима да са блузи. Материята е мекичка и сравнително плътна, ще е по-удобно да се носят с боди отдолу например.

Напомням, че днес е последен срок за записване, привечер спускам кепенците  Mr. Green
ОК.Аз съм поръчала боди но нямам нищо против да е блузка!!!!А за паричките нищо че съм ги изпратила ако има промяна в цените ще доизпратя!!!uote]

# 999
В краен случай ларедут предлага вариант за шал  Mr. Green http://www.laredoute.fr/vente-col-roule-en-maille-grosse-cote.as … =1&pos=18_n_n

# 1 000
Много ми харесва идеята детските блузи да са блузи, а не бодита. Така ще може да се види надписът! Simple Smile Аз лично приемам бодито за бельо и през зимния сезон то не се вижда.

# 1 001
  • Търговище
 Иначе така нашумялото "Тук е млякото ! " на Nesqiuk много ще отива на блузките хихихи...
и на мен мн ми допада Peaceна блузката на бебо: Кеде е млякото?
а на блузката на мама: тук е млякото  Laughing

# 1 002
  • Пловдив
Разбра ли се цената на блузката с шала? Аз все още не съм превела парите по тази причина, в понеделник отивам до банката, надявам се до тогава да има окончателна цена, ако ли не - превеждам 20 лева и адно стигнат Wink
...Е, ако се наложи, ще доплатя де Stuck Out Tongue

# 1 003
Току-що си пуснах поръчката, защото съм патка заспала Embarassed - що си мислех, че срока и 27-ми? И чаках инфо за плетените блузи и пътувах командировка и всичко изпуснах Sad

Ще може ли да ме включите. Ще пусна паричките веднага

Благодаря!

# 1 004
Цена за блузата чакам до утре вечер, ако няма резултат, просто остава така и ще го мисля някак в движение.

Тези, които са под чертата в другата тема ще запиша, но в един момент ще кажа, когато вече няма да има накъде.

Общи условия

Активация на акаунт