Отговори
# 975
Бубичка, супер си, шала също  Peace Изглеждаш страхотно.

# 976
Ама шала плетен ли ще е?  newsm78 Бях останала с впечатление, че ще е от памучно трико като блузата. Моля за пояснение, защото в противен случай, ще се наложи да променям поръчката. При нас в тия жеги, само плетен шал ми липсва.  Crazy

# 977
Аз този си го оплетох сама... по Шаманска идея... Шаманския не знам какъв ще да е Simple Smile

Шаманче, благодаря  Hug

# 978
  • StZ
Старозагорки, случайно да желаете да си получите поръчките лично от мен???? Ще идвам за Коледа... пак и пак, и пак.  Simple Smile
аз съм ЗА и все пак ако станат преди Коледа ще помагам Peace

# 979
Ама шала плетен ли ще е?  newsm78 Бях останала с впечатление, че ще е от памучно трико като блузата. Моля за пояснение, защото в противен случай, ще се наложи да променям поръчката. При нас в тия жеги, само плетен шал ми липсва.  Crazy

Няма да е толкова дебел  Peace

# 980
Някой спомена за лятна колекция и останали дрешки от нея , има ли възможност да се поръчат и новаци като мен да се сдобият с нещичко и ако да , какво е останало ?!

# 981
Ето, сега не мога да видя шала на Бубичка, като не съм се регистрирала във Фейсбук  Sad

# 982
Иве, пуснах днес парички за блузката с шала. 19 лв съм пуснала, ако има нужда ще пускам пак. Ника ми е без чертичката :  eli cat.

# 983
  • Варна
 Embarassed Съжалявам, ако нещо не съм на място, но искам да питам колко парички трябва да платя за поръчаната от мен бебешка тениска с размер 92. Посочените цени в другата тема са до размер 74 мисля. Отново се извинявам, но края на ноември наближава... и искам да си платя блузката.  newsm51

# 984
Раян, от лятото има останали следните неща, но май няма нищо в твоята номерация:

Има детски с тези картинки:

- 62 (дълъг ръкав), и 2 бр. 98 тениски

110,116, 122 тениски

размер 68 -  боди с къс ръкав

размер 68 -  боди с къс ръкав

62 (боди), 98 (тениска) къс ръкав

Дамски останали има от тези:
с къс ръкав размер ХЛ

потник рипс 2 бр. ХЛ и 1 бр. ХХЛ

# 985
Embarassed Съжалявам, ако нещо не съм на място, но искам да питам колко парички трябва да платя за поръчаната от мен бебешка тениска с размер 92. Посочените цени в другата тема са до размер 74 мисля. Отново се извинявам, но края на ноември наближава... и искам да си платя блузката.  newsm51

Цените са за всички размери  Peace

# 986
Момичета, предлагам всички детски тази зима да са блузи. Материята е мекичка и сравнително плътна, ще е по-удобно да се носят с боди отдолу например.

Напомням, че днес е последен срок за записване, привечер спускам кепенците  Mr. Green

# 987
  • София
искам да си допълня поръчката с една от летните детски тениски (тези с дяволчето Mr. Green,98размер ,1бр)как да я обознача в поръчката и колко парички струва?  bouquet

# 988
Пиши в темата за поръчки, а аз ще си те отбележа. Цената на останалите детски е 9 лв., а дамските 11лв.

# 989
  • София
искам да си допълня поръчката с една от летните детски тениски (тези с дяволчето Mr. Green,98размер ,1бр)как да я обознача в поръчката и колко парички струва?  bouquet
Ако може другата бройка с дяволчето размер 98 да е за мен. Сега ще пиша и в темата за поръчките

Общи условия

Активация на акаунт