Отговори
# 1 065
  • Пловдив
sweet_maniche , няма, кандидатираш ли се?
Ще се жертвам за каузата, ако няма други желаещи Mr. Green
Стига, обаче да станат декември, че от 03 януари може и да съм в Шумен за 2-3 седмици newsm78

# 1 066
Аз пък ще пътувам през втората половина на декември, а началото на януари съм си в Пловдив и съм съгласна да поема нещата за Пловдив, ако се закъснее и не се приключи до края на декември.

# 1 067
  • Пловдив
Значи нодатъкмихме нещата Laughing Wink

# 1 068
  • София
По Коледните празници ще пътувам до Търговище и мога да се нагърбя със пренос на поръчките от там Simple Smile .

# 1 069
Шаманке и аз ти захраних сметката днес Simple Smile В офис на цкб преведох, така че може би са вече видими  Peace
Сега и аз вече чакам с нетърпение красотите от теб  Hug

# 1 070
И аз днес. Жарко е превел с основание Бубичка.  Peace

# 1 071
Ако няма кандидати за София - Надежда, аз мога да се заема ?

# 1 072
Има ли някакво развитие по въпроса с плата за блузата с шала? Ей така да вметна ... дано не ми се ядосаш много Шаманке.

# 1 073
Има ли някакво развитие по въпроса с плата за блузата с шала? Ей така да вметна ... дано не ми се ядосаш много Шаманке.

и аз от известно време си мисля за това и все ме е срам да задам въпроса  Embarassed плат , цвят шие ли се вече?

# 1 074

и аз от известно време си мисля за това и все ме е срам да задам въпроса  Embarassed плат , цвят шие ли се вече?

Оооо забравих да пиша, вчера купих плат за блузите с шала, цветът е страхотно лилаво, като №3 от тази снимка. Има веротност част от блузите да са сиви, ако плата не стигне  Rolling Eyes Но и сивото е много приятен нюанс  Peace

# 1 075
Ау, страхотно! Ще ми отива на лилавите дънки дето си купих на пролет...стига да ми стават още 2-3 месеца. Mr. Green

Шаманич, дай жокер - кога да очакваме да видим и носим красотите?! Нали знаеш, че питам с користна цел - само до 8 януари ще мога да си ги взема... Sad

# 1 076
Много се надявах до Коледа, но надеждата ми някак все повече замира. Но поне в първите дни на новата година ми се ще всичко да е при вас  Hug

# 1 077
Много се надявах до Коледа, но надеждата ми някак все повече замира. Но поне в първите дни на новата година ми се ще всичко да е при вас  Hug

Стискам палци да стане! Тъкмо ще дойда на общата среща да си ги взема лично... Grinning

# 1 078
Ако лилавото не стигне, нямам нищо против моята да е сива.

# 1 079
Ако лилавото не стигне, нямам нищо против моята да е сива.
И аз съм съгласна със сивото  Peace

Общи условия

Активация на акаунт