Отговори
# 1 080
  • София
Аз пък искам лилаво ...  Blush .

# 1 081
Ех да можеше роклята да е в лилавичкооо Simple Smile

# 1 082
 Heart Eyes Уау, лилавото е страхоно!

И с една молба към майките, които имат мъжки тениски с надпис "Татко на кърмаче".Нашият се притеснява, че надписа ще е малък и няма да се чете  Mr. Green Някой има ли снимка под ръка да видя как стои?

# 1 083
  • София
Сиво, лилаво - и двата цвята ги харесвам, та каквото и да ми се падне, нямам претенции.  Grinning

# 1 084
  • Пловдив
Лилавооооооо! Урррраааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 085
Ох, и аз искам лилаво! На тото ли е работата, или може да се заказва?  Mr. Green

# 1 086
Лилаво Heart Eyes Heart Eyes Blush Е, и сиво няма да върна, де:-)
Стискам палци да станат до Коледа или до Нова Година Praynig Praynig Praynig Ще се радвам ако мога да се изтипосам с нова блуза за празника Blush

# 1 087
Нали разбирате, че няма как да се кроят блузите по поръчали потребители  Mr. Green Няма как да обещая на някой, че неговата ще е сива или лилава. А и пощадете ме малко, не мога да се съобразя с исканията на всяка от вас, а ако се съобразя само с някои, няма да е честно, нали.

# 1 088
Тъкмо щях да ти кажа, че ще съжаляваш че каза, че ще има и такива и такива.. Ще започнат едни заплюваници  Joy

# 1 089
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз пък нямам претенции, та няма проблем и сива блуза да ми дадеш.

# 1 090
Здравейте, улисана покрай бебо съм изпуснала сроковете за заявка на красивите дрешки. Има ли вариант да се включа сега?

# 1 091
Можеш да се запишеш като чакаща и ако останат допълнителни неща, ще пиша. Пиши какво би искала, като поръчка  Peace

# 1 092
Здравейте, улисана покрай бебо съм изпуснала сроковете за заявка на красивите дрешки. Има ли вариант да се включа сега?
и аз с подобна молба  Blush
Размер S съм
много харесах блузката с шала и роклята (но и на блузка поло съм съгласна)
И ако има останали и от тези детските До кога ще суча не е вашара работа също бих взела
Охххх как изтървах срока  Close

И още едно предложение за следващата колекция  Blush ако приемате де -
боди за кърмачки (никъде не открих такова чудо), а ми се вижда много удобно и практично, става за под всяка блуза и няма все пак да сме много разголени.

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 00:58 от Flash Dance

# 1 093
Можеш да се запишеш като чакаща и ако останат допълнителни неща, ще пиша. Пиши какво би искала, като поръчка  Peace

Шаманче, пиши ме в листата за чакащите моляте  Praynig Каквото и да е от кърмаческите блузки и пижамката в размер Л веднага ги грабвам като куцо пиле домат и плащам на минутата. Много съм се отнесла и.... много съм пропуснала, ама започнах работа и е лудница с моето кърмаче - ятаче.

# 1 094

Flash Dance,  tanichka78 , пиша ви в листата на чакащите  Peace Само за детската ако може да уточниш размер, от някои ще има допълнителни  Peace

amelie, silvery, Solley., _Gabi_, вашите допълнителни желания ще бъдат изпълнени! Можете да плащате и да чакате, а amelie да каже от къде е.

Списък с платените ще сложа, когато сколасам. Ако имам питане или проблем, ще пиша  Peace

Поздрави, Коледния еЛЛЛф  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт