Отговори
# 285
Шаманче, не е като да те подстрекавам, ама "тия" много нахални бе  Joy Twisted Evil

# 286
  • До хладилника, който обичам
newsm43
(прикрийте се, че като дойде Шаманката...)

# 287
newsm43
(прикрийте се, че като дойде Шаманката...)

Ще се опитаме да я предразположим:

# 288
 fight

Феичке, шоколад на адрес! На картинка не работи, пробвах  Crossing Arms

# 289
Шаманката, давай адреса дапращам шоколад, че зимата ни свари голи.  Mr. Green

# 290
Шаманке, тъй като днес си скъсах поредния лист от обичания от мен Ла Лече Календар, се сетих, че наближава време и нови да се правят......

Ти само за гардероба ли отговаряш?

Ще има ли и следващата година календар, МНОГО МОЛЯ за такъв?!

# 291
  • Германия
уффф беее всеки път като видя, че има нов отговор и търча да видя, дали няма вече модели и кройки..а то още се пълни с питанки.

# 292
  • До хладилника, който обичам
Шаманке, тъй като днес си скъсах поредния лист от обичания от мен Ла Лече Календар, се сетих, че наближава време и нови да се правят......

Ти само за гардероба ли отговаряш?

Ще има ли и следващата година календар, МНОГО МОЛЯ за такъв?!
Не Шамана отговаря Simple Smile но всъщност, точно вчера говорихме с Mimsat, че би било добре да има календари 2011... (за 2012 не знам дали да правим, нали ще свършва света бездруго?!) Ако успеем и измислим, вероятно ще са друг тип календарите Simple Smile но надяваме се - не по-малко удачни.

# 293
А може ли линк към календара за 2010 да видя как изглежда  newsm78

# 294
... (за 2012 не знам дали да правим, нали ще свършва света бездруго?!)

Ахахахааааааааааааааааа!  hahaha moresmile

# 295
# 296
Календари искам и аз ако има.

# 297
Аз пък искам блузка с дълъг ръкав, че вече ми е студено с потника и блузката с къс ръкав. За мен лично по-удобно прехлупването на потника и си мислех, че блузките може да са нещо подобно, но и с ръкави в цвета на платката  newsm78 Мисля, че ще стои добре.
????
това за да се върнем на основната тема  Wink

# 298
  • T"A
Въпреки че аз май няма да поръчвам нощница (просто не ми е удобно, предпочитам пижами, особено през зимата), ще споделя опита си с подобна нощница на тази, показана от Froh

(за съжаление, на мен тя не ми беше никак полезна за кърмене  Sad)

Копчетата се отварят и затварят по доста труден начин, предвид спешността на бебешкия призив за кърмене, а и аз се събуждах заради усилията и времето, което ми отнемаше да я отворя...  Rolling Eyes Второ, тези копчета, според мен, може да са малко опасни, защото са на конец и лесно могат да паднат и попаднат в устата на бебето, което, най-малкото, може да ни стресне в просъница...  Confused Т.е. би било хубаво да се заменят с тик-так, макар че пак ще отнема време да се затвори и отвори млечния бар (все пак барманката е още сънена  Mr. Green)

Хубавото е, че, веднъж отвори ли се процепа за гърдата, последната лесно и удобно се вади, ползва и прибира  Peace Но аз поне сутрин се събуждах с разгърната и от двете страни  Crazy (явно неуспяла да се закопчая...)

За мен лично по-удобно прехлупването на потника и си мислех, че блузките може да са нещо подобно, но и с ръкави в цвета на платката  newsm78 Мисля, че ще стои добре.

На мен тази идея ми харесва   bowuu

# 299
  • Видин
Бу, светът ще свърши на 21 декември 2012, така че и за тогава може да се направи календар  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт