Отговори
# 435
Още не се записваме Ивка.... надявам се скоро Simple Smile
Нещо такова ли искате?

Може би с по-весел цвят...

Или нещо такова? Но изпълнението да не е за бременни...

http://www.target.com/Lange-Target-Maternity-4-Sleeve-Fashion/dp … &frombrowse=1

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 11:09 от Elichka_mama

# 436
  • София
И двата вариянта са супер ,но по-скоро първия  Peace .

# 437
И аз харесвам повече първия вариант  Peace

# 438
ммм нито единия  Rolling Eyes

# 439
  • София
Гласувах за модел 3 ,но идеята за рокля много ми хареса... Whistling

# 440
  • София
От вариантите - и трите ми харесаха, като съм съгласна с изказаните предложения на No 1 да не е с дадения набор долу, а да завършва свободно като No 3. Пижамата също е яка, но и с обикновена еече се справям  Mr. Green

За рокля - линкът не се отваря Simple Smile

# 441
Може би вече я нямат тази рокля... аз просто написах в Гугъл winter dresses и разгледах снимките, които излизат... един от сайтовете беше Таргет и там им разгледах maternity dresses и така Simple Smile
Има интересни модели, като цяло, за зимни рокли...

# 442
Ама, моля ви се! Как така рокля до коляното! Помислете и за по-рубенсовите кърмачки!  Blush И дългите рокли се носят успешно с висок ботуш.  Flutter

# 443
# 444
  • София
Рокля до коляното би седяла добре и на по рубенсувите мами Simple Smile .Честно да си кажа мисля , че дългите рокли са за слаби и високи момичета.Съдя по себе си  Mr. Green .

# 445

Ах аз искам рокля до земята, от много време искам! Шамане?!?

ъъъ такова, на мен до земята на други до под колената, така че дълга е ок  Laughing
hahaha
И аз, и аз. LaughingА ако може и роклята да е с поло. Hug

# 446
Ама, моля ви се! Как така рокля до коляното! Помислете и за по-рубенсовите кърмачки!  Blush И дългите рокли се носят успешно с висок ботуш.  Flutter
Подкрепям и добавям клечестите си крака, на които също ще им бъде по-добре под по-дълга рокля!
О, роклята с поло също ме устройва добре!

# 447
Подкрепям и добавям клечестите си крака, на които също ще им бъде по-добре под по-дълга рокля!
О, роклята с поло също ме устройва добре!

А, не, няма да метем калта по градинките с дългите рокли.  Naughty
Един по-дебел чорапогащник или клин ще реши въпроса с "клечестите" крака на Иви, а ако Бръмбазеля е "рубенсова мама", то аз съм дирижабъл!!!  Mr. Green
Ама ще се пъхна в къса роклА, па ако ще да се разчуе! Стига Шаманката да ни ушие роклички, де.
  Laughing

# 448
Дали ще има избор, да не ни ушие  Mr. Green (не ме бий)

# 449
  • Германия
.....
А, не, няма да метем калта по градинките с дългите рокли.  Naughty
Един по-дебел чорапогащник или клин ще реши въпроса с "клечестите" крака на Иви, а ако Бръмбазеля е "рубенсова мама", то аз съм дирижабъл!!!  Mr. Green
Ама ще се пъхна в къса роклА, па ако ще да се разчуе! Стига Шаманката да ни ушие роклички, де.
  Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy аз ако се напъхам в рокля ще ме отнесат ветровете точно като дирижабъл, затова се скатавам и чакам записването за блузи

Общи условия

Активация на акаунт