Отговори
# 465
номер 3  Peace
ще чакаме с нетърпение датите за записване   bouquet

# 466
  • София
Да, Гери! Така става 4 в 1 - кеф ти дълга, къса, с шал (за желаещите поло), без шал! Супер!!! И ако материята е тип плетиво в черно или бежаво - злато, злато!!!

За модел 3 не ми звучи добра идеята да са от различни материи. Който иска така - да си купи отделно шал.
Роклята да не е поло, моля - същото ще кажа - който иска топло на вратлето - шалчеее Crazy То поне няма спецификация да е кърмаческо.
Peace напълно съм съгласна .
Също роклята може да е варияция на модел 3 .

Darlin`  ,точно така си я представям и за такава си мечтая  Peace !Но да в споделя предпочитам черния цвят  Mr. Green  ,поне за часта под бюста  Mr. Green .

# 467
Ехххх, а аз так се надявах на дълга рокля.
Шамане, не може ли да измислиш 1 модел за дълга и къса.Не да се скъсява с копченца, а просто да има два варианта за дължина. Praynig Praynig Praynig

Не ме бий! Embarassed   

# 468
Ей ви предложния за рокля  Няма как да угодя на всички, а наистина дълга зимна рокля няма да стои добре.

# 469
Оле, Шаманче, страхотна е  Party Не знам цветовете дали са същинските, но комбинацията кафяво с розово е убиец!

# 470
Цветовете са условни! За съжаление с две деца в къщи изобщо не успявам да стигна до склад за платове  Rolling Eyes

# 471
Роклята е страхотна  Hug  Hug  Hug

# 472
  • малкия йеросалим
Шаманке  newsm20 newsm20.Роклята е убиец.

# 473
  • Пловдив
много хубава рокля  newsm10

# 474
Харесва ми, Шаманич   bouquet

# 475
  • София
Чудна е роклята! За мен една! И номер 3

# 476
И на мен ми харесва роклята!
Шамане, златни ръце имаш!!!!!
   bouquet

# 477
Аз бих желала да не е с такова деколте. По-скоро като на номер 3 Thinking

# 478
  • София
 Изключително рядко обличам рокли, но като гледам тази мноооого се изкушавам да се туря в нещо подобно.

# 479
Роклята е страхотна!!!  Hug Хайде вече да правим заявките че нямам търпение  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт