Отговори
# 630
Уфф, ние нищо че сме малки и на нас ни трябва "До кога ще суча не е ваша работа"  Tired е скъсаха се да ме питат кога ще захранвам  Shocked Че някой даже като им кажа че все още сме само на кърма и се чудят и маят  ooooh!
Шаманче, тенкю за английския вариант, много му се радвам  Hug

# 631
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че ако облечете татковците с тениски "До кога ще суча не е ваша работа!", искрено ще изненадате околните Mr. Green и никой няма и да помисля да ви пита за децата.

# 632
  • Пловдив
Мисля, че ако облечете татковците с тениски "До кога ще суча не е ваша работа!", искрено ще изненадате околните Mr. Green и никой няма и да помисля да ви пита за децата.
newsm62 newsm62 newsm62

# 633

Не е лоша идея  Joy

# 634
  • София
Уфф, ние нищо че сме малки и на нас ни трябва "До кога ще суча не е ваша работа"  Tired е скъсаха се да ме питат кога ще захранвам  Shocked Че някой даже като им кажа че все още сме само на кърма и се чудят и маят  ooooh!
Шаманче, тенкю за английския вариант, много му се радвам  Hug
Ние сме на два месеца ,а вече ми писна да ме питат кога ще давам сокчета и ще захранвам  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire !Дори и таткото един ден се прибра от работа и след разговор с колежките си ме пита ,кога ше даваме сокчета !
И на мен постоянно ми се чудят как така сме още само на кърма!Дори една братовчедка се опита да ме убеди колко добре ще ми е на АМ  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire .Сори ,че е извън темата ,но го пиша въвъ връзка ,че надписът "До кога ще суча не е ваша работа!" ,не е лошо да го има и на някоя кърмаческа блуза .

# 635
  • София
 geryaleksandrova, ако ти само за два месеца си избесняла и ти идва да стреляш с пистолет на посоки, си представи на кърмачките с по-дълъг стаж какво им е Wink Не че ми пука какво си мислят околните де, обикновено размислите им в посока кърмене само ме разсмиват  hahaha

Шаманке, страхотен е материала  Peace

# 636
geryaleksandrova, ами ако опиташ вместо да се ядосваш и противостоиш на натиска на хората да даваш сокове или АМ, просто се наслаждаваш на факта, че ти си много по-информирана, знаеща и вярваща си майка от тях и няма причина да ги образоваш, освен ако сами не поискат  Wink

# 637
Еха, и изненади ли ще има...нямам търпение!
Айде давай темата за поръчки, Шаманич! Mr. Green

# 638
  • ул. "Мечтание"

newsm62 smile3501 newsm10

Супер идея!

# 639
Чудесни са моделите. И платовете ги бива.
Шамане, избирай по-бързо десените и пускай темата за поръчките, че Коледа дойде.
Hug

# 640
Да знаете, Шаманката просто чака да събера пари за поръчката  Flutter

# 641
  • Пловдив
И мен ме гледат странно като кажа, че ще кърмя поне до годинка Laughing
Снощи пък ме убиха - дребния бил вече голямо момче и трябвало да опита вече "истинка" храна Shocked
Е по истинска храна за него от кърмата аз не виждам Laughing
Представям си баба ми как ще реагира,а ко види примерно след 5-6 месеца малкия на гърда Shocked hahaha

По темата - айде и аз чакам вече другата тема...

# 642
sweet_maniche, представи си, как са ни гледали, като сме сърмили деца на 3 пъти по годинка, че и отгоре  Mr. Green

# 643
  • София
geryaleksandrova, ами ако опиташ вместо да се ядосваш и противостоиш на натиска на хората да даваш сокове или АМ, просто се наслаждаваш на факта, че ти си много по-информирана, знаеща и вярваща си майка от тях и няма причина да ги образоваш, освен ако сами не поискат  Wink

Точно така мисля да постъпвам  Peace !

# 644
Ох, и на нас много ни трябва една "До кога ще суча, не е ваша работа", непрекъснато ни тормозят на тази тема... Анджи редовно ми казва: "Нали не съм бебе, мамо? Нищо, че суча, нали не съм бебе?   Rolling Eyes
Като гледам няма скоро да се отбие, така че бихме си я носили с кеф, поне още година... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт