Отговори
# 810
Солей, пускам моите размери, но предварително предупреждавам, че съм от рахитичните...
Б 94 (само защото кърмя  Mr. Green ), Т 63, Х 84...от лятната колекция кърмаческия потник ми е S, но в долната част малко ми се вее  Mr. Green след като се отпусна. Та да питам, по този повод, за XS не мога и да се надявам нали  Embarassed Дано тази колекция, по малко да се отпусне  Rolling Eyes

# 811
Охх ми аз като нямам нито ханш нито талия сега  ooooh! Май ще си оставя размер Л пък ако трябва ще стеснявам  Crossing Arms

# 812
2. Таня, практически няма как да преценя как ще реагира материята на серия пранета и носене. Тази година ще взема по-плътни и по-стегнати материи. Но мога да пусна ръкавите с 2см. по-дълги и от това, което е на таблицата, едва ли ще е проблем за по късоръките от нас  Mr. Green
Еййй, супер си newsm10 ако пуснеш и крачолите на пижамата с 3-4 см по-дълги от предвиденото (каквото и да е), се навивам отма и за една пижама Mr. Green Wink
За мерките - моите са около 106-96-110 на 175 см и съм си паснала на летния XL. Мисля и сега на този размер да заложа Peace

Последна редакция: нд, 14 ное 2010, 19:39 от Tanya

# 813
О, Таня, супер че сподели за XL... за първи път откакто нося Шамански дрехи съм с мерки подобни на твоите /само талията ми е по-малко, а бюста повечко/ и аз писах XL, та явно съм налучкала  Hug

# 814
  • София
Аз да запитам ,горе-долу кога се очаква да има яснота ,дали тези цени са крайни?

# 815
Цените остават така, ще има и намаление от 10% за членове на ЛЛЛ

Изненадата, която се надявам да се случи е, че може да има вариант на блузата с шал като плативо, това ще се отрази и в цената и. Но чакам мостра и оферта.

Като се прибере Шаман старши, ще спретна табличка с измерените обиколки и ще публикувам  Peace

# 816
  • София

Изненадата, която се надявам да се случи е, че може да има вариант на блузата с шал като плативо, това ще се отрази и в цената и. Но чакам мостра и оферта.

Като се прибере Шаман старши, ще спретна табличка с измерените обиколки и ще публикувам  Peace

Мерси за отговора   bouquet ! Тези дни ще преведа парите  Simple Smile .

# 817

Като се прибере Шаман старши, ще спретна табличка с измерените обиколки и ще публикувам  Peace

И аз тъкмо щях да питам за цените и дали да превеждам паричките. Така, че и аз тези дни ще свърша тази работа.  Peace

# 818
  • До хладилника, който обичам
Не съм се снимала на полза роду, но пък Гугъл е услужлив и ми показа други, жертвали се в името на всеобщото благо  Grinning ето как изглежда подобно "отваряне" на блузите като полото и пижамата:
Едно, две
При нужда човек може да извади една или две гърди.

# 819
Не съм се снимала на полза роду, но пък Гугъл е услужлив и ми показа други, жертвали се в името на всеобщото благо  Grinning ето как изглежда подобно "отваряне" на блузите като полото и пижамата:
Едно, две
При нужда човек може да извади една или две гърди.
Бу, благодаря! Сега ми се изясни технологията и на тези блузи и ме спечели за голяма поръчка - от всичко по 1 Mr. Green Blush Отивам в другата тема Simple Smile

# 820
Ето я и обещаната статистика. По неразбираеми причини, имена не са упоменати  Mr. Green

ТАБЛИЦА ЗА СВЕРЯВАНЕ НА ОБИКОЛКИ И РАЗМЕРИ

# 821

Еми това съм го пропуснала Confused Поръчах си сутринта всичко. Вместо 89, съм закръглила на 90, но ако ще е вълнена блузата може и да не стигнат Confused Close

# 822
E след тази таблица, съвсем се разбърках. Оказа се, че и по надолу може да сляза с х-совете.   WinkНо мисля да не си правя експерименти и да заложа на вече поръчаното. Laughing

# 823

Като се прибере Шаман старши, ще спретна табличка с измерените обиколки и ще публикувам  Peace

Еми това съм го пропуснала Confused Поръчах си сутринта всичко. Вместо 89, съм закръглила на 90, но ако ще е вълнена блузата може и да не стигнат Confused Close

Тъй като още чакам оферта, ако блузата от плетиво (памук ще е, не вълна) не се впише в тази цена, ще я пусна като допълнителен артикул  Peace

Denni, кажи си мерките ако искаш. Някои от момичетата, които са премерили са на границата на номерацията, аз например мога да нося и ХЛ, но ми е по свободно.

# 824
E след тази таблица, съвсем се разбърках. Оказа се, че и по надолу може да сляза с х-совете.   WinkНо мисля да не си правя експерименти и да заложа на вече поръчаното. Laughing
Хехехе, нали! Пък аз сякаш и на L мога да мина, но ще ми теснее и затова  Naughty XL!
Шаманче, благодаря, много удобно.

Общи условия

Активация на акаунт