Отговори
# 930
на полото и блузата с шала ще има ли емблемата както на предните колекции?

роклята отдолу така "накъдрена" ли ще е? с прав ръб няма ли да е по-добре или плата не го позволява?

# 931
Леле, Шаманич, много готино ти стоят и роклята и полото. Вчера точно си купих подобни ботуши и си мислих дали ще ми вървят на роклАта и сега се радвам, че съм уцелила. Чак ме е яд, че поло не поръчах...в чудинка съм дали все пак да не коригирам и аз поръчката си с едно поло. newsm78

# 932
имам един въпрос към шаманката - плащането чрез paypal затруднява ли те о някакъв начин?

# 933
А какво представлява - дамска обикновена блуза?

# 934
И тъй като ми е трудно да преценя - полото или блузата с шала ще стоят по-добре на цицореста дама  Flutter newsm78

# 935
на полото и блузата с шала ще има ли емблемата както на предните колекции?

роклята отдолу така "накъдрена" ли ще е? с прав ръб няма ли да е по-добре или плата не го позволява?

Веселина, печатът ще го обмисля в процеса на действието  Simple Smile Мисля да има, но по вероятно е на блузата с шал да няма, но това зависи как ще изглежда по-красиво.

Подгъвът на роклята ще си е прав, но аз нямам подходяща машина и за това го направих такъв  Wink

tiya_4, по принцип най-удобно ми е директно в сметката, но когато хората нямат възможност, пейпал също е вариант. Не ме затруднява кой знае колко, освен с това, че ще трябва да освободя парите и да си ги пратя към сметката, което отнема някаква такса малка.

Рошл@, обикновената блуза е почти същата като рисунката. Бяла, еластична блуза с печат.

За цицорестата дилема не мога да преценя, нека каже някой с повече "потенциал" от мен  Mr. Green

# 936
Аууу мислех да поръчам от всичко без полото, но сега като го видях определено ще поръчам и от него  Party .

# 937
Шаманич, изкушаваш с тези снимки  Sunglasses
Аз да питам, цветето на твоето поло и на другите ли ще го има? Или другите ще са с друг печат?

Понеже аз не обичам поло, но ми хареса на снимката и бих си го поръчала, знам ли и аз вече  newsm78

# 938
  • Sofia
Шаманката, на снимките с роклята и полото, кой размер си облякла? Не мога да реша кой размер да си поръчам - M или L. Летните М-ки ми теснееха, но пък по-голям размер означава и по-дълги ръкави, предполагам и по-широки рамене, а мен в раменете хич ме няма, и съм  пораснала само до 1,56 Embarassed Спомням си, че беше писала, че първия ред от табличката с мерките са твои, та да се ориентирам, ако мога, че моите са подобни. Не ми се иска да залагам на L, че от няколко дни съм сменила драстично режима си на хранене, демек опитвам се да съчетая диетстване и кърмене и много се надявам да се почувствам добре в М след месец. Ако си в L, някак тесничко ми се струва полото, а аз не обичам да се издавам каква сланинка съм станала от раждането до момента Thinking

# 939
Добре, ще се опитам да направя всичко възможно да преведа парите по сметката! Изчаквам само цената на блузата с шала, че да поръчвам и плащам! Hug Мноооого благодаря, че се грижиш да има с какво да ходим посред зима!  bouquet

# 940
Nevdi, в Л съм облечена. Но полото ще претърпи леко освобождаване, че наистина теснее леко.

Elichka_mama, цветето на моето поло е нарисувано с креда за да видя как ще стои нещо подобно там Simple Smile Може би ще има нещо такова и на другите  Peace

# 941
Бръмбазела, Шаманка, благодаря! Simple Smile

# 942
  • Sofia
Благодаря за отговора, Шаманка! Възхищавам ти се как успяваш с две малки дечица да организираш такъв сложен дизайнерско-производствен процес!  bouquet

Да разбирам ли, че всички размери от полото ще "претърпят освобождаване" (аз нямам нищо против едно мнооого свободно М  Mr. Green)?

# 943
Цитат
Благодаря за отговора, Шаманка! Възхищавам ти се как успяваш с две малки дечица да организираш такъв сложен дизайнерско-производствен процес! bouquet
И да ни изтърпи  smile3503

# 944
Шаманче, с риск да ме набиеш, има ли вариант да пуснеш, само шал? Blush
Ако има такъв вариант, аз бих си поръчала 2-3.

Не се ядосвай много, обещавам подкуп. Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт