Отговори
# 15
# 16
# 17
Браво на Free Will за предложенията. Ей този модел много ми хареса.
http://3.bp.blogspot.com/_xI2rN8yYBac/SgKRl8yncpI/AAAAAAAACXQ/Ho … ursingTopPink.jpg

Шамане, знам, че не можеш да угодиш на всички и накрая ще се наложи да упражниш правото си на самостоятелно решение, ама ако може блузите да не са тип поло. Задушавам се с такива, съвсем честно.

По възможност памучен плат, издръжлив на често пране плат

Да, и аз за такъв гласувам. Ако може да се намери....
Цвят - универсален, че да са по-малко мрънкащите. (Дали пък ще са по-малко?  Mr. Green )

За надписите: ако може да се направи някакъв кавър на легендарния "млечен бар" и "100 % кърмаче / натурални", както и някакъв вариант за по-дъртите кърмачета, например "Кърмаче-ветеран" или нещо по-атрактивно (не съм много по измислянето на готини надписи  Embarassed ).

# 18
Супер, Шаманче, ти си неуморна  Hug Хайде дано кризата да поразмине, че да си поръчвам.
И на мен тази розова блузка много ми хареса, също и блузката с качулката от първата снимка  Peace
Обожавам поло, идеята ми допадна.
Аманитке, поздравления, много ти се зарадвах на втората лентичка, на Брит също, късно научавам новините, ама като все няма време да обходя форума  Hug Душички, да са ви живи и здрави  Hug

# 19
  • София
запис

# 20
# 21
ето ме и мен  Hug

# 22
 Mr. Green да не ви изпусна... на мен пончото много ми хареса Simple Smile То може да е в комбинация с кърмаческа, не се бях сетила  Rolling Eyes Само си представях как пак ще се разголвам зимата по пейките  Mr. Green

# 23
  • малкия йеросалим
записчееее Laughing

# 24
Аз, освен блузки, искам и рокля 4470 Нямам никакви други претенции Mr. Green

# 25
 Joy И на мен ми мина идеята за рокля и дълга пола, ама като си представя погледа на Шаманката и не посмях  hahaha

# 26

Това много ми харесва, но нещо такова май ще  е по- подходящо за мен. Ще прикрива окръгленостите.

Ако има некърмачески, може ли един модел с подкрепящ, некърмещ надпис. Не се сещам за друго, но има време Whistling.

# 27
Примъквам се и аз   Embarassed  
Сигурно съм станала досадна, но летния кърмачески кафяв потник е фантастичен, все още се натиквам в него (демек става и за бременни кърмачки  Blush )

- предложение (ни мъ бийте):  въможно ли е някой от моделите да е плетиво или няма такава техническа възможност? Много си мечтая за памучен, плетен пуловер с който да може да се кърми...

# 28
Дамм, и аз харесвам поло, и пуловери нося, щото все ми е студено; само за цветовете имам претенции да не е черно, или поне да пише, че е черно, да знам да не си поръчвам.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт