Отговори
# 105
  (*)(*)
топла храна
  за из път

Това и на мен много ми допадна.  Mr. Green

А също и тази идея:

.....но ми се иска да има нещо тип туника, за да може да се комбинира с клин и ботуши, дори шал..........просто да е по-дългичко ........

Само не знам дали ще може да се реализира.
Шамане, изкажи се.

# 106
Ей ме на, включвам се  Mr. Green Аз ви чета, следя и обмислям, за сега имам няколко идеи  Peace

Харесва ми храната за из път  Joy Освен това имам и идейка за надпис на английски, но ще покажа когато направя.

Туника (ай лайк ит  Mr. Green ), плетиво, вълнен плат, сложна конструкция е чудесно, малко по-трудно осъществимо, но със сигурност ще качи цената на блузите. Просто няма да има вариант за достънен като цена плат, добро качество и изработка, а крайната цена да остане около 20 лв. Ще се съобразя с желанията ви, до колкото успея да ги комбинирам, ще се постаая да има варианти, но в крайна сметка ще сме зависими от ужасно изтрещелия отрасъл (платове, шев) и "изненадите", които тази година ще ми поднесе. 

Та така, работете пчелички мои, носете мед, идеи и шоколад и скоро ще покажа предложения  Hug

# 107

Joy Joy Joy Дали може да намери приложение?!?

# 108
Моята идея бе единствено да се възползваме от блузките, като само ги удължим, ако е възможно разбира се,  не ми се иска да е нещо дебело, камо ли пък вълнено. Като цяло почти всичко, смятам е достатъчно симпатично от вече предложените.......просто да е вариант по-дълга туника..... Flutter....така освен полезно ще е и интересно.

# 109
Та така, работете пчелички мои, носете мед, идеи и шоколад и скоро ще покажа предложения  Hug

Заповядай, господарке.

Ето и малко резерви.

# 110
 И аз гласувам да има и вариант на английски,всички предложения ми допадат  Peace
И също съм за туника - идеално за пост-родулни дебеланки като мен  Mr. Green ,да скриват паласки и др. екстра прелести,бременлийките също могат да се възползват,пък и на слаби мадами ходи много туника  Wink

# 111
Тук намерих не толкова естетични, колкото практични идеи от къде и как може да се конструира дреха, подходяща за кърмене. Надявам се да е от полза независимо от окончателния вариант на външния вид на блузата, туниката или каквото решиш, Шамане, да бъде.
http://www.mothersenvogue.com/nursing_sys.php

# 112
Освен това имам и идейка за надпис на английски, но ще покажа когато направя.

newsm44 взимам всичко  Mr. Green А идеята за туника е просто пИрфект

# 113
  • София
Какво мислите за нещо такова http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-stretch.aspx?producti … =2&pos=18_n_n, като се сложи една допълнителна платка отпред (триъгълник със скосен връх), която да започва от края на деколтето (там да е скосения връх) и да завършва на коланчето.

# 114
  • София

Joy Joy Joy Дали може да намери приложение?!?
Дарлин, това е много яко.

# 115
И също съм за туника - идеално за пост-родулни дебеланки като мен  Mr. Green ,да скриват паласки и др. екстра прелести,бременлийките също могат да се възползват,пък и на слаби мадами ходи много туника  Wink

Хихихихииииииииии, и аз съм от постродилните кюфтенца  Joy и се застъпвам за това желание!  newsm44

# 116
А за слинг с халки, какво мислите? Става и за малки бебета и за по големи диваненца, които все искат мама да ги носи  Rolling Eyes

# 117
# 118
Това пончо е страхотно! Peace

# 119
  • София
и на мен ми допада пончото....пък и не е сложно като кройка

Общи условия

Активация на акаунт