Отговори
# 615
Шаманич, стига се оплаква - я, виж какви красоти си сътворила пак... Пак ще падне едно чудене за поръчване... newsm78

# 616
Тони, няма да имам възможност да пусна повече от два проекта за обикновените тениски  Rolling Eyes
(честита лентичка  Hug )

# 617
  • До хладилника, който обичам
Търсене-предлагане и Екологично супермного ми харесват Simple Smile Гласувам за тях.

# 618
Тони, няма да имам възможност да пусна повече от два проекта за обикновените тениски  Rolling Eyes
(честита лентичка  Hug )

А, така - намали малко чуденето за нас-простосмъртните. Grinning Hug Подкрепям мнението на Бу и аз.

Благодаря! Hug

# 619
Аз пък харесах блузката със сърчицето и последната блузка  Peace Само не разбрах те детски ли ще са или ?  Blush

# 620
  • Пловдив
Всички блузи са страхотни. Чакам с нетърпение пускането на поръчки. Харесаха ми-екологично, тази със сърчицето и естествено последната  smile3508

# 621
Аз само да подсетя, че чакам "До кога ще суча не е ваша работа". Много моля да го има, че спешно се нуждаем от такава блузка. Laughing

# 622
  • София
Аз да си кажа честно съм ужасно нетърпелива  Blush  Blush   Blush  ,а и като видях какви красоти се подготвят........... Пък и съм буквално гола вече ,такава нужда имам от шопинг с кърмачески дрешки.............Кога горе-долу ще можем да поръчваме  Blush ?

# 623
  • София
Аз само да подсетя, че чакам "До кога ще суча не е ваша работа". Много моля да го има, че спешно се нуждаем от такава блузка. Laughing

това и на мен много ми пасва Simple Smile за сега нямам нужда, но ако правите такава - ще искам и аз, за всеки случай, да съм подготвена  Mr. Green

и аз не разбрах последните дадени модели за кого са по-точно... (екологичното ми допада, може и със сърчицата, но фаворит ми е последната  Peace ю0

# 624
Момичета нали няма още тема за поръчки, че аз изпуснах края на темичката...   newsm78

# 625

Подкрепям, продкрепям напълно....... Simple Smile

Топлата храна е страхотно, екологичното също + бебешката фабрика с малкия трудовак. Това са ми фаворитите.

# 626
Не съм голям фен, но мога да поръчам към останалите за тези от вас, които мноооого държат  Peace А ако слушкате и папкате, може да има и изненади

# 627
  • София
Слушкаме, слушкаме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 628

... и папкаме, папкаме! Еле па я, както съм на легло.  Confused  Rolling Eyes

# 629
и ние слушкаме, че и папкаме... и обичаме изненадите  Hug
и аз искам "До кога ще суча не е ваша работа" за баткото, хихи  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт