Отговори
# 675
....... за да видим роклАта под или над коляното ще дойде  Twisted Evil
Rolling Eyes

Извинете за лаишкия въпрос- какво ще рече трикотаж? Памук+нещо си, леко разтегливо?

Шамане, страшна си!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 676
  • София
И аз да питам срам не срам  Embarassed : блузата с шала с достатъчно дълбоко деколте ли е, че спокойно да се кърмим или как точно ще стане номера с кърменето ?  newsm78

# 677
Само да попитам детските и дамските блузки, пак ли ще бъдат бели или може и друг цвят.

# 678
аз да не питам в другата тема, че там е за записване

кое от какъв плат е. искам да си поръчам от всичко, но ако има вълна в някой от платовете няма да рискувам. боцка ми и се изривам цялата Sad

# 679
Шаманче, ще има ли връзки на роклята, под гърдите, че да може да се регулира...Щото аз като се знам, ако няма връзки все ще ми е голяма,нали съм от тез дето трябва да си слагат камъни в джобовете  Mr. Green

# 680
  • Велико Търново
Ако не е прекалено нахално, ще помоля и за размери на детските, че по години сме за 92, ама по-размери... Мерси Simple Smile

# 681
Шами, всяка колекция става все по-добра! Браво и благодаря!   bouquet
Всичко много ми харесва! Ще се разоря!  ooooh!

Спомням си, че лятото беше станала модел и ни показа снимки кое как ти седи преди да направим поръчките. Сега ще има ли тази екстра?  photo

# 682
Аз май съм малко недоразбрала, ама ще има ли табли4ка с размерите за дамските блузки и роклята(4е нещо не мога да се определя сама) .И да питам също кое какъв десен ще е ?Извинявам се за тъпите сигурно въпроси ама....... Mr. Green

# 683
  • Варна
 Здравейте, моделите са супер newsm74 и цените също браво!Имам въпросче относно цветовете!
Блузите и роклята може да са в цветове номер 1,2,3 и 8,9,10,11 така ли е ?

# 684
Започвам наред да отговарям  Peace

1. За татковците, мога да питам за оферта на едно място и ако ви допадне, който иска да поръча. Само кажете каквъв надпис искате, ако може да е нещо правено вече?

2.
Цитат
роклАта под или над коляното ще дойде  Twisted Evil
Ще е около коляното.

3.
Цитат
малките размери на детските, бодита ли са както досега или...
Да

4.
Номер 1 го няма, ако забелязвате. Има поло, блуза с шал, рокля и пижама. Роклята е еволюцията на туниката  Rolling Eyes

5.
Цитат
Извинете за лаишкия въпрос- какво ще рече трикотаж? Памук+нещо си, леко разтегливо?
В общи линии да, но по принцип може да е не само памук.

6.
Цитат
И аз да питам срам не срам  Embarassed : блузата с шала с достатъчно дълбоко деколте ли е, че спокойно да се кърмим или как точно ще стане номера с кърменето ?
Деколтето е дълбоко, може да се извади гърдата отгоре, а шала покрива гърдата отгоре. Има и още няколко опции за ползване на шала, които ще покажа скоро Simple Smile

7.
Цитат
Само да попитам детските и дамските блузки, пак ли ще бъдат бели или може и друг цвят.
Не мога да обещая, каквото хубаво намеря.

8.
Цитат
кое от какъв плат е. искам да си поръчам от всичко, но ако има вълна в някой от платовете няма да рискувам. боцка ми и се изривам цялата Sad
В единия материал има процент вълна според вносителя на платове. Но е много мек и не боцка изобщо. Явно ако изобщо има вълна, тя е в много малък процент.

9.
Цитат
Шаманче, ще има ли връзки на роклята, под гърдите, че да може да се регулира
Няма как да вкарам връзка, а и това ще усложни модела. Ще гледам Ските да са малки наистина, а и материала е по-стегнат от летния.

10.
Цитат
Ако не е прекалено нахално, ще помоля и за размери на детските, че по години сме за 92, ама по-размери
Ориентирай се по ръста, ако детенцето ти е високо под 92см., значи размер 92 ще пасне. Ако е по висока, размер 98, а ако е по-нисичка, 86 е вариант.

11. refresh, ще опитам  Peace

12.
Цитат
ще има ли табли4ка с размерите за дамските блузки и роклята(4е нещо не мога да се определя сама) .И да питам също кое какъв десен ще е ?
Цветовете на моделите са само примерни. За съжаление вносителите на платове, които поддържат постоянен асортимент и има голям избор искат безумно високи цени. За това просто взимам каквото подходящо има на пазара в момента. Иначе просто нямаше да мога да предложа нещата на такива, смятам достъпни за всички, цени. Много вероятно е роклята и полото да са в приятно тъмно сив меланж. Пижамата вероятно ще е или червеникаво розово или райе. Ако постигна добра цена, блузата с шал може да е от фино плетиво. За роклята предвиждах печат върху коланчето, но ще видим как ще го донамисля. За размерите ща сложа обмерна таблица в темата скоро и инструкции за ориентация.

# 685
благодаря Шаманке    Hug Peace

# 686
Изчерпателни отговори, за което благодаря! Очаквам доуточненията и се надявам за една фотосесийка на дрешките с главен манекен Шаманката.

# 687
Изчерпателни отговори, за което благодаря! Очаквам доуточненията и се надявам за една фотосесийка на дрешките с главен манекен Шаманката.

Демек, надяваш се на филм на ужасите  Mr. Green

# 688
  • Sofia
Шаманке много ти благодаря за труда. Отивам да се запиша и ще чакам нещо и за таткото, да го изненадам. Twisted Evil

# 689
  • София
Embarassed  Embarassed  Embarassed Ще има ли артикули за бивши кърмачки? Нямам предвид дрешки, а по - скоро сувенирни неща. Нещо подкрепящо кърменето и календари.  Stop Моля ви не ме убивайте.

Общи условия

Активация на акаунт