Отговори
# 750
Мислех да не поръчвам, че нали уж някога ще се отбиваме скоро (не че госпожицата ми е дала някакви сигнали, но ...надежди някакви тая). Блузка Д5 обаче ми спечели сърцето и няма да мога да живея ако я нямам  Hug
Наскоро прекарах 10 ужасни дни в болница, в която толкова критично ме гледаха, че кърмя....защо я нямах тази блузка по-рано! Ей, че ме е яд!
Сори за спама, но поклон пред този,който е измислил Д5. А другите ги пращам на бъдещи кърмачки, на които ще бъдат ужасни удобни и от полза   Hug

# 751
Търсих, но май нищо не намерих... Embarassed Цветовете на полото и блузата със шала какви са, като на картинката ли?  Embarassed Предварително се извинявам, ако е коментирано и уточнено, уж следя, но явно това съм го изтървала... Embarassed  Hug

# 752
И аз да завра гагата Mr. Green
Дългата рокля колко дълга ще е? В см? Пък и цвета и? С висока талия да крие шкембята, нъл тъй?

# 753
Аз май се оказах за повече Хиксове.. Някой може ли да потвърди гръдна обиколка 103 см XXL ли се пада? Като си меря роклите, дължината А е 51 см.

Epifania, аз съм с бюст 103 и съм размер L  Rolling Eyes то всичко си зависи и от статуса на паласките, но моите все още са прилично бухнали. Как мериш блузата точно? Идеята на таблицата е да хванеш една твоя вталена блуза, която ти стои добре и е от разтеглива материя (памук/еластан, вискоза/еластан) и да я измериш по линиите от скицата. Където гръдна, подгъв, дължини пасват най много, това е твоя размер. Ако мериш реална гръдна обиколка и сравняваш с таблицата, блузата ще ти е голяма.

Може пък да помогне да направя замерване на контингента  Mr. Green Ще помисля, пък ако има такива, които са доволни от размера на миналогодишните блузи или летните тениски, да си дадат едни мерки (ръст, гръдна, ханш, телефонен номер)

pina_preslav, копирам  Simple Smile Цветовете на моделите са само примерни. За съжаление вносителите на платове, които поддържат постоянен асортимент и има голям избор искат безумно високи цени. За това просто взимам каквото подходящо има на пазара в момента. Иначе просто нямаше да мога да предложа нещата на такива, смятам достъпни за всички, цени. Много вероятно е роклята и полото да са в приятно тъмно сив меланж. Пижамата вероятно ще е или червеникаво розово или райе. Ако ми дадат  добра цена, блузата с шал може да е от фино плетиво. Ще се движа в гамата, която видях, че предпочитате и вие, топлите лилаво - червеникави тонове, сиво или ако изскочи нещо по-добро  Wink За съжаление, дори и да взема мостри на платове и цветове, както направих, няма гаранция, че когато имам готовност да напазарувам плат, ще ги има още. А аз ще пазарувам когато се съберат пари и когато имам представа какво е поръчано  Peace

barboran4e  Peace

Мери, роклята ще е малко под коляното, см. сега още не мога да дам. Талията ще е висока, шкембетата надявам се да се скрият добре  Grinning

# 754
Шаманке, а ще успееш ли да покажеш облечени как стоят някои от моделите като миналия път? И С-ката при пижамата нали ще е идея по-свободна от блузите, или пък да залагам на М размер  newsm78
Ние също уж сме към намаляване на кърменето, но не се знае кога ще е това  Laughing

# 755
Размерите ще са съобразени с модела, тоест пижамите щи са по свободни от блузите, но пак ще отговарят на С размер.

Ще снимам при първа възможност  Peace

# 756
  • Разград
Може ли да ми кажете роклята колко е дълга и дали е подходяща за по-закръглени майки Simple Smile Шаманка?

# 757
Може ли да ми кажете роклята колко е дълга и дали е подходяща за по-закръглени майки Simple Smile Шаманка?

Няколко поста по-горе е описано каже речи всичко за роклята... Жалете я тая Шаманка пък в крайна сметка.. Ясно, че нямаме възможност да четем по 20стр. назад, но 2-3 поста.. мисля, че е редно  Crossing Arms

Цитат
роклята ще е малко под коляното, см. сега още не мога да дам. Талията ще е висока, шкембетата надявам се да се скрият добре

# 758
Шаманке, имам уточняващ въпрос за материята - толкова ли ще са разтегливи както летните блузки? Ако меря по тях размерите, за да се ориентирам, дали ще е най-правилно? Щото особено сивата блузка с въженцето си е бая разтеглива, а за по-плътен плат не знам дали го докарва толкова ooooh!
Дължината на блузата с шала ще е както е дадено по размера, нали? А дължината на роклята в см (да питам и аз с другите, пък ще чакам търпеливо за отговор)? Щото на някой може да му е под коляното, а на някой - над Rolling Eyes (аз съм 175 см например)
Също и по повод ръкавите - има ли шанс да се пуснат една рокля и една блуза с шал с размер XL с ръкав 3XL? Мооооля!  Hug

# 759
Таня, материята ще е по-стегната от летните, но това ще се компенсира с кройката. Можеш да се ориентираш по лятната сива блуза (не по туниката, защото тя беше по-широка и материала беше по-разтеглив) или също по обикновените тениски от лятото.

Дължината на блузата с шала, както и на полото ще е по голяма от тази в таблицата поне със 5-8 см. Така смятам ще е най-добре за зимна блуза. Роклята в см. още не мога да кажа, нямам готова кройка. Ръкавите ще бъдат съобразени с ръста, ако притесненията ти са на базата на миналогодишната зимна блуза, там имаше лека конструктивна грешка и за това ръкавите късееха. Съжалявам, но няма как да пусна една различна рокля, бих искала, но от опит знам, че всяка малка промяна обърква производителите или просто я игнорват. Миналата година направих опит с една блуза, която исках да е без печат ... е не стана  Rolling Eyes

# 760
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Имам един въпрос, който сигурно е обсъждан хиляди пъти. Затова моля да ми отговори някой, който знае, не държа да е Шаманката.
Дамските блузки, детските блузки и бодита само бели ли са?

# 761
  • София
здравейте  bouquetи аз с въпроси(може и от глупавите да са ,ама Embarassed)блузата с шпиц деколтето ще има ли скрити отвори някъде или ще бъркат цокльовците директно през деколтето?И удачно ли ще е да се добави при поръчването предпочитан цвят от предложените(пр.аз предпочитам сивите нюанси пред лилавите)Благодаря предварително  bouquet

# 762
Догодина може и да няма Шаманска колекция  Mr. Green. Много са притенциозни този сезон кърмачките  Crazy. (това го казвам с най-добри чувства)

# 763
  • Разград

Няколко поста по-горе е описано каже речи всичко за роклята... Жалете я тая Шаманка пък в крайна сметка.. Ясно, че нямаме възможност да четем по 20стр. назад, но 2-3 поста.. мисля, че е редно  Crossing Arms

Цитат
роклята ще е малко под коляното, см. сега още не мога да дам. Талията ще е висока, шкембетата надявам се да се скрият добре

благодаря! 

# 764
И удачно ли ще е да се добави при поръчването предпочитан цвят от предложените(пр.аз предпочитам сивите нюанси пред лилавите)Благодаря предварително  bouquet

Явно не си поръчвала по-рано.  Grinning Шаманката обикаля и търси платове. После предлага на кърмаческите пълчища да изберат от наличните възможности.
Обаче в повечето случаи, докато се постигне консенсус, по-хубавите платове изчезват. Затова в крайна сметка Шаманката на своя отговорност (и според правата на шаманския си сан) избира платове с по-неутрални цветове, които да подхождат на по-голямата част от кърмаческата общност, които освен това да са подходящи и за съответната дрешка.
Доколкото си спомням, преди 1-2 страници тя беше писала следното:
"Цветовете на моделите са само примерни. За съжаление, вносителите на платове, които поддържат постоянен асортимент и имат голям избор, искат безумно високи цени. За това просто взимам каквото подходящо има на пазара в момента. Иначе просто нямаше да мога да предложа нещата на такива, смятам достъпни за всички, цени. Много вероятно е роклята и полото да са в приятно тъмно сив меланж. Пижамата вероятно ще е или червеникаво розово, или райе. Ако ми дадат добра цена, блузата с шал може да е от фино плетиво. Ще се движа в гамата, която видях, че предпочитате и вие: топлите лилаво - червеникави тонове, сиво или ако изскочи нещо по-добро.  За съжаление, дори и да взема мостри на платове и цветове, както направих, няма гаранция, че когато имам готовност да напазарувам плат, ще ги има още. А аз ще пазарувам, когато се съберат пари и когато имам представа какво е поръчано".

Вярвам, че отговорих на въпросите за цветовете.
Оставете сега Шамана да се занимава с по-съществената работа по обличането на голите и боси кърмачки.
  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт