Отговори
# 735
Ето и обещаните обмерни данни с описание как да прецените размера си  Peace Може да се видят по-близо (има си лупичка) и ТУК

# 736
Искам да попитам роклята щестои ли смешно на мами снеприбрали се коремчета и дали ще изглеждам все едно съм с трето  Rolling Eyes

Hug

# 737
ще се постарая да не е така, все пак и аз имам коремче, с което явно скоро няма да се разделя  Peace

# 738
Шаманке има ли някакъв вариант да платим чрез Пейпал? Таксите за превод към Бг банка са убийствени, а хич не ми се иска да натоварвам роднини в Бг. Поне 2 кърмачки сме с този проблем  Wink .

Има, да Simple Smile Подсети ме какво ти трябваше, за да пратя на лс.

И на мен, и на мен, моля!  Hug

Мерси за таблицата, отивам да се меря.  Wink

# 739
Отивам да поръчааааам!  newsm68

# 740
  • София
Значи, с риск да ме набиете, ще питам  Embarassed
Блузата поло и пижамата как стават за кърмене? Прехвърлих 20-30 страници от темата, не можах да намеря някъде обяснение и колкото и да не ми се иска да задавам тъпи и сигурно многократно обсъждани въпроси ... налага се  Embarassed
Ще съм безкрайно благодарна на отговор, защото не мога да реша какво да поръчам   bouquet

# 741
Ох, като видях ник Бърди и се вкарах в друг филм  Joy

Та така, кърми се с тези блузи като се повдига платката нагоре, а там където се вижда пунктир на скицата, стига далната предна част, тя се смъква надолу. Като прехлупване се получава. Ако Бу е любезна, може и снимка на подобна блуза да сложи.

# 742
Аз само да кажа, че с кърмачески блузки можеш чудесно да кърмиш и в слинг - права, ходеща, пазаруваща - при всякакви тройнокритичниситуации, без околните да разберат какво ви се случва.  Simple Smile И снимка подобна мога да си пусна - тя обиколи България това лято по време на ССК 2010, благодаря!  bowuu

# 743
  • София
Аз да питам материята на блузата за кърмене и тази обикновената М1 една и съща ли е? Ако не, предполагам че тази за кърмене е по- разтеглива. Че съм в чуденка за точния ми размер.

И за пращането на дрешките. Ако нямам възможност да си взема пратката от "координаторите" /живея до София, но нямам възможност да ида до там да я взема/, колко да доплатя за да ми я пратят?

# 744
  • София
Супер звучи, много благодаря за обясненията  Hug
Отивам да меря блузи  Laughing

(какъв филм с ника ми, Шаманке?  newsm78)

# 745
Ох, и аз да питам нещо (може да е малко глупаво  Blush ) - за "А" (гръдна) трябва да меря само отпред блузата, нали? Т.е. от шев до шев под мишниците? И под еластична блуза се има предвид такава, която да е по мен, а не свободна, така ли?

# 746
Лелееее,Дарли,сега и аз се замислям дали размер 86 ще му стане на мойто диване.
Нали това е 12 - 18 месеца Rolling Eyes
Ние сега сме 10 кг,72 см ooooh!Сигурно ще трябва 92 размер,само да излезе табличката и ще редактирам май ooooh!

# 747
Данче, да  86 = 12/18 мес.

# 748
  • До хладилника, който обичам
Та така, кърми се с тези блузи като се повдига платката нагоре, а там където се вижда пунктир на скицата, стига далната предна част, тя се смъква надолу. Като прехлупване се получава. Ако Бу е любезна, може и снимка на подобна блуза да сложи.
Ще се снимам на полза роду.

# 749
Аз май се оказах за повече Хиксове.. Някой може ли да потвърди гръдна обиколка 103 см XXL ли се пада? Като си меря роклите, дължината А е 51 см.

Общи условия

Активация на акаунт