Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи и предложения се обсъждат във форума?
Какви са основните предпочитания за облекло за кърмене?
Какви са някои конкретни предложения за дизайн на дрехи за кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи и предложения се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда идеи и предложения за нова зимна колекция от дрехи за кърмене. Участниците споделят предпочитания за материали, кройки, цветове и надписи, като изразяват интерес към различни модели, включително блузи, рокли, понча, шапки и чаши за топли напитки. Също така се обсъждат идеи за детски блузи и предложения за включване на английски надписи.
-
Какви са основните предпочитания за облекло за кърмене?
-
Какви са някои конкретни предложения за дизайн на дрехи за кърмене?
Някои конкретни предложения за дизайн на дрехи за кърмене включват блузи с надписи, туники, понча, шапки и чаши за топли напитки. Участниците проявяват интерес към различни стилове като ризи с различни кройки, рокли и понча. Те също така обсъждат идеи за включване на английски надписи и предложения за детски блузи.
-
Какви са някои от предложените материали за дрехи за кърмене?
-
Какви са някои креативни идеи за алтернативна употреба на термо-чаши, споделени във форума?
Явно добре трябва да меря, защото връщане и смяна няма да опции, още повече, че презокеански ще поръчвам. Чакам табелите с размерите.
.
?
дали правилно съм се ориентирала в размера си
Знаете, че и без това правя грешки от недоскифф, така че не ми се пречкайте допълнително.
при необходимост!
Подозирам, че съм XL, но знае ли човек като качвам килца вместо да свалям 
За роклята би било добре ако има цвят номер 8, иначе за нюансите на сивото ми е кажи-речи все тая (макар че 9 ми се вижда много светъл, а номер3 ми е по- на сърце
Подсети ме какво ти трябваше, за да пратя на лс.