Отговори
# 705
Тениските за децата ги поръчвам от производител на детски дрехи и те традиционно са с копчета до размер 92, ако не се лъжа. Но като цяло са съобразени като еластичност на вратната извивка.

# 706
Шаманич, мерси за отговора!   bouquet Явно добре трябва да меря, защото връщане и смяна няма да опции, още повече, че презокеански ще поръчвам. Чакам табелите с размерите.

# 707
чакаме с нетърпение таблицата с размерите, за да започнем да се записваме...

П.с. говоря в мн.число...щото сме много  Mr. Green

# 708
Шаманке има ли някакъв вариант да платим чрез Пейпал? Таксите за превод към Бг банка са убийствени, а хич не ми се иска да натоварвам роднини в Бг. Поне 2 кърмачки сме с този проблем  Wink .

# 709
Ник: prawda_z
Град: София, Люлин 10

блуза с шал - ХХХХХL , 1 брой
рокля - ХХХХХL , 1 брой

(Шаман, колкото повече Х, толкова по....ъъъ...удобно Mr. Green)

Правда! Вземете се в ръце! Докато не уточните броя на Х-совете, няма да ви въведа поръчката!  Naughty  Heart Eyes

# 710

рокля - ХХХХХL , 1 брой

Правда! Вземете се в ръце! Докато не уточните броя на Х-совете, няма да ви въведа поръчката!  Naughty  Heart Eyes

С толкова много х-ове, взимането в ръце е трудна работа  Mr. Green

# 711
  • София
Еедно въпросче:намерих таблица с размери на миналогодишната колекция ,тя актуална ли е засега?

# 712
  • София
Тениските за децата ги поръчвам от производител на детски дрехи и те традиционно са с копчета до размер 92, ако не се лъжа. Но като цяло са съобразени като еластичност на вратната извивка.

Миналите детски тениски (под 92) са без копченца и обмислям вариант за поразшиване, явно на мойто главицата му е голяма, хъ-хъ  Mr. Green

# 713
Еедно въпросче:намерих таблица с размери на миналогодишната колекция ,тя актуална ли е засега?
Ако беше актуална щеше ли Шаманката да се мъчи да прави нова  newsm78 ?

# 714
  • София
Ако беше актуална щеше ли Шаманката да се мъчи да прави нова  newsm78 ?

ами аз все пак да си питам  Blush дали правилно съм се ориентирала в размера си  Blush .

# 715
Мили деца, вий мене уважавате ли мъ???!!! Mr. Green

Молям ви, вземете пример от goguna (похвал!) - при промяна във вашата поръчка, не се връщайте да редактирате стария си пост, а се самоцитирайте в нов и отразете новото желание. Нямам сили да превъртам темата по няколко пъти, за да хващам редактирани постове. Или пък да гадая - мисли не четем!  Stop Знаете, че и без това правя грешки от недоскифф, така че не ми се пречкайте допълнително.  Blush

По традиция, по някое си време ще пусна гугълски хекселски файл и всеки ще има възможност да си види поръчката и да ми bash при необходимост!

Също така ви моля, желаЮщите да бъдат отговорници по предаване на благините, да се самопосочат по примера на Else (похвал!). Аз си поемам София Център.

# 716

рокля - ХХХХХL , 1 брой

Нали знаеш, че съм манекена за многото Х-ове, ще знаем колко ще са, като минат пробите  Mr. Green

# 717
Извинете за въпроса, но не съм следила стриктно темата ...
Какво пише на Д1???

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 10:15 от Darlin`

# 718
Нареждам се на опашката за актуални размери Grinning Подозирам, че съм XL, но знае ли човек като качвам килца вместо да свалям Close
Мераклия съм за една блуза с шал и една рокля Blush
Разбрах, че не може да си изберем цветове, ама не разбрах от кой цвят има от двата артикула ooooh! За роклята би било добре ако има цвят номер 8, иначе за нюансите на сивото ми е кажи-речи все тая (макар че 9 ми се вижда много светъл, а номер3 ми е по- на сърце Wink) Wink

П.П. и малко (доста) офф, но се се сдържах

рокля - ХХХХХL , 1 брой

С толкова много х-ове, взимането в ръце е трудна работа  Mr. Green
Joy Joy Joy  Joy Joy

# 719
Шаманке има ли някакъв вариант да платим чрез Пейпал? Таксите за превод към Бг банка са убийствени, а хич не ми се иска да натоварвам роднини в Бг. Поне 2 кърмачки сме с този проблем  Wink .

Има, да Simple Smile Подсети ме какво ти трябваше, за да пратя на лс.

Таблицата е подобна, но има малки промени. Днес ще пусна.

Слушайте Бръмбазела, тя баща, тя майка  Mr. Green !

Правда я пишете трите Х-а, аз ще меря по нея, щот ми е манИкенка  Grinning

Дарлин, мислех, че може да се приближи изображението, ама не става явно. Пише "I work for my food! At mom`s"

Общи условия

Активация на акаунт