Отговори
# 720
Аха, мерси, Шаманче Simple Smile Отивам да поръчваммммм  Peace

# 721

Правда я пишете трите Х-а, аз ще меря по нея, щот ми е манИкенка  Grinning

Тенк ю, Шаман, че нещо взеха да се гъбаркат с мен  Naughty

# 722
Тенк ю, Шаман, че нещо взеха да се гъбаркат с мен  Naughty

Съвсем не сте ме разбрала, мила ми!  Hug Исках да ви намекна, че нямате нужда от толкоз Х-сове и да помислите върху вариант 2Х или 3Х.  Heart Eyes

# 723
Аз само да кажа, че от лятната колекция имаше една останала тениска 86, която взех с надеждата, че 12-18 размер ще носим пролет-лято 2011, но всъщност онзи ден я изкарах да я пробвам и се оказа, че даже малко й теснее на мойта НЕдебела бебка, която е едва 76 см/10 кг (на 11 месеца). Казвам го за ориентир, че май размерите не са никак точни.

Сега се чудя кой да поръчам - ако 86 й е малко, то 92 (което е за 2 годишни) да не й е голямо пък ... съвет?

# 724
Дарлин`, винаги при чуденка по-голямо или по-малко за детето съм взимала по-голямото. На малкото времето е минало безвъзвратно... на голямото, ако не му е сега времето, то все ще му дойде някога  Flutter

Аз пък чакам таблицата да видя с колко хикса съм паднала /фуки фуки/ от летните ХХХХХХХХХХХХХХХХХL  Joy

# 725
Буби, то това е ясно, ама ако взема 92, пък не се кърмим вече на 2-годишна възраст, надписа на Д5 "До кога ще суча не е ваша работа", която смятам да взема, ще звучи тогава малко... не на място. Затова съм в чуденка newsm78

# 726
Хммм, имаш право... Ама казваш, че 86 й е тясна... Това може би значи, че ще носи 92 точно сега докато суче... Все пак е следващия номер, знам ли. Thinking

Всъщност детските блузи с къс или дълъг ръкав ще са? Rolling Eyes Долу пише тениска, пък картинките са с дълъг ръкав...

# 727
С дълъг ръкав.
Абе 86 не й е тясна, теснее, но след месец ще е.
Шаманче, от същия производител ли ще са и тези?

# 728
Ммм, относително е дали ще й е тясна след месец. Дъщеря ми на 11 месеца беше 11кг. На 15 месеца беше 11.800. От тук нататък сантиметрите ще напредват по-бързо за сметка на килцата.

# 729
Правда  Hug

Дарлин и аз това щях да кажа, че децата след 1 година не растат толкова на килограми Simple Smile дъщеря ми на 2 години си носи едни къси панталонки, който са за 6 месечно бебе и не са й тесни. Има и блузки с къс ръкав за под едногодишни, който са й ОК на ширина и ако не беше височка и да й беше гол кръста и пъпа щях да й ги слагам и лятото. Та на нея гардероба не й се сменя поради отесняване, а окъсяване. Така че прецени Simple Smile

# 730
Аз само да кажа, че от лятната колекция имаше една останала тениска 86, която взех с надеждата, че 12-18 размер ще носим пролет-лято 2011, но всъщност онзи ден я изкарах да я пробвам и се оказа, че даже малко й теснее на мойта НЕдебела бебка, която е едва 76 см/10 кг (на 11 месеца). Казвам го за ориентир, че май размерите не са никак точни.

Сега се чудя кой да поръчам - ако 86 й е малко, то 92 (което е за 2 годишни) да не й е голямо пък ... съвет?

Хмм, аз не съм забелязала такъв проблем  Rolling Eyes Но ще помоля за табличка и производителите, дано откликнат. Мога ли да те помоля да видиш по етикетите какво пише, че може и да е докупувана от друго място.

# 731
Специално на тази няма етикет производител, имаше само лепенка 86 - както на тази ти снимка.
Всъщност тениската е долната - с дяволчето.

# 732
  • София
Пиша се за Козлодуй, макар да се съмнявам да има и други, но пък надеждата умира последна Simple Smile

# 733
Шаманке има ли някакъв вариант да платим чрез Пейпал? Таксите за превод към Бг банка са убийствени, а хич не ми се иска да натоварвам роднини в Бг. Поне 2 кърмачки сме с този проблем  Wink .
Мога да съдействам.Да ми пратиш парите през ПП и после да преведа парите заедно с моите  Peace

# 734
аз щото не зная до кога ще суче Момчил, съм си поръчала тениска за ръст 115 - и лятото му взех Буби Монстъра в този размер и му беше съвсем леко дълга. Много съм доволна, ще може да си носи и напролет... А на Мая й поръчах боди 74см, пак по същата логика - да се носи  (и агитира и прославя кърменето) по-дълго време. Така че: взимайте по-големи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт