Отговори
# 840
И на мен ми харесва сивото.  Grinning

# 841
  • Пловдив
сивото е супер, особено ако има рокля, плетиво сива ще е много хубаво  Wink

# 842
То лошото е, че няма друго освен сиво  ooooh! Тоест така всички блузи ще са в нюанси на въпросното.

# 843
и за пижамата ли?

# 844
Не, пижамата може да е шаренка  Mr. Green

# 845
  • Пловдив
Сивото е идеално, аз само розаво не харесвам, та ме урежда!  Mr. Green
+1

# 846
  • T"A
Аз искам да помоля предишни носителки на колекциите размери S и М да споделят личните си мерки (на лични).  Blush Никак не ми пасва меренето и сравнението по табела.  Confused
Менти, ти ми се виждаш мой калибър по разни снимки, ще се отзовеш ли?  Flutter

Шаманич, ролкята е много хубава!   bouquet Остава и да си определя размера.  Whistling
Ще чакам инфо на лични как да платя през ПейПал.

Solley., извинявай, едва сега видях питането ти  Embarassed От миналата колекция си взех М, сега мисля да си взема S.
Мерките ми са Г-90, Т-74, Х-90  Peace Може би само пижамата ще я взема М, да е по-свободна...
161 см съм по вертикал  Mr. Green

За ПейПал и аз ще съм много, ама много благодарна!
Или пропускам нещо? Ще се върна да дочета  Blush

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 23:29 от Mentha

# 847
  • София
още двама за сивото  bouquet за по окръглените мами сивото е идеален цвят,туширащ обиколките в нежна мъглявина...

# 848
Шаманче, вдъхнови ме с блузата с шала да си оплета същия  Heart Eyes
Заплетох го одеве и сега само зверето да ме остави да поплета повечко.

Ако бяхме пуснали темата преди 2 години можеше за идната Коледа да има ръчно плетени шалове за всички  Joy

# 849
Давай, като оплетеш 100тина шала, пращай към нас да окомплектовам  Mr. Green

# 850
Много ще ни остареят кърмаците докЪт ги докарам до 100ина Grinning

# 851
Мента, моите мерки са силно сходни с твоите  Mr. Green ...дано разликата между С и М да не е особено голяма, защото поръчах М  Thinking
За ПейПал Шаманката писа: "Който иска да плати през пейпал, нека ми пише едно лс за да ме подсети и да дам мейл "

# 852
Шаманче, и мен ме устройва сивото.Много даже  Crazy
Само р-р не мога да си избера още  ooooh!

# 853
  • София
И аз имам проблем с размера... Сори, явно бавно схващам  ooooh! ама какво са размер 1, 2 и 3 в екселската таблица, която е дадена... Моите мерки са: гърди 98, талия 86, ханш 98. Та кажете сега - за Л ли съм? Моля... съвсем се забатачих. Повечето от блузите ми са М...

# 854
  • София
esma, аз съм с мерки като твоите, само ханша ми е 100 и съм се ориентирала май към размер Л. Много му се чудих, но предпочитам да ми е свободничко, отколкото да ми стяга и да не ми е удобно. А пък и съм със сушилня и е възможно материята да се посвие. Само за роклята съм решила да е размер М.
Оф, ще помисля и аз още малко и ще поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт