Отговори
# 855
Solley., извинявай, едва сега видях питането ти  Embarassed От миналата колекция си взех М, сега мисля да си взема S.
Мерките ми са Г-90, Т-74, Х-90  Peace Може би само пижамата ще я взема М, да е по-свободна...
161 см съм по вертикал  Mr. Green

Мента, моите мерки са силно сходни с твоите  Mr. Green ...дано разликата между С и М да не е особено голяма, защото поръчах М  Thinking

Под мотото "Признат ханш, половин ханш"  Crazy и отчаяна вече да се меря и да гледам таблици, искам и аз съвет кой размер да си поръчам.
Мерките ми са като на Мента с малко по-голяма ханшова окръгленост - 90-75-95.
Олд Спорт, ти надолЕ или нагоре си в таблицата с мерки спрямо Мента? Шаманката, плс!, кажи колко е голяма разликата между S и M? Аз също поръчах М, но вече имам 2 кърмачески блузи (купени от тук), които не ми стоят никак добре, S-ки са, но висят отвсякъде като торби и не искам и новите от кърмаческа мода да ги споходи същата съдба да ги нося в къщи само.

# 856
  • Пловдив
олеее, с тези размери съвсем ме шашнахте..пак съм в чуденка дали съм избрала правилния размер, като се има напредвид, че съм все още бременна  ooooh! В небеременно състояние нося блузи, които са по мен (тениски) М размер, но като чета другите какави размери са, се замислям дали да не взема S  Whistling..Но то много зависи и от материя и от кройка, ако материята е неразтеглива, май ще е по-добре по-големия номер  newsm78 Много сложно.. ooooh!

# 857
Моето впечатление от досегашния ми скромен опит с покупките от Шаманската колекция са следните: Стандартните бели тениски/блузи с дълъг ръкав за мен са точни като размер (нося С). Те са по-стегнати и при тях може да се заложи на горния размер (при чуденка между два). Кърмаческите досега са били от малко по-разтеглива материя и С-ката ми е широчка. Така че за тях залагайте на долния рамзер. Като гледам роклята, която Шаманката показа пак ми изглежда от този по-разтеглив материал, при който може да се заложи на по-малкия (пак при чудене между два) размер. Вече Шаманката да потвърди дали има нещо такова и дали ще се запази тази тенденция.
Дано все пак е било ориентир за някого.

# 858
Хм, сега съвсем се обърках....
Солей, аз съм 85-77-90 при 164см (айде изтипосах си и аз мерките   ooooh!). За пижамата не се кахъря толкова, но не бих искала полото и най-вече роклята да ми се веят. Не знам изобщо каква е разликата между С и М. Досега не съм купувала нищо Шаманско  Mr. Green Май не ти помогнах особено  Tired

# 859
  • До хладилника, който обичам
С хора с ханшове под 90 см няма да говоря Crossing Arms

Олд спорт, аз нося шамански М, а съм по-кръгла от теб, но пък - съм по-ниска Laughing

# 860
С хора с ханшове под 90 см няма да говоря Crossing Arms

Слава Богу, аз съм на границата  Laughing
Мерси за ориентира, Бу. Твоят опит какво показва - да сменям ли поръчката със С или да остана на М  Thinking

# 861
И аз имам проблем с размера... Сори, явно бавно схващам  ooooh! ама какво са размер 1, 2 и 3 в екселската таблица, която е дадена... Моите мерки са: гърди 98, талия 86, ханш 98. Та кажете сега - за Л ли съм? Моля... съвсем се забатачих. Повечето от блузите ми са М...

Ще ме побъркате, бре хора  Rolling Eyes Започвам ви наред. Размер 1, 2 и 3 значи, че трима души, които познавам са се измерили и съм записала техните мерки в графата на размера, който носят. Примерно, от размер Л, първата гръдна, ханш, талия и ръст съм аз  Mr. Green

Есма, според мен ти можеш да влезеш и в М и в Л, зависи дали предпочиташ да ти е по-вталенко или пък свободно, дали имаш коремче и изящни паласки като мен и т.н. Иначе и аз влизам в М, но подчертаването не ме импонира.

Solley., между С и М си, разликата между двата може да се хване от другата таблица, с обмерните данни на блузите. Обиколката на блуза М е с 9 см. по голяма от тази на блуза С

Като зимни, материите тази година ще са по стегнати, за това казах да се водите по-скоро по летните обикновени тениски. За модели като пижамата,  кройката ще компенсира по-слабата еластичност на материята!

Old Sport , мисля, че ще влезеш в С

# 862
Шаманке, много благодаря за персоналния отговор. Няма повече да мрънкам. Отивам да си коригирам поръчката на С, а ако не ми стои добре, ще кърмя двойно, за да отслабна още  Whistling

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 21:57 от Old Sport

# 863
Както писах и на Есма, изборът зависи от изразителността на паласките  Mr. Green

# 864
... чаша топло мляко и закуска"  Joy

или цица топло мляко и закуска  Mr. Green

# 865
  • София
Много благодаря за отговора  Hug  Наистина бях зациклила...Бях поръчала М, отивам да поправям на Л.

# 866
  • София
Айде и аз да поразсъждавам за мерките - моят проблем е, че съм висока само 151 см и въпросът ми е дали кърмаческите блузи и роклята ще подлежат на скъсяване - имам предвид дали няма да се обезформят, ако ги скъся. Според мерките ми /почти като на Шаманката - 104-84-103/ като че ли съм за Л, опасявам се обаче че всичко ще ми дойде длъжко. Мерих поне 6 свои блузи /размери М и Л/ и на всички гръдната /А/ е между 46 и 49 см /може да са придобили допълнителна разтегливост вследствие на носенето/, което според таблицата отива чак към размер ХЛ. Опитът ми показва, че при мен проблемите идват точно от ширината при гърдите - ако на друго място е добре дадена блуза, обикновено ми е тясна в бюста. Та предвид всичко това и добрата ми закръгленост, особено в областта на корема /5-ти постоянен/ Mr. Green/ се чудя и се мая #Crazy кой размер да си поръчам. Ще съм благодарна на всякаква помощ в тая насока.

Ако още никой не е предложил да отговаря за раздаването на нещата за Лозенец /София/, бих се нагърбила с тая задачка. Само ще ми трябва повечко инфо какво точно се прави.

# 867

Изненадата, която се надявам да се случи е, че може да има вариант на блузата с шал като плативо, това ще се отрази и в цената и. Но чакам мостра и оферта.

С риск да ядосам великия Шаман, и да си отнеса  #Cussing out
И аз да подосаждам  Blush Може ли, за да не се бавим с преводите, да преведа малко по-голяма сума (ориентир?  newsm78), което да покрие разликата в цената?

# 868
irchick, нямам идея с колко ще се промени цената. По скоро мисля, че е добър вариант който иска да преведе пари и после, ако има промени, да се доплати. Затруднение е, но отново, нищо не зависи от мен, чакам си офертата  Rolling Eyes

jeninik, според мен можеш и в М да си ок. Но ако все пак те притеснява, скъсяването също е вариант. Роклята, пижамата и полото могат да се скъсят сравнително лесно. Блузата с шал, ако е плетиво, не знам. Първо трябва да я видя, а после ще кожа.

Лозенец ще ти бъде поверен  Simple Smile

# 869
  • София
 И аз колкото повечме гледам размерите, толкова повече се обърквам  ooooh!
 От лятната колекция всичко ми беше S и ми стоеше добре. Сега първо бях поръчала S от всичко, после го промених на M след като Шаманката пусна тази таблица. По данни от последната табличка с мерки и теглилки излиза, че съм за S - голяма каша. Пижамата и блузата няма против да са ми леко свободни, но се притеснявам роклята да не ми виси като чувал - давайте акъл дали да я променя на S  Thinking. Ръста ми е 156см. тежа 47кг. Доколкото успях да се измеря мерките са ми 86-70-86

Общи условия

Активация на акаунт