Отговори
# 825
Малко е късно за предложения за тениските, но да споделя - днес една съседка попита реторично "Защо още се кърмите?", а майка ми й отвърна - "Аааа, те са по програмата на Масларова - чаша топло мляко и закуска"  Joy

# 826
 Joy супер

# 827
Хайде и аз с чуденките за размера да се консултирам. Като бюст и талия и ханш се вписвам в S, до скоро бях М ама "нерви" Laughing и миналогодишните зимни и летни малко ми висят. Обаче при ръст 168 дали няма да ми късеят (М-ките от зимната ми окъсяха но предполагам са се свили от прането) newsm78

# 828
Ро, обикновените блузи ще са с тази дължина, от таблицата ТУК, но кърмаческите блузи ще са по-дълги. Дано това ти дава някаква яснота  Simple Smile

# 829
  • FRANCE
има ли и друг начин за плащане освен по банков път?

благодаря

# 830
Пейпал е вариант, може и лично  Rolling Eyes Който иска да плати през пейпал, нека ми пише едно лс за да ме подсети и да дам мейл  Peace

# 831
След дълго чудене, се записах за размер М -  разчитам, че сушилнята ще ми ги свие леко.  Mr. Green

# 832
Цитат
Малко е късно за предложения за тениските, но да споделя - днес една съседка попита реторично "Защо още се кърмите?", а майка ми й отвърна - "Аааа, те са по програмата на Масларова - чаша топло мляко и закуска"  35
smile3532

Цитат
Бубичка, ти си ме виждала поне. Тези снимки на огледалото изглеждат по-издължени, от огледалото е  Rolling Eyes Всеки ден се виждам слаба, висока и руса в него  Mr. Green
Оффтопик,ама  от къде ги купувате тези огледала  Rolling Eyes

# 833
Татянка-Бърборанка, ела у нас да се огледаш, огледалото е над 100 годишно  Wink

Момичета, пак драма с платовете  Confused До тук намирам предимно сиво ииии сиво

# 834
Аз нямам нищо против сивото  Peace

# 835
Обожавам сиво, недей да търсиш повече  Heart Eyes

# 836
Шаманич, сиво е перфектно!  Heart Eyes Комбинира се супер лесно с всякакви други цветове.  Peace
Мерси за втората табелка с размерите.   bouquet На мен ли ми се струва, че разликата между С и М е доста по-голяма (около 3х) от тази между М и Л и т.н?

# 837
Ау, ако наистина е толкова голяма разликата, да правя корекция  newsm78 Аз тъкмо св вписах с размер М...

# 838
сиво newsm44 сиво newsm44 сиво

Шаманче и сиво бих носила и сиво, и... сиво  Joy Граби смело!

# 839
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Сивото е идеално, аз само розаво не харесвам, та ме урежда!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт