Отговори
# 1 035
Шаманке и аз преведох пари днес, в основанието са написали: Y.U.L.Y

Ако няма други кандидати мога пак да съм отговорник за Габрово  Hug

# 1 036
Мъжа ми преведе вчера парите преди да прочета, че може блузата с шал да е повече.Ще доплащам ако се наложи.
Не можело с моето име, та парите са от името на мъжа ми - Божидар Пенов.В основание са записали моя ник и трите ми имена. Embarassed

# 1 037
Шаманке, и аз днес преведох паричките като за блузата с шала пуснах 20 лв. Ако е 17 тъкмо ще има и за ЛЛЛ  bouquet

# 1 038
  • София
''Пито''- платено  bouquet Моят ник излезе с главни букви в банката т.е.GER9

# 1 039
  • на североизток
Шаманке сега видях плтежното и на него милото написало на основание за плащане ANI Вместо Усмивка  #Crazyа изрично му писах по скайпа всичко  #2gunfireот Владимир Иванов Станчев
дано не е проблем  baby_neutral     bouquet

Усмивка, и аз съм от Търговище  Stop Laughing знаеш ли дали има и други, и кой ще си изберем за отговорник Heart Eyes

Моят ник също е без долната черта, и чакам окончателната сума, за да доплащам

# 1 040
Ето я ТАБЛИЦАТА С ПОРЪЧКИТЕ!  МОЛЯ, всеки хубаво да си провери дали всичко е точно и вярно за да няма грешки!

Моля ви също, пишете в темата само ако нещо не е наред за да е по лесно за следене!

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 11:41 от Шаманката

# 1 041
  • ул. "Мечтание"
При мен всичко е точно!  Peace

# 1 042
  • Sofia
И при мен!  Peace
Шаманке, само да питам, дали парите са пристигнали на сметката ти?

# 1 043
Сега ще започна да въвеждам парите. Нямах време до сега.
Няма да публикувам платените още, защото това ще е двоен труд, просто нямам сили за толкова. Ще публикувам по нататък цялата таблица.

# 1 044
При мен всичко е точно  Hug

# 1 045
При мен всичко е наред  Peace

# 1 046
  • малкия йеросалим
И при мен всичко е точно!

# 1 047

Моля ви също, пишете в темата само ако нещо не е наред за да е по лесно за следене!

Шаманката, давай да помагам с таблиците, ако има начин!

# 1 048
Платих и аз.

Много моля, ако е възможно, таблицата с поръчките да я сложите на първа страничка в темата за записване, или в тази, с цел по лесно откриване.

О, ВЕЛИКА ШАМАНКЕ, така се радвам, че ме послуша и беше така бяла и добра, та да направиш бузка Д5. Майчетата наистина са я харесали, имайки в предвид бройката на поръчките....  Ама пък тя наистина е най - сладурестото предложение! bouquet   bouquet

# 1 049

Шаманката, давай да помагам с таблиците, ако има начин!

Ако искаш и имаш възможност, можеш да поемаш поправките в онлайн таблицата. Аз да си оправям само моята.

Готика, невероятно но факт  Mr. Green Тази блуза изби рибата. Благодаря на всички за идеята, убедих се, че е яка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт