Отговори
# 1 095
Блузите с шал - сиво много ми отива ама каквото дойде взимам! Чакам с нетърпение да се издокарам с рокличката си, жалко че няма да мога да се изфукам по Коледа, но ти си работи спокойно Шаманке   bouquet Mr. Green

# 1 096
Включете ме в листата на чакащите със следното:
ник: v.teneva
град: София (ж.к. Манастирски ливади)
Дамски: М1, размер М - 1бр.
Детски: Д1, размер 74 - 1бр.
Кърмаческа: Поло, размер М - 1бр.
Блуза с шал, размел М - 1бр.
Рокля, размер Л - 1 бр.
Пижама, размер М - 1бр.
 Rolling Eyes

# 1 097
Шаманке много благодаря  Hug Hug Hug А от Д5 искам или 68 или 74 размер, каквото може да се намери.

# 1 098
Много ти благодаря, Шаманче  Heart Eyes
Ще се радвам, ако мога да облека моята бубичка с една блузка "До кога ще суча си е моя работа" в размер 92 или 96, а за себе си както писах и по- горе каквото и да остане за кърмене (без роклята) ще съм безкрайно щастлива. Хубав ден и.... чакаме да ни зарадваш  Hug

# 1 099
Шаманке, страшен организатор си! Благодаря за това, което правиш!

Дано пък на Коледния еЛЛЛф и неговите джуджета да им стигне лилавото за блузата с шала Laughing

# 1 100
Много се надявах до Коледа, но надеждата ми някак все повече замира. Но поне в първите дни на новата година ми се ще всичко да е при вас  Hug

Аз имах надежда на изписването да се наконтя с рокля, живи-здрави, ама ако пък се случи, ще се пукна, че не поръчах и пижама да се фръцкам. Simple Smile)

# 1 101
Не успявам да публикувам таблицата с платените суми, така че ще питам тук само тези, за които не съм видяла да са превели пари? Имам един пощенски превод за 18 лв. (07.12.2010;  07.12.2010;          18.00;           0.00;  ЙН-2777600559;БИ-10;Превод "ОТ ПОЩ.ЗАПИСИ" от ТП СОФИЙСКИ ПОЩЕНСКИ СЪОБЩЕНИЯ,) Няма име и не знам чие е.

Нямам също инфо за:

bebZz
den 17
ivka_007
malkataeliza
mimi 81
sasyana
solaria
vatan1919
Кристофер
Сиситу

Казвайте какво се случва  Peace

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 11:00 от Шаманката

# 1 102
Платих на 13.11 чрез e-pay. Предполагам, че до два дни след това сумата вече е била по сметката ти. Кажи къде да ти изпратя вносната бележка, за да видиш и ти.

# 1 103
Disney , открих те, извинявам се  Hug

# 1 104
 Simple Smile Благодаря! Успокоих се, да знаеш цяла нощ сънувах преводи, сметки, рокли и теб, въпреки, че не се познаваме Grinning

# 1 105
  • София
Шаманке ,на 23-ти ще пътувам от София до Търговище.Можеш да ме ползваш като куриер  ,ако дрешките са готови дотогава.

# 1 106
Едва ли ще станат, но ще пиша ако има как  Peace

Disney ,съжалявам за кошмарите  Rolling Eyes

# 1 107
  • Пловдив
Аз на 03.01 отивам за Шумен и ще съм там до средатат на месеца... До тогава има ли вероятност да станат? Praynig
...И ако не - възможно ли е моята блузка да отиде нататък, че да мога поне на очните да се издокарам Mr. Green

Шаманке, едно пиленце ми каза, че обичаш шоколад... Grinning

# 1 108
И аз да се включа:Има ли отговорник вече за Бургас?Да знаем към кого да се обърнем като са готови дрешките????Дано скоро да станат-вече нямам търпение!Лек ден на всички!

# 1 109
Rumelina, май goguna беше предложила услугите си, ако не се лъжа!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт