неприятна миризма от ламиниран паркет

• 2 797
  • 3
  •   1
Отговори
Някой имал ли е подобен проблем? Преди два месеца се нанесохме в ново жилище. Паркетите и в трите помещения са ламинирани и са поставяни по едно и също време, но не са еднакви по вид и са купувани от различни места. За съжаление, в едната спалня, все още се усеща неприятна миризма, която се появи в деня, в който монтираха паркета. Той е система двоен клик, като под него има твърда подложка 3 мм. Лайсната под вратата я залепиха с полиуретан.

# 1
 Rodmin, сигурна ли си, че не е от подложката тази миризма?
Наши познати бяха усетили подобно нещо  докато им редяха ламината.
Оказа се, че някои листовете  направо си миришат гадно.
Смениха им я.

# 2
Подложката си я купувахме отделно сами едновременно за трите стаи - от Практикер. Аз по-скоро си мисля, че самият паркет не е бил съхраняван правилно и е поел влага или просто си е такъв вид и му трябва още време, за да изчезне тази миризма. Всъщност мирише като на нов паркет. А е на Кайндл, марка, която уж е добра. В хола е на същата фирма, но 10 мм. За съжаление вече няма как да проверя дали е от подложката.

# 3
При мен има същия проблем, купих го от карпет макс, мирише ужасно, повръща ми се от миризмата, мирише на нещо сладникаво сякаш на някакво лекарство много ужасен аромат,не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт