Подсъзнанието може всичко 29 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 279 888
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
И на мен 25 желания ми идват много! Че и ще се разконцентрирам - кое искам повече; ами ако сред тях съм пропуснала нещо по-важно...  Mr. Green

Мила, щом веднъж вече си участвала в чудо, ще ти е по-лесно. Ако не за лек, поне за оборудване на болница, както вече си си пожелала  Grinning Hug

Разбрах, че тази книга я има в спиралата. Но ще доразкажа малко, ако на някой му е интересно - може да си я намери в нета.

Навлизайки в себе си, едновременно на съзнателно и подсъзнателно ниво, човек може да използва всички ресурси, които са в него. (Например очите ни виждат много повече от това, на което отдаваме значение, а мозъкът го запомня. Както и това, че подсъзнанието на всички хора е свързано по някакъв начин - значи тази връзка на подсъзнателно ниво дава много повече информация от тази, която достига до съзнанието.)
Успявайки да навлезе в себе си, човек преминава границите на времето, може да види бъдещето. В това число - печелившата комбинация числа, напр. на тия пет милиона, за които КЛОНКА пише, че очакват притежателя си  Mr. Green

Сега... Вчера КЛОНКА по повод неизпълнените желания от картата ми, но пък намирането на работа, което не беше посочено в картата, стигна до заключение, че може би се привличат пренебрегнатите неща. Нещо подобно писа и Маргало.
В тази книга пише, че има голяма разлика между искането на нещо и имането на нужда от нещо. Става въпрос за всичко, не конкретно за печалба от тотото. Защо се получава така? Защото когато имаме отчаяна нужда от нещо - съзнанието ни се замъглява, не сме в състояние да формулираме начини как да го получим (и не само това).Изводът е, че нещото, което искаме, трябва да е за нас нещо като занимание, подобно на хоби. Нещо, което искаме, но не ни изпълва изцяло това искане, а ни забавлява.

По тази логика е и желанието за печалба. При тотото, ако играеш с последните пари, които имаш - със сигурност няма да спечелиш нищо! Или ако залагаш голяма сума в желанието си да спечелиш. И в двата случая, съзнанието ни се замъглява и няма да познаем сигурно и едно число. В книгата детайлно е описан начина за навлизане в състоянието, което се иска за виждане на числата. Но малкото, което преразказах може да се отнесе и до начинание с бизнес, нова къща и пр...

Та, може да промените отношението си към вашите желания.  Grinning

# 211
Успявайки да навлезе в себе си, човек преминава границите на времето, може да види бъдещето. В това число - печелившата комбинация числа, напр. на тия пет милиона, за които КЛОНКА пише, че очакват притежателя си  Mr. Green

Хе-хе, в това никой не е успял доколкото ми е известно, а и бъдещето е многовариантно и е трудно да се предскаже еднозначно. Ако все пак на някой се даде да "види" тази комбинация то е било сигурно, че няма да иска да я използва. Иначе всички врачки, хипнотерапевти и магове никога нямаше да се занимават с пациенти, а все по тотопунктовете щяха да висят  Grinning

Филма "Next" с Никълъс Кейдж ме съблазни да пробвам всички възможни начини да "позная" в хазарта, но това е едно от много малкото неща, които засега смятам за невъзможни, а и ненужни за мен.

# 212
 Laughing yahoo, може да си прав. Аз обичам да опитвам, да експериментирам, и да се доверявам на личен опит.
Прав си, че бъдещето е многовариантно и е трудно да се предскаже. Може би по тази причина авторът за 6 седмици с малки залагания, е спечелил около 2 000долара (е, не е искал и да се набива на очи). Но конкретно за числа от тотото, имайки предвид многовариантността на бъдещето, пак не е зле например 3 петици в рамките на месец  Mr. Green

# 213
Истината за прошката

Понякога истината ни се струва  далечно и не особено конкретно понятие за нещата.Понякога искаме да измъчим своите мъчители,да изпитаме своите Учители.Понякога търсим нещо навсякъде,но не и там,където ясно знаем,че го има.
Става дума за това,колко сме искренни пред себе си,а и пред другите,колко имаме още да изкачваме по стълбицата на просвещението,себепознанието и човеколюбието.
Няма истинска прошка без цялата истина,а полвинчата истина не е истина.Човек търси изход от лабиринт,който сам си създава.А после се пита от къде му е дошло,защо му изпращат това изпитание  Бог или Вселената.Всичко е далеч по-просто.
Без да открием сърцето си пред света,света остава затворен за нас.Светлината остава недостъпна и живеем в мрак на съмнения,лъжи и обвинения.Едва когато  отворим душата си за любовта,светлината ни обгръща и преставаме да бъдем слепци.Проглеждането може да е болезненео за нашето его,но пък душата ни  ликува и най-важното-осъзнаваме колко  близо е била истината до нас.В този ред на мисли:

Прости и ти ще си простен,
когато някоя нощ замръкнеш,
тогаз ще видиш озарен
ИСТИНАТА
и ще си спомниш,
как близо е била до тебе
и колко сляп си бил за нея,
тогаз нощта ще бъде ден,
а ИСТИНАТА ще е в тебе.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 08:09 от raliko

# 214
  • Universe
http://taynata.blogspot.com/

251 ден
Трябва да говориш така, сякаш сега притежаваш онова, което искаш. Това е много важно. Законът отвръща съвсем точно на твоите мисли и чувства, така че ако виждаш нещо като принадлежащо на бъдещето, ти му пречиш да се осъществи сега.
Трябва да имаш чувството, че вече го притежаваш.

# 215
АЗ СЪМ НАМИСЛИЛА ДНЕС ДА СИ НАПРАВЯ КАРТА НА ЖЕЛАНИЯТА\МОЯТА ПЪРВА КАРТА\ И ДА ПИША СЦЕНАРИИ!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ В СБЪДВАНЕТО НА ЖЕЛАНИЯТА!!! Hug

# 216
Момичета, днес е и Рождество Богородично  Hug
Нека желанията ви се сбъднат  Hug

# 217
  • Добрич
КЛОНКА, ако получиш всичките неща от списъка, ще имаш ли енергията да ги задържиш? На този етап аз сякаш не бих могла да се справя с толкова много имоти и пр.

...
Никога не съм следвала стриктно техника (някои ми се струват безумни)  Wink да съблюдавала съм ги , но и съм влагала нещо мое си  Wink
...

Peace И аз. За мен е важно какво усещане ми  носят ритуалите. Трябва да ги почувствам в хармония със себе си.

# 218
Това Новолуние нали е в Дева и си мисля, че е хубаво да се детайлизират желанията. Нали Девите това обичат - да  анализират, да изпипат подробностите и да им е многооо чисто!

soledad8686a успех с писането на сценарии и непременно създай най- добрия сценарий, с идеята точно защо го искаш. Преди няколко години съм писала 2  такива сценария и не само  са факт, а и са дословни Hug. Ако тогава съм вложила повече въображение можело е да излезе нещо по  красиво.

Ще си напиша желанията, с ясната идея, че това не са желания , а неща, които съм избрала за себе си и ги притежавам. Този начин на мислене работи при мен. Може би така поемам по голяма отговорност за тях и ги допускам.

Една ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА към всички и бъдете по смели , защото и на мен не ми лягат на сърце яхтите и скъпарските коли - жалко

# 219
Вела, много ти благодаря за отговора за пирамидата!  Hug

Много е интересно всичко, което пишете!   bouquet

Честит празник на всички празнуващи!

# 220
  • Варна
Почерпете се за моя празник днес  Simple Smile

Рождения ми ден съвпадна с новолунието...каквото и да значи ...
Странно спокойно ми е , та чак дебилско  Mr. Green
п.п.lenny_pld благадаря за темата  Hug

# 221
  • морето, сините вълни...
Даааа и аз дълго си мислех над това и дори не смеех да си кажа.... на мен също ми е трудно с желанията. Разсъждавайки на тази тема стигнах до следните си неща за мен.
Една част от нещата които "искам" да ми се случат или да притежавам не ги усещам като "желания", а като неща с които мога и сама да се сдобия, т.е като неща които зависят от мен и поради тази причина не мога да ги напиша в "списъка". Просто не съм ги поискала, не съм ги имала Simple Smile
Друга част считам за абсолютно безсмислени например "защо ми е нов телефон, като моя си работи перфектно /нищо че е май вече 4-5г/ и няма екстирчка некаква си. този си ми е непретенциозен, не се притеснявам да го изтърва Wink"
И трета част - определено незнам какво бих правила с тях ако ги имам....
Аз също съм възпитавана по начин "радвай се на малкото", "какво значение има какво имат другите, ти имаш това", "никой не вижда в стомаха си боб ли имаш или пържола".
Вела, благодаря ти, точно това е. "....ще имаш ли енергията да ги задържиш?"
мдаа, затова ми е трудно да напиша желания всъщност. Сега съм в силния период, със зор измислих повече от 10.
Но иначе се чувствам щастлив човек. Отдавна спрях да обеснявам как може да ми е по интересно да бродя в парка, отколкото да седна на стъргалото да пия кафе.
Понеже имам усещането че това новолуние е моето, смятам да напиша сценарий. Ще видим.
Но дори и да не пиша, "разговорите" или по скоро четивото което предлагате е успокояващо и развиващо. 
Ние сме творци. Творим собствения си живот, със всичкото хубаво и лошо...
Free Will    bouquet  Heart Eyes

# 222
 lenny_pld благодарности  за всичко което правиш за нас. Hug
 Free Will    Честит празник  с много сбъднати желания и това новолуние ти донесе всичко което си поискаш.  bouquet

На всички тук много желания да Ви се сбъднат с това новолуние,а аз продължавам като магарето да тъпча за да изляза от дупката в която паднах.Много боли когато много близък човек те обиди -никаква техника , оптимизъм,положителност не може да те изчисти от калта полепнала по теб. Извинете ме за негативния тон, вие се подготвяте за писане ,лепене и т.нт. а пък аз  пиша глупости.
Желая Ви един прекрасен и усмихнат ден.

# 223
vanina174 Опитай се да не приемаш лично нещата. Всеки живее в свой филм и действа според собствените си рани- просто човека има проблем със себе си. Погледни, ако го усещаш "Четирите споразумения" на Дон Мигел Руис/ едното от споразуменията е Не приемай нищо лично/
http://zashto-kak.hit.bg/sporazumeniq.htm    bouquet

# 224
ооо аз си пиша желания , ама всякакви, всеки път от различни по различни и за някои хора неусъществими, но за мен са.Само ги чакам  Flutter. Някои естествено се повтарят. Но не всеки път са 25, а толкова от колкото имам нужда в момента  Hug На мен кутията ми за желания леко се препълни, така че мисля скоро да и правя чистка, според вас добре ли е да изгоря листовете или направо да ги хвърля  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт