Подсъзнанието може всичко 29 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 279 731
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
♥VIKI♥, от известно време ги изгарям на Пълнолуние, независимо дали са се сбъднали или не  Hug

# 226
и аз така мисля, да направя.   Hug  Офф иначе да ви се оплача. Днес ми се обадиха и ми предложиха възможност за допълнителни доходи, но за съжаление , в момента толкова съм заета в работата, че отказах  Confused Това беше свързано с едно от желанията ми. Дано пак се появи скоро такава възможност и да мога да се възползвам  Praynig

# 227
  • Шотландия
Мила, щом веднъж вече си участвала в чудо, ще ти е по-лесно. Ако не за лек, поне за оборудване на болница, както вече си си пожелала  Grinning Hug

Разбрах, че тази книга я има в спиралата. Но ще доразкажа малко, ако на някой му е интересно - може да си я намери в нета.

Навлизайки в себе си, едновременно на съзнателно и подсъзнателно ниво, човек може да използва всички ресурси, които са в него. (Например очите ни виждат много повече от това, на което отдаваме значение, а мозъкът го запомня. Както и това, че подсъзнанието на всички хора е свързано по някакъв начин - значи тази връзка на подсъзнателно ниво дава много повече информация от тази, която достига до съзнанието.)
Успявайки да навлезе в себе си, човек преминава границите на времето, може да види бъдещето. В това число - печелившата комбинация числа, напр. на тия пет милиона, за които КЛОНКА пише, че очакват притежателя си  Mr. Green

Сега... Вчера КЛОНКА по повод неизпълнените желания от картата ми, но пък намирането на работа, което не беше посочено в картата, стигна до заключение, че може би се привличат пренебрегнатите неща. Нещо подобно писа и Маргало.
В тази книга пише, че има голяма разлика между искането на нещо и имането на нужда от нещо. Става въпрос за всичко, не конкретно за печалба от тотото. Защо се получава така? Защото когато имаме отчаяна нужда от нещо - съзнанието ни се замъглява, не сме в състояние да формулираме начини как да го получим (и не само това).Изводът е, че нещото, което искаме, трябва да е за нас нещо като занимание, подобно на хоби. Нещо, което искаме, но не ни изпълва изцяло това искане, а ни забавлява.

По тази логика е и желанието за печалба. При тотото, ако играеш с последните пари, които имаш - със сигурност няма да спечелиш нищо! Или ако залагаш голяма сума в желанието си да спечелиш. И в двата случая, съзнанието ни се замъглява и няма да познаем сигурно и едно число. В книгата детайлно е описан начина за навлизане в състоянието, което се иска за виждане на числата. Но малкото, което преразказах може да се отнесе и до начинание с бизнес, нова къща и пр...

Та, може да промените отношението си към вашите желания.  Grinning
И моята мисъл вчера беше точно тази - Тонимар, кажи коя е книгата?

Free Will - честит рожден ден! Много светлина и любов - и много изпълнени желания!  Hug

# 228
Free Will  честит празник   bouquet
Имам едно въпросче - добре ли е по новолуние да се плащат сметки и задължения. Че мислех днес да плащам, ама реших първо да се допитам. Благодаря че ви има   bouquet

# 229
Dani Avramova
vanina174 Опитай се да не приемаш лично нещата. Всеки живее в свой филм и действа според собствените си рани- просто човека има проблем със себе си. Погледни, ако го усещаш "Четирите споразумения" на Дон Мигел Руис/ едното от споразуменията е Не приемай нищо лично/
http://zashto-kak.hit.bg/sporazumeniq.htm    bouquet
Благодаря ти че ми ги припомни , чела съм ги но ги бях забравила.Имах нужда да ги прочета отново.
Винаги в живота си съм използвала една фраза "Всеки за себе си е прав".Всеки човек мисли чувства ,разсъждава по различен начин Ако едно за мен е истина то за друг може да не е така и винаги съм се съобразявала с това .Винаги се опитвам да помогна на всеки с каквота мога,да разбирам ,да не обиждам и наранявам.Така съм възпитана но и това е моята истина.Успявам да се справя и приема обидите с усмивка , но когато се касае за много близък е трудно .В момента на обидата го приех спокойно , но когато останах на саме и започнах да мисля, разсъждавам тогава оле .....душата ме заболя.
Моя приятелка ми казва че съм прекалено добра и затова така постъпват с мен.
Благодаря отново. Simple Smile

# 230
vanina174 , прочети книгата "Изгради желязна самоувереност" и нещата ще се променят.  Peace Момичетата са ти казали другото, този човек е нещастен и е имал трудно детство явно. Много тежко понасях и аз конфликтите като теб, но след филма на Луйз Хей "Излекувай живота си"  разбрах, че хората те нараняват защото те са са нещастни. Когато се случи нещо такова, изгради състрадание към човека и обидата ще изчезне, дори няма да те докосне.За много хора това е и начин за захранване с енергия. Колкото повече връщаш лентата толкова повече захранваш индивида ,а ти се тровиш.

# 231
 humanis,  много благодаря.Права си този човек наистина е нещастен.
Кой е автора на "Изгради желязна самоувереност".

# 232

И моята мисъл вчера беше точно тази - Тонимар, кажи коя е книгата?

Пропуснала съм те, Мила!  Hug
"Да живееш с любов/Вестителят" от Клаус Джоул. Описаната техника е в 8 и 9 глава.

Всеки живее в свой филм и действа според собствените си рани- просто човека има проблем със себе си.

Peace Остава човек да не влиза в чужд филм, па било дори от собствените си рани  Grinning

# 233
Момичета  Hug,може ли на цялата карта на желанията да си сложа само една снимка,тъй като това ми е желанието.Ще си напиша и сценарий.

# 234
Записвам се в новата тема,засега все още само чета.
Кога да изработя картата?До колко часа?
Иначе знам,че желанията работят,изпитано е,но имам същите съмнения като Клонка newsm78
Между другото,малката ми дъщеря се появи след Молбата ми към Господ и Св,Серафим в Руската църква.Както и живота,който имам сега- наистина се получиха така нещата.И то след премахване на едната тръба и единия яйчник.
Чета,опитвам да вникна ,благодаря,че ви има  bouquet

# 235
  • София
Момичета  Hug,може ли на цялата карта на желанията да си сложа само една снимка,тъй като това ми е желанието.Ще си напиша и сценарий.
Ох, това ме подсеща за една моя позната, която все звезди падащи виждаше и казваше "няма време да си кажа желанието, затова казвам само...Станчо!" hahaha

# 236
 newsm78 Защо така се съмнявате в желанията си? Или аз нещо не съм в час  Crazy

Ето: Искам здраве; искам щастие; искам печалба от тотото; искам да напиша бестселър; искам винаги да съм до човека, който обичам; искам да се веселя повече и да не ми е криво дълго време, когато се случи да ми е криво; искам кризата най-сетне да я духне вятъра на промените; искам вместо да работя - да се занимавам с нещата, които са ми приятни; да стигна до истината за някоя "нелечима" болест (леле, аз ще стигна до 25 Shocked)

Това е на този етап общо-взето. Не мисля за къщи и яхти, тъй като първо трябва да имам финанси, за да стигна до такива мисли  Mr. Green

Ох, това ме подсеща за една моя позната, която все звезди падащи виждаше и казваше "няма време да си кажа желанието, затова казвам само...Станчо!" hahaha

hahaha

# 237
  • София
Момичета, написах си 25 желания в мой вълшебен тефтер и с моя вълшебна химикалка. Всичко което си пожелах е вече мое, нали. Само въпрос на време е и го имам.
Благодаря, че ви има. При вас е толкова хубаво.Откакто ви открих се чувствам толкова добре.Самата аз.
Да ви споделя:
Няколко дни визуализирах себе си с лаптоп на който работя няколко фирми / аз съм счетоводителка/ и получавам много пари.
Онзи ден бях по служба по улиците и в един момент видях, че ме е наакало птиче. Помислих си "Колко хубаво. На късмет е." След малко ми се обади дъщеря ми и ми каза, че от вивател и предлагат лаптом на изплащане. Цената  беше сносна. Ами взехме го.Та така сдобих се с лаптоп, сега остава и фирми да започна да работя и парички да изкарвам, защото имам голяма нужда от тях.
Желая ви сбъдване на всички желания. Поискайте и ще получите.

# 238
Момичета, моля ви кажете дали мога да  " дописвам" или по-точно да доналепям картата си на желанията и колко време трябва да я държа на открито?и друго...как се пише сценарий? Много моля някой за линк ....може би от 1-ва страница...но не го намирам Embarassed Rolling Eyes

# 239
  • Русе
  Предложих на сина си да си направи карта на желанията. Детето мисли и нарисува едно нещо - торба със злато.  ooooh! Чудя се какво ще го прави.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт