Подсъзнанието може всичко 29 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 279 695
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
и друго...как се пише сценарий? Много моля някой за линк ....може би от 1-ва страница...но не го намирам Embarassed Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466545.msg14151328#msg14151328

# 241
vanina174 , прочети книгата "Изгради желязна самоувереност" и нещата ще се променят.  Peace Момичетата са ти казали другото, този човек е нещастен и е имал трудно детство явно. Много тежко понасях и аз конфликтите като теб, но след филма на Луйз Хей "Излекувай живота си"  разбрах, че хората те нараняват защото те са са нещастни.
Абсолютно точно!

tonimar Hug Това с бестселъра си е супер идейка Mr. Green

Аз съм по-скромна,но ми хареса нещо от желанието на  mijjjka свързано с кучетата - искам да се науча да обичам кучетата. Blush Признавам си,че  страхът ми е по-голям от  симпатиите и имам върху какво още да работя над себе си.

# 242
  • София
И аз си написах сценарий, досега два пъти съм писала по 25 желания, днес като писах сценария установих, че е моята техника!
Беше невероятно хубаво, писах и се забавлявах, описвах детайли, представях си, изпитах истинско удоволствие и удовлетворение!
Благо-даря, че открих това място и вас!

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 15:47 от Kaastel

# 243
  Предложих на сина си да си направи карта на желанията. Детето мисли и нарисува едно нещо - торба със злато.  ooooh! Чудя се какво ще го прави.  newsm78

Ще ти ги подари!  Party

raliko, може би ти трябва куче-домашен любимец  Grinning Мъъъничко пеленаче, от което няма да се страхуваш. Но от породите, които стават достатъчно големи - като уличните кучета на размер.

# 244
момичета искам да ви питам нещо... Сега минах през църквата и запалих 2 свещи, помолих се, обаче нещо ме накара да си купя тамян  Rolling EyesДобре де купих си едно пакетче, ама като незнам как се ползва... Може ли малко помощ  Praynig Кадило нямам  BlushИма ли друг начин да си окадя вкъщи ?

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 15:56 от ♥VIKI♥

# 245
Хрумна ми предложение как да го използваш , може би съм го виждала някъде. Запали тамянът върху лопата за смет. Така няма да похабиш някой съд и след това лесно ще го отсртраниш ...или върху метална кутия ако изнамериш такава.

И аз запалих свещички в църкавата , взех си дебела свещ  и  ще я използвам в дома си!

# 246
  • морето, сините вълни...
Хм, върна ме в детстовото ми... и ми припомни баба, която днес щеше да ме поздрави за Празника. Мир на праха (прости ми Бабо).
Та милата ми Баба, ползваше чашка. Да е по разлата и плитка. Помня че тамяна не гореше, а просто си тлееше. Слагаше едно две зрънца от това (приличаше ми на едни бонбони теменжки) запалваше ги и минаваше наред с тях. Аз харесвах мириса на тамян. Съвсем лек и мистичен някак си...
Може и аз да окъдя в къщи тия дни.

Благодаря ти ♥VIKI♥    bouquet

Няма нищо случайно.

# 247
tonimar  Wink Дааа,само дето не ми е много ясно как се гледа такова  куче в апартамент ,като малко ок,ама като порастне ... Laughing На първо време мисля да пробвам с познати,които имат кучета  Blush

# 248
♥VIKI♥ , щом нямаш кадило пробвай с някакъв гледжосан съд  newsm78 Мисля, че ще свърши работа, тъй като и кадилата са глинени.
Добре те е насочила интуицията да си купиш тамян  Grinning
Аз го използвам за енергийно чистене. Минавам всички стаи като почвам от външната врата и вървя в посока, обратна на часовниковата. Особено внимание трябва да се обръща на ъглите, там се наслояват разни енергийки  Wink
И след това минавам и със звънче понякога  Hug

Крен , зрънцата, за които говориш мисля, че е сакъз

# 249
 Hug Благодаря ви момичета за идейките.  HugНаистина няма нищо случайно, просто се бях запътила да свърша малко работа и нещо ме накара да влезна в църквата.. А дали знаете дали сутрин е  по добре да се прави или вечер  Thinking

mijjjka
аз имам едно кристално звънче, дали би свършило работа  newsm78

# 250
  • Tам през Атлантическия океан
http://www.youtube.com/watch?v=AYeqFkhMsBs&feature=related   Hug 

# 251
Ето тук има за енергийното чистене - http://www.chudesa.net/p5045/

И на 1-ва страница са съветите на svetlina_8 и на mimina Hug

Не знам да има значение по кое време на денонощието се прави каденето с тамян  Thinking

# 252
Здравейте на всички. Искам и аз да споделя нещо. Тази сутрин изпратих приятеля ми (моряк е). Корабът, на който ще се качва се казва Кралица Елизабет 2. Днес на обяд си купувам списание с някаква игра вътре, от която печеля някаква раница. След това чувам една песен по радиото, която мн харесвам. Дори бях писала до Радио 1 Рок да ми помогнат да разбера  кой я пее  Grinning Уви, никой не ми обърна внимание.  Joy Днес като я чух изведнъж ми изникна Айрън Мейдън в главата. Написах го в ю туб и първата песен на която щракнах беше тя.  Преди малко си броя стотинките в портмонето и намирам 20 пенса от 1982 г., на който е изобразена Кралица Елизабет 2 ( има  и надпис ). Идея нямам от къде е дошла. В Англия не съм ходила.Не знайно защо се почувствах щастлива от тези случки, сякаш са знаци за нещо добро.  Blush

# 253
mijjjka ти си писала, че вървиш обратно на часовниковата,а  в на mimina ритуала shoshi е написла, че върви по посока на часовниковата  Thinking Има ли значение на коя страна се върви ?

# 254
Desss, сърдечно благодаря за споделеното клипче, зареди ме положително и ме накара да помечтая ...  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт