Подсъзнанието може всичко 29 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 279 651
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Момичета моля за вашата положителна енергия Praynig Намирам се в ужасен период и направо не виждам изход...Така съм се отчаяла Cry

# 631
Момичета, начинаеща съм и искам да започна да чета, но незная откъде да започна. Ще ми насочите ли? Толкова много информация има на първа страница и от 2 дни се лутам.

# 632
По повод вчерашното ми разказано:

Случката е такава все едно сте треньор на отбор по баскетбол деца. Ама сте треньор, който обожава баскетбола; треньор, за когото баскетболът е всичко в живота му. Такъв треньор не се "дразни" от състезателите си, каквито и простотии да сътворят на тренировка. Те са негови деца, много повече дори от собствените му, тъй като споделят неговата истинска страст. Треньорът живее със състезателите си.

Имате обаче случай, в който едно дете крачка - втора - трета - скок - кош и прави една и съща обичайна грешка, когато е уморено. Вие отново показвате и пак го пускате да тренира. И отново, и отново. И когато някой следващ ден пак се умори обаче, пак греши. И в този момент му правите забележка вместо да му обясните, както правите друг път, а знаете, че това не води до нищо продуктивно.

И като отивате да покажете все пак как се прави, вие правите същата грешка. Вие не сте огледало, простете, треньорите по баскетбол не си плетат краката преди скока, защото тялото автоматично знае какво да прави. Да, ама този път Вселената ви наказва. Ето за това говорех. И теорията с огледалата тук не я приемам  Embarassed

И за да преодолея вчерашното си разочарование от себе си (и тъй като няма случайни неща), приложих една техника, която сме правили на втората част на смехотерапията за излизане от ситуации чрез смях. Във форума ни е направена (защо ли пък точно вчера....),  тема, в която реално да се практикува тази техника. От човек се иска да се разсмее от сърце над ситуацията, да я преекспонира и да й намери най-невероятната форма. Мисия Лондон се казва темата. В нея се иска да си дадем оценка в цифри на преживяването, после да го опишем много смешно, да си го прочетем на себе си и после пак да си дадем оценка. Работииии! 

След като се хилих маса време, просто си отиде разочарованието от самата мене си. Най-важното е описанието да си го направиш такова, каквото теб лично ще те разсмее, да намериш смешното в това, което ти се е случило. Винаги има такова!!! Не е нужно да разказваш във форума реалните факти или някакави лични неща, можеш да сменяш хора, време, но да работиш със ситуацията.

Аз на самия курс работих с нещо, което тогава ме побъркваше и след влизането в техниката, направо се видях от друг ъгъл. Да се научи човек да се надсмее примерно над болестта, променя знам ли - обмяната може би, но при мен сработи изключително успешно и за здравето, и за лични взаимоотношения, които бясно се бяха закучили.

Тук също сме имали такава техника, да напишем 10 положителни неща от реална неприятна ситуация - то е същото в основата си, но техниката е различна. Препоръчвам ви да пробвате, ако се чувствате в безизходица, объркани, обезверени. Може и на другиго да помогне в някой момент.

# 633
sugar_baby  Hug Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

mgizdova  Hug Здравей!Първо се успокой,помисли какво искаш да промениш в себе си и което привлече погледа ти от 1 страница,започни от него!Успех!   bouquet

# 634
sugar_baby   Hug HugМного положителна енергия ти пращам Hug
Аз моля за вашата положителна енергия за сина ми Борислав ,който днес за първи път се разделя от мен и е на детска градина   Praynig Praynig Praynig

# 635
  • София
Здравейте, моля и аз на свойред за подкрепата ви, дъщеря ми Яна тръгва на детска градина също, много е стресирана, за съжаление, въпреки подготовката, която си мислех,че има... Плаче там, снощи цяла нощ се е мятала в леглото, днес ще й баят, просто не знам друго какво да направя... Аз също имам проблеми и в офиса - става въпрос за отношения с хора, и в къщи- пак същото... Извинявайте за минорния тон. Hug

# 636
Благодаря ви много милички Hug След като писах тук един от моите проблеми, за който дори не виждах изход изведнъж се разреши Shocked Благодаря, че ви има Heart Eyes
За Енита и Мечтание  Two Hearts Two Hearts Two Hearts newsm76

# 637
Енита,Мечтание има една тема във форума , която може да ви бъде полезна за проблема с детската градина.Прегледайте я тук
mgizdova,аз започнах от филма" Тайната"-много синтезирано е обяснено почти всичко което впоследствие прочетох.А оттам нататък се довери на собственият си усет и интуиция. Peace
Цитат
Иска ми се не всичко, което се чуе или прочете - да се приема за миродавно. Иска ми се човек да осмисля чуто и прочетено, за да не загуби СЕБЕ СИ сред редове и звуци, сред чужди мнения, изводи и емоции. Иска ми се човек да е по-отговорен за себе си и да не чака така - само отвън да му идват подсказките кое и как трябва или не трябва, кое било правилно или не. Истината е разтеглива и променлива. По тази причина единствената истина е вътре във всеки човек, където пак може да бъде променлива, но пък си струва да се достигне!  

tonimar,толкова вярно и точно,че не се сдържах да го копирам.  Hug
Снощи си разсъждавах по тези въпроси и изведнъж в главата ми зазвуча една стара песен-не е класика,обаче е точно в десятката според мен.
Матрицата е тази,която учи ни кое добро или зло
В умът ти, в сърцето ти,в душата ти се пази
Ключът към тежката врата на твоите "защо"
И само ти си този,който трябва да реши
Дали месото във жарта е с аромат на рози
Отговърът знаеш единствен само ти.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 14:43 от Sweta

# 638
Здравейте, моля и аз на свойред за подкрепата ви, дъщеря ми Яна тръгва на детска градина също, много е стресирана, за съжаление, въпреки подготовката, която си мислех,че има... Плаче там, снощи цяла нощ се е мятала в леглото, днес ще й баят, просто не знам друго какво да направя... Аз също имам проблеми и в офиса - става въпрос за отношения с хора, и в къщи- пак същото... Извинявайте за минорния тон. Hug

Чак пък баене... Sad

И моите деца бяха така първата седмица, пък после искаха да ходят на градина и през уикенда.Simple Smile
Всичко ще е наред.Изпращай я със спокойствие и усмивка и тя ще се чувства спокойна.Тя чувства твоето притеснение.

# 639
Момичета, вижте нещо страхоооооотно!   
  http://www.youtube.com/watch?v=05ip-N0H1Ig&NR=1

За Енита и Мечтание  , за sugar_baby       bouquet

# 640
На всички, които имат нужда  Hug

Матрицата е тази,която учи ни кое добро или зло
В умът ти, в сърцето ти,в душата ти се пази
Ключът към тежката врата на твоите "защо"
И само ти си този,който трябва да реши
Дали месото във жарта е с аромат на рози
Отговърът знаеш единствен само ти.

newsm10

Вчера прочетох заповеди на двама велики българи: Николай Хайтов и Стефан Продев. Може да са интересни и за вас:

Хайтов:

Първа заповед: Обичай хората, въпреки техните грехове, и се опитай да видиш у тях доброто! Ако не го откриеш - измисли го!
Втора заповед: Бъди наивен и вярвай в човека, а не на очите си, ако видяното с очите те кара да отвръщаш лицето си от него!
Трета заповед: Вярвай в оправянето на Света, въпреки всички доказателства на историята за обратното!
Четвърта заповед: Ако днеска вали, вярвай, че утре ще грее ясно слънце!
Пета заповед: Бъди верен на себе си и на никого другиго!
Шеста заповед: Не лъжи, даже когато от лъжата можеш да спечелиш много пари!
Седма заповед: Не блудствай и не пиши за неща, които не лежат на сърцето ти; не забравяй, че изкуството се оплодява само от сърдечната любов!
Осма заповед: Можеш не винаги да бъдеш храбър (храбростта не е всекиму дадена), но винаги бъди искрен!
Девета заповед: Не избягвай страданието, защото то е, което най-дълбоко оплодява човешката и най-паче писателската душа! През страданието минават всички пътища на творчеството!
Последна, десета заповед: Не пожелавай друга власт, освен тая, която ти дава писането, защото пътищата на властта и творчеството са противоположни!

Продев:

1. Не създавай заповеди! 2. Не уважавай онези, които създават заповеди! 3. Не изпълнявай глупави заповеди! 4. Не вярвай на онези, които изпълняват глупави заповеди! 5. Твори без заповеди! 6. Не люби по заповед! 7. Не ликувай, защото е заповядано! 8. Не страдай, защото е заповядано! 9. Подчинявай се само на заповедите на съвестта си! 10. Изпълнявай заповедите на природата!

# 641
Здравейте, усмихнати момичета,

Искам да споделя с вас, че нещата се развиват чудесно при мен, всеки ден си казвам какво вече се е случило и до края на деня то става.
Просто летя.
Благодаря ви, че ви има.  bouquet

# 642
  • Tам през Атлантическия океан
А ти спокойна ли си ?
Първо ти трябва да си спокойна , децата много добре индикират тези неща  Hug

Сина ми не само смени контнента а вече ходи и на ДГ тук , първо аз бях мн. спокойна и убедана че няма да има голям стрес и така и стана .

Т.е. искам да кажа че ако ти си стресирана , притеснена го предаваш на детенце.

За Яна  и за теб   babydust7

# 643
Добро утро, любими чародейки Heart Eyes
Днес се очертава един вълшебен ден, в който ние ще сме творците!

Ето една прекрасна техника, достойна за сила като нас Grinning -
....

Отваряне към вътрешното ръководство
 Heart Eyes Hug

Корал, това е за тебе - получих отговор как да постъпя. Физическото преживяване е съвсем ясно и конкретно. Припомни ми една техника, която съм учила преди пак със слизане, но с огледало, в което виждам себе си и отговора. Сега във вратите тялото ясно разричава правилния подход към ситуацията от погрешния... Чувствам, че май току що сътворих моята реалност  Embarassed

# 644
Дайте някаква техника за успокояване на хората около мен, има ли въобще такава??  Thinking

Последните дни се старая да мисля позитивно, да бъда благодарна за всичко, което вече имам и наистина се чуствам по-спокойна, но.... съпругът ми просто разваля всичко.
Напрегнато му е в работата и като се видим е супер изнервен.
Аз го посрещам спокойно и усмихнато, но той само докато ми разказва какво е станало през деня ме напряга и натоварва.
В резултат - на края на разговора на него му е олекнало, а аз колкото и да се старая да не се повлиявам вече съм ядосана, настроението ми е скапано и се започват скандалите за дреболии.
Говоря му за позитивното мислене, но явно си има нужда от неговия половин час нерви, а аз явно не мога да си премълчавам и да го успокоявам в това време, без да се изнервям аз самата...

Общи условия

Активация на акаунт