"Шоколадова коса" 2

• 195 847
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Къса е косата, но ще изрежа снимката да стане като кичур, за да се види по-ясно. Сега излизаме с мъжо и ще се снимам.

# 271
благодаря ти пусни една като цяла снимка и една като кичур та да видим и от по далече как стои.. благодаря ти много, а ти май на светла основа го беше правила цвета нали?

# 272
а за лореала знам че става винаги по тъмна от цвета който е даден така че не се учудвам че е даден като рус а става такъв, но наистина цвета е страхотен и само да ми падне това гадно палете от косата ще го пробвам, ако не падне скоро ще използвам ремулвер...не искам черно искам такова хубаво кафяво като на Ники Л....а ТЕИЧКА ти с какъв оксидант го използва ремулвера?че мен тогава фризиорката ме прави и ми стана рижава косата, много рижава все едно съм се боядисвала червена...затова като не ставаше никакъв цвят и лепнах чеерно пак..но и аз останах с впечатления че не ми я изгори косата, беше ми добре..а то от каква се изсветли от черна ли? и какъв цвят получи..

# 273
Ами теб са те правили с обезцветител, не с римуъвър, затова си станала рижава. Аз бях черна, а исках светло. Купих си римуъвър на Бес, в който си имаше всичко. Станах светла в корените, а надолу червеникава и тъмно кафява в краищата. После сложих червено и после по фризьорите за русо.

# 274
неее с римулвър, дори бях там когато го взе от дистрибутора, а сега този път ме правиха с супра, че тази фризиорка не работи с ремулвър..........много добре го знам ремулвъра на бес..

# 275
Ами може да е станало червеникаво, да. На мен ми стана шарено. Ако искаш си купи сега един римуъвър и сама във вас си го сложи. Аз за него специално не съм ползвала услугите на фризьор, но за обезцветяване със супри нямам умения. Може да свалиш някой друг тон. След това си вземи 6 ца на Лореал и ми кажи какъв е разултата. Аз лично съм много доволна. Снимки пак не можах да направя свестни, тъй като с мъжо цял ден се разхождахме и аз напът за автомивката се снимах в колата и то много дискретно, за да не ми се смеят. Беше доста по-тъмен, но поизсветля     . Като се боядисах, беше 1 към 1 с този, който Глори публикува. Но така като го гледам е доста тъмно, почти черно. Та дани, не знам колко по-черно от на Лозанова на тази снимка ти е станал цвета с моката.

# 276
Теичка  аз ли не виждам или на снимката ми стои като русо, охх доста по тъмно от нейното-направо черно но с силен червен отенък.. кафяво-сиво който аз търся или може и да е 1 тон по светъл но по принцип на мен ми стоят по добре тъмните цветове затова предпочитам този цвят http://gallery.nikoleta-lozanova.com/displayimage.php?album=475& … top_display_media  СТРАХОТЕН Е!!!

# 277
Не, не е русо. Снимах от много близо, слънцето блестеше точно в косата ми. Много е лъскаво. Сега е кестенява косата ми, изми се доста по-тъмното. Днес пак си взех 6.0 и ще се правя тези дни сигурно. Тогава може и да се поснимам за да покажа. По принцип напоследък не се снимам много, не се харесвам с тази коса вече. Чакам я да израсте и чак тогава ще се нащтракам като хората.
А този твоя червен оттенък е много странен. Или е от цвета на боята, или ти си се правила преди, или пък пигмента на косъма ти е такъв  newsm78 Нямам идея. Моя съвет е да потърсиш добър колорист.

# 278
да но малко фризиори умеят да съчетават боите както трябва, аз също чакам моята коса малко да израсте че ми под ушите но ми е много чуплива и стои много грозно, а не ми се опъва с предата да я изгарям още повече, но след раждането нещо се е закучила и не иска и да мръдне , хем маски и правя, пих витамините геритамин нео, взех си ампули уж за подхранване и растеж и няма, със зълвата заедно се боядисахме, а нейната е с 2 пръста израснала а моята до онзи ден докато да я боядисам не беше мръднала в корените, незнам на какво се дължи, а като знам преди каква коса имах чак ме е яд да се гледам така..

# 279
Това, че не расте е проблем. Спри да я боядисваш и отиди на дерматолог.

# 280
Току що се връщам от фризьор,чудих се чудих и накрая ме боядисаха в шоколад.Май пак много не се махна тома тъмното ,но изглежда добре .
http://media.snimka.bg/8183/022621965.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8183/022621952.jpg?r=0
Уж на дневна светлина се снимах ама.....

# 281
Теичка какво стана боядисали се вече, пусни снимки от по далече да видим как стои цвета някаква като на ники лозанова, че така както го постна миналия път не се вижда въобще цвета какъв е всъщност   ти с тази ли се боядисва..?  http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/excell-10/6- … n-tres-clair.aspx   ???

# 282
Не съм се боядисвала още. На 27 ми съм на сватба и чак тогава, тамън и снимки, нормални ще кача. Но ти отиди да те видят, защото не е нормално да не ти расте косата. Оправи се и после мисли за бои  Peace

# 283
за сега не мисля да обикалям по лекари ще изчакам още малко и ако стане по сериозно тогава ще изчакам аз все пак искам да видя как става с тази боя, че ще изчакам 1-2 мес без да се боядисвам и тогава ще лепна боя, малко да си почине косата.. за сега ще карам само на обливки...но наистина ме интересува цвета как става с тази боя..!

# 284
Ти нали се сещаш, че на всяка коса седи различно. Очевидно има някакъв проблем с цвета, щом с 5 на палете ти е сътанала почти черна. Дори и да сложиш 6 лореал няма да е като моето.

Общи условия

Активация на акаунт