"Шоколадова коса" 2

• 195 769
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Черно няма да станеш със сигурност, въпреки че много зависи и каква ти е основата, но 5ца е кестеняво и то светло така, че няма как да станеш черна. А и ако не прекалиш с времето и примерно стоиш 20 мин. съм сигурна, че ще стане хубав цвят. Peace

# 256
  • По света и У нас
Момичета, благодаря ви за мненията   bouquet Честно казано и аз се харесвам руса, но просто ми омръзна да се разправям с корени през 3 седмици, а и косата ми последно време започна заплашително да пада. Не знам внушавам ли си или наистина е така, но откакто съм кафява (което е само 2 дни, но все пак имам наблюдения), съм намерила само 2-3 косъма кафеви. Всичко друго ще се мъдри по дрехи все още, е русо. Ще видим за напред как ще е  reverance Тези дни ще хвана някой от домашните да ми направи малко по-представителни снимки с новата коса  4470
Дани, за боята - зависи какъв ти е цвета сега, но мисля, че няма да стане черно, а цвета, показан на кутията е много хубав. Ако се боядисаш с нея да покажеш резултата Peace

# 257
ами аз съм много разочарована стана почти черно много тъмно дори моя ми каза че не намира разлика от черното, а аз бях светко кафявичко тук там имах малко по тъмно от изсветляването, и още утре ще започна с домашните маски та да мога да я бутна поне малко боята, че аз исках нещо хубаво тъмно кафяво, нещо от рода на кафяво-сиво или като какао като на ники лозанова но нестава, незнам и на фризиор да отида пак ми става тъмно, вече втори път ще бутам много тъмна боя с дом. маски, вече ми писна искам си моя цвят...'

# 258
Палетето е силна боя. Но не знам защо има такова голямо несъответствие между каталог и резултат, за картинка на опаковката да не говорим...

# 259
незнам направо ще полудея преди 1 мес се обезцветих за да махна черното а тъкмо бях станала по светло кафеникаво а сега какво стана пак черна направо ми избиват нервите отвсякаде, толкоз пари хвърлих, и коса изрязах а сега какво стана пак черна полудявам момичета..!

# 260
Дай снимка, ако имашз възможност, не знам как с станало толкова толкова черно с тази боя  Shocked Ако си знаела предварително за резултата, защо си взе 5, а не нещо доста по-светло? АКо косата ти е тъмна, и с най-светлата непроф. боя ще се получи по-тъмно от обещанищ резулат.

# 261
снимка няма как да пусна фотоапарат ни не работи и ще си купувам нов на пролет а за боята не знаех че ще стане черно, пък и една жена в темата беше писала и дала снимки за кафяво -сиво на ники лозанова и каза че е получила същия цвят като нейния с ледена мока затова пробвах..а косата ми както казах беше светло кафяво и малко тук там имах само някой кичур малко по тъмно кафяво, надявам се да се измие и да изсветлее малко, а аз исках нещо хубаво кафяво-натурално..

# 262
Здравейте,
постнах за моето боядисване в темата за Иноа, за това направо го copy/paste и тук, защото и аз като вас се стремя да стана "шоколадка"  Grinning

Днес се боядисах с Иноа и искам да споделя впечатления.

Поръчах я от Златна рибка и по пощата пристигна това:

Избрах основен 5 и желан 5.32. с оксидант 9%
Смесих всичко както пише в указанията и веднага осъзнах една голяма моя грешка - разбира се, не съм взела достатъчно  Shocked Започнах да нанасям по корените и едновременно по дължина, намазах се добре, леко разнесох с пръсти и после изчаках 35 минути. Не съм масажирала изобщо през това време, а чак накрая, когато останаха 2-3 минути, започнах "мачкането" на сухо. Масажирах скалпа, мачках добре дължините и така 5 минути, след което добавих малко вода и продължих с масажа. Общо взето направих всичко, както беше обяснено тук и в клипчетата за INOA.
Накрая измих 2 пъти с обикновен шампоан, сложих и Ciment Anti Usure на Kerastase.
Резултат:

Преди
(снимка, правена със светкавица)
(снимка, правена на изкуствено осветление, само да вметна, че златистото е отражение от светлината, няма нищо общо с естествения ми цвят)

След

Като цяло съм доволна, никога не съм се боядисвала в домашни условия и мога да кажа, че поне за мен боравенето с боята беше лесно, защото не ме е страх да мажа, дърпам и мачкам   Grinning
Блясък - страхотен! Яд ме е само, че не взех достатъчно и това е причината да има такава разлика в корените, както се вижда по снимките. Корените омазах добре и не остана достатъчно за дължините  Confused И съм много доволна от изсветляването в корените (точно този цвят исках), като цяло не очаквах да стане толкова светло и сега се радвам.    Sunglasses След месец ще повторя боядисването, този път с оксидант 6% за корените и отново 9% за дължините и този път ще взема достатъчно количество! (косата ми е 3 пръста под раменете)
Целта ми е уеднаквяване на цвета като искам да стане светъл, колкото този в корените.

Някой може ли да ме посъветва за римувър? В смисъл, според вас трябва ли да си махна малкото цвят, който стана по дължините, преди да ги боядисам пак, този път с достатъчно количество боя? Или направо да мажа отгоре? Благодаря ви! Simple Smile

# 263
По това, което се вижда изглежда страхотно, аз не бих ползвала римувър

# 264
Аз свалих черното с римуъвър. После си ударих едно червено, но това е друга тема. Ползвах римуъвъра на Бес. Ако не ти харесва цвета надолу можеш да използваш и след това пак се боядисай. Успех  Peace

# 265
Теичка а не ти ли изтощи косата? аз съм го ползвала преди 2 год но тогава се ядосах че не ми се получава цвета и пак лепнах черното..

# 266
На мен този цвят много ми харесва, някой да знае какъв е  Heart Eyes

http://gallery.nikoleta-lozanova.com/displayimage.php?album=475& … top_display_media

# 267
Дани, не ми изтощи косата хич. Аз дори сложих 2 през седмица.
Глори89, цвета й е точно такъв, какъвто стана моя след последното боядисване. Сега се е поотмил, но иначе 10 мин. на Лореал - 6.0. Гледай в каталога за цвета.

# 268
Ауу Теичка много ти благодаря  Hug Какъв ти е бил цвета преди това обаче, че аз като погледнах кутията ми се стори доста по-светъл от този на картинката

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 12:55 от glori89

# 269
ами аз исках същия цвят като на ники лозанова но немога да го постигна с нищо теичка покажи снимка моляте на твоя цвят...

Общи условия

Активация на акаунт