"Шоколадова коса" 2

• 195 755
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Ами няма как да получиш, ако никой не я е използвал и няма преки наблюдения. Мерси, че сподели линка  Peace

# 241
зздравейте от мен вчера си взех ледена мока на палете 5.0 и сега нещо се чудя какъв цвят ще стане кафяво или ще бие на черно, някой имали впечатления какво ще се получи???

# 242
зздравейте от мен вчера си взех ледена мока на палете 5.0 и сега нещо се чудя какъв цвят ще стане кафяво или ще бие на черно, някой имали впечатления какво ще се получи???

Пълна ти е кутията,не мога да ти пратя нищо...

# 243
пиши какво е станало моля те Praynig

# 244
  • По света и У нас
Здравейте. Блондинка съм от 3 години, но ми писна вече, искам малко промяна. Днес смятам да си взема някаква боя и да се боядисам, като целта ми е шоколадово. Малко ме е страх на това русо какво ще стане, ама ще пробвам. Ще пиша за резултатите Hug

# 245
Много хубаво ще стане, само че по-бързо ще падне цвета. Зависи и на коя марка де.

# 246
  • По света и У нас
Боядисах се и като цяло се харесвам. Взех на Палете светло кестеняво и в корените стана супер, по дължината според мен искаше още малко да постои, ама фризьорката не щеше да ме държи повече. Сега като падне след две седмици, аз ще си се намажа както знам и ще стоя колкото знам и съм убедена, че ще стане по-траен резултата. Иначе ето го сегашния вариант - http://maybalinne.snimka.bg/?album;aid=280810 , моля да се абстрахирате от факта, че съм излязла като идиот, просто снимка на бързо в огледалото, за мостра на резултата  Blush

# 247
Цвета е много хубав и естествен. Сега дано не се обидиш, но русото е твоя цвят. Много добре ти седи, въпреки че си с тъмни очи. Понякога естествения цвят много обезличава. А и може би не си много нагласена на снимките с кафява коса. Но руса много ми харесваш.   bouquet

# 248
На мен пък със сегашния цвят много повече ми харесваш. Мисля, че ти се е получило страхотно. Peace

# 249
Пиша тук, за да споделя разочарованието си от Кастинга на Лореал
Специално от този цвят
http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … noirs-glossy.aspx

Боядисах се с него и веднага след това започна един бесен косопад - направо ад. Реших, че едвали е от боята и след време се боядисах отново с нея. Косата пак падаше жестоко.
Когато пак дойде време за боядисване реших да сменя цвета и си взех боя на Шварцкоф  - веднага след боядисването косопада ми спря и намаля до нормалното.

Незнам дали и други са имали такива проблеми  newsm78

# 250
Кастинг е безамонячна, но не и кой знае колко безвредна. Може би косъма ти прави реакция с някоя от съставките на боята. Просто не си вземай повече безамонячна, няма нищо общо с марката  Peace

# 251
*Maybelline* на мен много ми харесваш и с двата цвята, но като че ли с кафевия ще ти е по добре, като се понагласи ще стане супер, даже  много по добре от русото.....но незбравяй че русото е до време, от него косата става слама , няма този блясък на по тъмната коса, незнам аз никога не съм предпочитала русото, можеби най много кичури нищо повече..но кафявото определено се е получило екстра!

# 252
аз искам да попитам пак, някой знае ли какъв цвят става ледената мока5.0 на палете, да не би да става черно , защото аз не искам черно а кафяво, купила съм я но немога да събера смелост да я пробвам,,, моляви чакам отговори..

# 253
На кутията поне никак е изглежда много тъмна, пък и 5 се води кестеняво... Не знам откъде го измисли това черно. Черното Палете е 1...

# 254
това го знам, но по принцип някой цветове стават много тъмни и все пак е студен цвят и затова ми казаха че може да се по;учи достатъмно като почти черно и затова питах да ми дадете съвет!

Общи условия

Активация на акаунт