"Шоколадова коса" 2

• 194 513
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз сигурно ще съм първата, ама да си кажа - с палете 510 ми се получи доста тъмен цвят, с мнооого червени оттенъци, доста червенее.Незнам защо така се получи, при положение, че всички сте доволни.Пробвах да снимам, но не ми изкарва реалния цвят.
Така че търсенето продължава Flutter

# 46
Nikoela , добре се е получил цвета , но 10 минутните бои са така  Tired  много изтощават косата

# 47
Здравейте мацки. До сега ви следях само четейки ви, но реших да се включа и да ви разкажа за моите борби с пепеливо-кафявия цвят  Laughing
До преди година бях блондинка/от бяо-русите/, но реших да си върна естествения цвят. Първия път се боядисах с ECHO 5 - притеснявах се, да не се отмие и да стане на петна, но не се получи така. След 4-5 измивания просто започна леко да жълтее.След това си взех виталитис - за тогава нова графи тена серия 5,17 мисля беше номера-стана задоволително, но жълтия отенък се появи дори по-бързо и от първия път. После взех LAKME, съответно пак 5-ца и се получи страхотен пепеливо- кафяв цвят. Издържа доста по-дълго . Три- четири месеца след това обаче тези номера спряха да ги внасят. Боядисвах се и с MATRIX- ами отмива се бързо на моята коса  Cry Сега съм решила да пробвам Чифели и после ще споделя и за нея.
В общи линии, това са моите патила с пепеливото- кафяво  Laughing
Извинявам се за дългия пост
кажи нещо повече за тази боя LAKME моляте

# 48
Не знам кой знае колко за нея освен, че е испанска, имат доста добра цветова гама и имаха до скоро проблем с вноса  Laughing
Докато търсех нещо повече за нея, да ти напиша - попаднах на това http://www.lakme.bg/index.php?m=949&lang=1
Явно са сменили вносителя вече. При мен самата боя изкара повече от колкото много други скъпи и евтини марки. По отми се с времето, но ако другите жълтееха  след 3-4 измивания, тази ми изкара два пъти повече време. Иначе като цена по спомени беше около 15-20 лв Simple Smile

# 49
  • In The Middle Of Nowhere
Nikoela, добре ти се е получлило, но не ми изглежда пепеливо? Така ли е или  е от снимката?

# 50
   Не ми червенее почти, но явно в боята все пак има известно количество червен пигмент, защото върху откровено пепелява основа съм я нанасяла, а сега в блясъка има топли нюанси.

# 51
   Момичета, вчера се боядисах с индийска къна "Eagle`s" - кафява. Косата ми е много жива и блестяща и от опит с тази къна знам, че няма падане почти, което много ме радва! Много се разочаровам, като ми се измие боята на второто къпане. Не мога да различа нито един цъфтеж сред връхчетата, а след палетето беше ужас! Много съм доволна и щастлива - цветът е почти черен, но е тъмно кафяво. Има обаче червени оттенъци, затова не мога да го препоръчам на всеки. За мен е важно, че най-накрая косата ми е плътна, здрава и блестяща, а тъмното вишнево - черно много ми отива  Mr. Green ! Определено ще продължа да използвам този продукт! Дава трайни и красиви резултати и прави косата по-здрава, вместо да я уврежда  Crossing Arms
   Ето да видите как изглежда. На първата е със светкавица и на лампа вечерта, а втората е без светкавица сутринта, но времето е мрачно.
http://media.snimka.bg/7250/020755673-big.jpg
http://media.snimka.bg/7250/020755670-big.jpg

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 08:50 от bubanka

# 52
Nikoela, поздравления!  Simple Smile
Аз ако нямах толкова много побелели косми и ако ми отиваше коса с червени оттенъци и аз щях да се боядисвам само с къна, но за съжаление при мен къната няма да реши проблемите ми.
Сигурна съм, че косата ти ще живне от къната и ще стане много здрава и красива. Сега също изглежда здрава и красива, но след време ще стане още по-здрава и красива.
Аз не съм против къната, но просто тя не е за всеки.
Виждала съм разкошни и много дълги коси боядисвани с къна и докато ги гледам и на мен ми се приисква да се намажа, но знам че ако го направя аз, то ще сбъркам и при мен няма да се получи толкова добре

# 53
Nikoela много ми харесва косата ти кажи моляте има ли червени отенаци защотот на снимката не се вижда добре ,от каде си купи каната и колко струва долу горе ? разбрах че скоро се боядисва яжно хваща след боя ако няма червени отенаци ще я опитам и аз

# 54
   Благодаря ви, момичета!  Hug
   Мария-Магдалена, косата ми има червени оттенъци, но не рижи, а вишнево тъмно червени. Върху боядисаното хвана без проблем - там, където ми беше тъмно кафява косата, стана почти черна, а в корените малко по-кафеникава, но се прелива много плавно. Индийска къна се води, "Eagle`s" (Игълс):

http://stores.homestead.com/oriental/catalog/eagle%20brwn.jpg

Продава се на пликчета от по лев и нещо, броят зависи от дължината на косата. Има я в магазинчетата, които са специално с продукти за коса -  на пазара "Иван Вазов" на три места със сигурност, аз оттам си взех, но се оказа, че и в аптеката до блока ни продават  Laughing. Така че поразпитай!
    Но за червени оттенъци - определено има. Аз по принцип не обичам светло червеникаво кафяво, даже много ме дразни за моята коса, но сега е доста тъмна и с богати винени оттенъци - на пръв поглед черна. Препоръчвам цвета на всички, които не се страхуват да имат много тъмна коса с богат червен подтон за доста дълго, защото къната на тази фирма хваща много здраво и после ако ти хрумне да сменяш цвета... само ножицата помага. Мен цветът и ефектът върху косата ми ме впечатлиха толкова много, че смятам даже да наслоя къната и изобщо не искам и да чувам за смяна на цвета! Joy Омръзна ми от силни химически препарати, които ми правят косата на парцал и се отмиват за няколко седмици, колкото и да са престижни.  Crossing Arms А сега мога да си правя маслени маски без да ми "изсмукват" боята и така косата ми ще стане още по-красива!  Mr. Green

# 55
Nikoela благодаря за информацията ! идеятъа за кана наистина е добра мисля и аз да я напрва!! искам д апопитам някой ползвал ли е боите на ГАРНИЕР ако има такаж моля споделете мнение

# 56
Пробвах последната им, с 3 масла.
Много щадяща, но много бързо се отмива, 2-3 седмици.  Peace

# 57
момичета имам един проблем харесах си този цвят http://milo.com/garnier-100-color-permanent-color-401-deep-brown  на гарниер , но незнам дали сега боята е същата ще мога ли да го  намеря не съм виждала такива кутий по магазините старата гарниер ли е това и ако да някои знае ли кои цвят от новата отговаря на този моляви който знае нещо да отговори  Hug Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Embarassed Embarassed Embarassed Heart Eyes

# 58
   Мария-Магдалена, тази боя - "Garnier 100% color" я спряха от употреба преди много месеци, само на няколко места в София съм виждала изостанала някоя и друга кутия. На мен ми прилича на 4-ката на "Garnier Nutrisse" .  Thinking

# 59
   Мария-Магдалена, тази боя - "Garnier 100% color" я спряха от употреба преди много месеци, само на няколко места в София съм виждала изостанала някоя и друга кутия. На мен ми прилича на 4-ката на "Garnier Nutrisse" .  Thinking
Аз съм я виждала преди два месеца да се продава в Австрия. Може би са спряли да я внасят, щом я няма по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт