"Шоколадова коса" 2

• 195 792
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Мама Нели, смени фризьорката или си купувай сама боята. Но имай предвид, че червеникави оттенък може да се дължи и на естествената пигментация на косъма ти. Но щом пада бързо боята, значи проблема не е в твоя телевизор.  Hug

Аз купувах ,изпробвах какви ли не бои ..така и не намерих цветът които исках.Все купувах уж по светли и ставах почти черна.Реших ,че трябва да се доверя на фризьор ,да обясня какво искам и тя да прецени какво да ме прави.Е,веднага след боядисването цветът много ми харесва,но като измия косата два -три пъти и край с хубавият цвят ooooh! Ставам рижавелка Whistling

# 496
 при мен подобен ефект се получава с Алфапарф  Rolling Eyes

# 497
Аз пак ще похваля боята за коса на Рубела.

Докато търсех боята на Рубела, реших да пробвам Aroma Professional Color

Избрах цвят 6.0 Ледено Фрапучино. Досега не съм давала шанс на българска боя и останах много приятно изненадана от резултата. Върху моята коса се получи млечно кафяво, не много светло, без червеникави оттенъци. Тепърва ще разбера за колко време ще се запази, все пак боята е без амоняк.

# 498
Аз не съм виждала боята на Арома.Thinking  Склонна съм да я пробвам, щом е безамонячна, че от техните амонячни не съм доволна.

# 499
  • Sofia
И аз имам проблема с червения отенък след всяка боя,която трябва да е кестенява,лешник....Сега се боядисах с пяната на Рубела,не съм доволна -не се разпени достатъчно, а и много щипеше.След малко ще видя и резултата,още 15мин.С другите бои-пяна/вносните/не съм имала такъв проблем,дано поне цвета да ми хареса...

# 500
  • In The Middle Of Nowhere
За мен това представлява идеалното шоколадово.
Идеи за боя?!   bouquet

Това за мен е тъмно-кестеняво, но не мога да дам конкретен пример за боя. Според мен обаче го има в повечето каталози на марките.

Аз пък мечтая за такова:

Но знам, че в домашни условия е почти непостижимо..

# 501
angeles, наистина хубав цвят. Ще подхожда обаче повече на мургави и тъмнокожи лица, защото така се слива с тена. Аз не се виждам добре с такъв цвят, защото съм с много бяла кожа. ( лично мнение)

# 502
  • в Кошера
angeles, наистина хубав цвят. Ще подхожда обаче повече на мургави и тъмнокожи лица, защото така се слива с тена. Аз не се виждам добре с такъв цвят, защото съм с много бяла кожа. ( лично мнение)

Точно! И определено е подходящ за тъмни очи  Peace Прекрасен цвят! Постнатият от мен е идеален, ако идеята е да се акцентира в/у светлите очи  Peace

# 503
Здравейте и от мен. Аз също имам проблем с червения оттенък.ПОлзвам 10мин. palette 510  но последния път си взех perfect mousse на schwarzkopf - 500 и горе-долу ми се оправи цвета макар и още да се забелязва червеното.

# 504

Точно! И определено е подходящ за тъмни очи  Peace Прекрасен цвят! Постнатият от мен е идеален, ако идеята е да се акцентира в/у светлите очи  Peace

Ами да донякъде съм съгласна, че ще е подходящ за кожа с тен, но не пречи и на по-бяла, виждала съм такива коси и на светли жени. Аз съм с бяла кожа, но тъмни очи и смятам, че един такъв като на Бионсе или подобен цвят би ми стоял добре.
За съжаление в момента съм с умерено кафява до тъмна коса, нещо подобно на това, което Tyra показва и няма изгледи скоро да го променя. Мисля, че твоето е по-лесно постижимо, Tyra:)  Peace

# 505
Аз съм с много бяла кожа, много тъмни очи (направо черни ) и тъмна коса. Била  съм с подобен цвят като на Бионсе преди нялколко лета. Тогава бях с тен и много се харесвах.Но след като падна тенът, веждите изпъкваха на цвета на кожата ( те са тъмни ) и не стоеше в хармония с цвета на косата. Не се харесах и я потъмних. Сега съм точно с цвят като М. Фокс и също се харесвам. Постигнах го с Палете, безамонячна, цвят Ледено кафе (5-0). Но имам лек червен оттенък, който е забележим на изкуствено осветление и когато  се е отмил цветът.
Както по-напред е писано, значение има и естественият цвят на косата. При мен червен оттенък има и при естествения цвят.

# 506
Да, моментът с веждите, разбирам  Peace

# 507
Днес си взех тази боя, но на моята кутия със същата снимка пише 41 DELICATE ICED CHOCOLATE и се чудя сега кой резултат ще е по-верен като са използвали една и съща снимка  Thinking...
Освен това съм малко скептчина, че ще ми се получи добър резултат предвид основата ми, но ще се разбере така или иначе ще се наплескам..

# 508
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Записвам се при вас, в понеделник отивам на фризьор с надеждата за цвят като на Бионсе или нещо такова. В момента ми е средно кафява, без никакъв оттенък, но ми омръзна вече, цветове не се задържат дълго при мен Whistling

# 509
  • София
Докато търсех боята на Рубела, реших да пробвам Aroma Professional Color

Избрах цвят 6.0 Ледено Фрапучино. Досега не съм давала шанс на българска боя и останах много приятно изненадана от резултата. Върху моята коса се получи млечно кафяво, не много светло, без червеникави оттенъци. Тепърва ще разбера за колко време ще се запази, все пак боята е без амоняк.
Купих си я и аз -да видим. Само че аз си взех горещ шокола, май 5.0 се води, в къщи е, дано не бъркам.
Как е на трайност? Аз още не съм стигнала да намеря време да я пробвам. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт