"Шоколадова коса" 2

• 194 459
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, чета ви с интерес и виждам, че всеки има опит в постигането на "шоколадова коса".Аз съм с тъмно кестенява коса и искам да получа нещо по-светло.Не съм се боядисвала от около 3 месеца и цветът доста се е поизмил, корените поизраснали и затова мисля, че сега е моментът за промяна. Чудя се обаче, дали да се пробвам с "изпиране на цвета" при фризьор, който каза че това не увреждало косата Thinking или да пробвам с някакви натурални отмиващи средства и да я подстрижа малко, за да не я съсипя съвсем.За един-два тона по-светло не ми се изтощава цялата коса.   Моля, дайте съвет. ( за ориентир: косата ми е като на Меган Фокс от поста на Tyra)

# 481
  • София
Аз пак ще похваля боята за коса на Рубела. Този път си взех светло кафявата, защото не само от събраната информация тук, но и като цяло опита ми в тази насока показа, че постоянното натрупване на тъмнокафяв пигмент върху косъма дава като резултат по-скоро черен оттенък с кафеви проблясъци.
Много тъмна става в един момент косата и започва да чернее.
Затова смених тактиката и този път си взех светло кафявата на Рубела.
Получи ми се много хубав мек кафяв цвят!
Пак ще си взема Рубела Фешън другият път. Много хубава и лъскава става косата след това, заради маслото, което се прибавя към боята. Peace

# 482
Здравейте момичета:) Ще ми препоръчате ли някоя боя, искам да се боядисам в млечно кафяв цвят и да не се получи червеникав отенък. В момента косата ми е изсветлена и предполагам, че ще е лесно постижимо.

# 483
Здравейте момичета:) Ще ми препоръчате ли някоя боя, искам да се боядисам в млечно кафяв цвят и да не се получи червеникав отенък. В момента косата ми е изсветлена и предполагам, че ще е лесно постижимо.
Rolling Eyes повечето искаме такъв цвят и без червеникав оттенък , но е трудно постижимо , или поне с не професионалните бои. А точно защото ти е обезцветявана косата няма как да не червенее като ти се отмива боята. От личен пресен опит го казвам.

# 484
Тя не ми е много светла. Тъмно руса ми е, но жълтее. Мисълта ми е, че не всяка боя има млечно кафяво, едни бои става точния цвят, а други по-тъмен. Та ако някой има опит да сподели.

# 485
И аз искам млечно кафяв без черевникави отенъци Simple SmileТочно за да ги избегна, май няма да се обезцветявам, а просто ще чакам да ми израсте косата и тогава ще боядисвам на "чисто" пък да видим.Въпросът обаче си остава: каква боя да избера? Правилният отговор май ще ми даде фризьор, така че сега просто ще си се подстригвам и ще чакам......А до тогава ще ви чета, за да съм по-добре информирана относно желаната шоколадова коса. Simple Smile

# 486
Някой знае ли дали в БГ вече я има новата http://www.syoss.de/index.php?id=290&L=1  страхотни цветове  Simple Smile

# 487
Те и повечето фризьори са енди компетентни...Какво като ходя на фризьор и ме боядисва с професионална боя и давам по 45лв за боята и обяснявам всеки път ,че не искам ама хия не искам да имам червени отенъци и все съм си червеникава ooooh! да не кажа като се поотмие боята ставам направо рижава...Не ми е изсветлявана предварително косата.Според фризьорката е излишен тормоз.Каза че с наслояването на боята всичко ще е ок.Ок ама се боядисвам от около година може би с един и същи цвят и щастието трае около седмица.После рижавелка Sick

# 488
Мама Нели, смени фризьорката или си купувай сама боята. Но имай предвид, че червеникави оттенък може да се дължи и на естествената пигментация на косъма ти. Но щом пада бързо боята, значи проблема не е в твоя телевизор.  Hug

# 489
mama nely,с каква боя те боядисва фризьорът?

# 490

И аз питам за MEA NATURA. Виждам, че се продава по аптеките вече от доста време, но в нета не намирам никакви отзиви за нея...

# 491
аз се боядисах сама вкъщи с Палете без амоняк номер 5 и 6 смесих и стана супер цвят много по добър от фризиорката с професионалната боя  Mr. Green не червенее никак

# 492
аз се боядисах сама вкъщи с Палете без амоняк номер 5 и 6 смесих и стана супер цвят много по добър от фризиорката с професионалната боя  Mr. Green не червенее никак
А ще може ли да споделиш снимки на косичката ти Simple Smile да видим какъв цвят се е получило Praynig

# 493
хихих дано мога че в момента нямам апарат

# 494
mama nely,с каква боя те боядисва фризьорът?

Loreal-matrix newsm78

Общи условия

Активация на акаунт