"Шоколадова коса" 2

• 194 455
  • 753
  •   1
Отговори
# 465

Каквото и да съм си сложила досега,след няколко измивания ми оставя жълто-червени нюанси.Чудя се,дали тази боя няма да ми оправи положението?  Thinking

И при мен е така  newsm78 .
http://www.palette.bg/nashite-produkti/intensive-color-creme/int … n4-svetlo-kafjav/
на 2- ро измиване вече е руса....... Thinking

# 466
    Една моя приятелка от години се боядисва с Палет и въобще не й личи,че се боядисва.Цвета е страхотен и много естествен! Нищо червено или жълто....
    И аз,като се боядисах,бях много доволна,но сега към края на месеца..... Confused търся друга боя.....

# 467
Пепеляна, как се отмива черното  Shocked ? Аз също съм била черна много години и без обезцветяване не става. Каквото и да правиш, ще имаш разлика дължини-корени.
 Ами разлика има,но нали се сещаш,като започне вече да червенее и като я боядисаш с друго освен черно,става с таъв оттенък. Ама аз не искам само оттенък  Cry

# 468
  • София
Взех на майка ми такава ледена мока и дано съм я улучила в цвета Embarassed. Дали покрива бели коси? Дай мнение моля те за цвета, наситен ли стана и има ли червеникави отенъци?
Зависи, каква е била преди това косата и, а също и дължината е от значение.
Аз нямам още бял косъм и няма да ти бъда добър ориентир.
Но си покрива добре, хубаво кафяво се получи, но просто на мен не ми стигна самата боя, си мисля. Косата ми е 5 пръста под раменете дължина, за ориентир. Wink
Много малък е процента на червеникавите оттенъци, но аз го отдавам повече на това, че не съм успяла да покрия достатъчно добре, старите руси кичури, с които, явно, ще се боря още известно време. Wink

# 469
Аз пробвах муса на Шварцкопф - пълно дърво Confused...Белите ми коренчета проблясват, цвета е поне с един тон по-тъмен /може и с два/ - определено не съм доволна!
Следващият път съм решила да си взема или боя на Organic, или Goldwell - четох добри отзиви, а и са по -щадящи ....уж.

# 470
Аз следващия път ще пробвам този цвят    

# 471
# 472
здравейте и аз се записвам в темата...Наскоро се направих с MM Beauty - 09 натуррален шоколад Simple Smile

# 473
Боядисвам се светло кестеняво пепеливо(С Лореал при фризьор )уж за да не ставам рижава ooooh! Много хубав цвят се получава,но..след две измивания съм рижава #2gunfire атова което хич не харесвам,това ставам Sick

# 474
Аз вчера се намазах с римувьра на Лореал Ефасора,но го смесих с вода,защото косата ми е черна,но исках да махна само един ,два тона,тя стана черна с червен отеньк ,а на сльнце с по светли отеньци,след това си сложих боя лореал кастинга 323,и стана много приятен цвят  Simple Smile тьмен шоколад,може би заради основата ми

# 475
Хоп и аз в темата  Mr. Green След два месеца борба с черното вече съм кестенява  Mr. Green За сега тъмно кестеняво ,другия месец да се надяваме по-светло  Flutter

# 476
Хоп и аз в темата  Mr. Green След два месеца борба с черното вече съм кестенява  Mr. Green За сега тъмно кестеняво ,другия месец да се надяваме по-светло  Flutter
ехааааааааа супер цвят а на косата ти как седи?

# 477
Шоколадовата ми коса,по принцип е малко по тъмно,това е снимано снощи на лампа.

# 478
Момичета, в момента съм вече с постигнат шоколадов цвят след едногодишна мъка да махна червената боя. Последният път се правих с "ледено кафе" на кастинг на Лореал. Стана точно това, за което всички мечтаят, но на мен ми се ще да не ми е толкова тъмна косата. Препоръчайте ми онлайн каталог с богат избор от кафяви нюанси, за да се поогледам. Hug

# 479
  • в Кошера
За мен това представлява идеалното шоколадово.
Идеи за боя?!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт