"Шоколадова коса" 2

• 194 431
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
naia,явно целиш по-тъмни нюанси.
Със 14-ка съм получавала доста тъмен цвят.  Peace
Не знам,каква ти е основата,но предполагам,че резултата ще е доста по-тъмен от този на картинката.

# 451
  • София
Напоследък експериментирам доста със моята шоколадова коса. Mr. Green
Слагах и от платинено русият балсам, останал ми още от времето когато бях с руси кичури.
Ами, цвета тръгна да става кафяво с по медени нюанси, но все така бляскав и лъскав. Заради маслата вътре, които поне на опаковката обещават да има. Grinning
Затова вчера реших да замажа медените проблясъци с без амонячна боя на Палете- ледена мока:
http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/n … /5-0-ledena-moka/
Сега, не знам, колко ледена е косата ми, но си е пак-шоколадово кафява и много лъскава и жива. Hug

# 452
Копче, дай някоя снимчица. Ако си успяла да убиеш червеното с Палетето да действаме и ние   Crazy
Аз уж си правих червени кичури преди да плясна пак шоколадовото, но явно новата Матрикс пада много бързо.  ooooh! Сега съм доволна от Муса на Лореал, но нещо ми се струва странна. Абе не знам, писна миии  #2gunfire

# 453
  • София
Теичка, може да направя снимка по-късно, но аз не съм пробвала много неща на пазара, ама сравнявам резултатите по мои познати и приятелки и оставам с убеждението, че Рубелата са си много добри, и повече няма да експериментирам с никакви вноснотии. Naughty
Рубелата има маска с някакви масла или балсамче беше, което се слага към самата боя. Ами повече боя имах за разнасяне, в сравнение с това Палете.
Освен това, гледам приятелка, която освен Кастинг на Лореал друго не признава, и виждам, че не и толкова траен цвета, не е така лъскаво и наситено, както ми стана на мен с Рубелата.
Не знам, може и да си внушавам, или както тя казва: ама твоята коса е по-хубав и затова, но някак си блясъкът е друг.
Аз пак се разколебах и взех безамонячната, уж по--щадяща на Палете, ама ме е яд сега, че не си взех Рубелката. Thinking

# 454
Хаха, нищо следващият път Рубелата  Mr. Green

# 455
  • Под гъбата
Напоследък експериментирам доста със моята шоколадова коса. Mr. Green
Слагах и от платинено русият балсам, останал ми още от времето когато бях с руси кичури.
Ами, цвета тръгна да става кафяво с по медени нюанси, но все така бляскав и лъскав. Заради маслата вътре, които поне на опаковката обещават да има. Grinning
Затова вчера реших да замажа медените проблясъци с без амонячна боя на Палете- ледена мока:
http://www.palette.bg/nashite-produkti/color-gloss/color-gloss/n … /5-0-ledena-moka/
Сега, не знам, колко ледена е косата ми, но си е пак-шоколадово кафява и много лъскава и жива. Hug

Взех на майка ми такава ледена мока и дано съм я улучила в цвета Embarassed. Дали покрива бели коси? Дай мнение моля те за цвета, наситен ли стана и има ли червеникави отенъци?

# 456
Здравейте.След дълго колебание към каква боя да се насоча,накрая взех на Палетте Perfekt mouse златисто кафяво,защото нямаше тъмно русо.Та цвета ми стана малко по-тъмен от този на кутията,но предполагам защото и моя цвят не е от най-светлите.Доволна съм,лесно я нанесох,не цапа и страхотен блясък,както и косата ми изглежда доста жива. Peace

# 457
  Момичета,ползвали ли сте гръцка боя ECHO?
  Днес ми я препоръчаха горещо на един щанд за козметика.Грамажа й е малко по-голям от стандартния и цената е 6.50 лв.. Има балсам и маска към боята.
  Не я купих....Препоръката на продавачката някак не ми се стори достатъчна. Mr. Green
  Викам си,дай да попитам и тук.  Simple Smile

# 458
  Момичета,ползвали ли сте гръцка боя ECHO?
  Днес ми я препоръчаха горещо на един щанд за козметика.Грамажа й е малко по-голям от стандартния и цената е 6.50 лв.. Има балсам и маска към боята.
  Не я купих....Препоръката на продавачката някак не ми се стори достатъчна. Mr. Green
  Викам си,дай да попитам и тук.  Simple Smile
ползвала съм я не я харесвам  newsm11

# 459
Някоя от вас да има опит с добиването на шоколадов цвят върху боядисана черна коса  newsm78 Много искам нещо кестеняво,но никак не ми се иска да си я обезцветявам,а и черното вече е започнало да се поотмива...

# 460
Пепеляна, как се отмива черното  Shocked ? Аз също съм била черна много години и без обезцветяване не става. Каквото и да правиш, ще имаш разлика дължини-корени.

# 461
Селма grucka da,no ne tazi,mila Simple Smile.Trqbva da se probva6 s Rilken,stra6ni sa,profesionalnite opakovki.
I da popitam.Moje li da si boqdisvame kosite dokato sme bremenni? Confused ,za6toto az znam 4e kolkoto i da pi6e,4e e bez amoniak,vse pak ima nqkakvi kolo4estva..Ami tova e ot men.Ako ima nqkoi s otgovor neka pi6e Simple Smile

# 462
Много жени се боядисват докато са бременни. И безамонячна да е, да не мислиш, че няма други вредни съставки ? Най-добре изчакай да влезеш в 4 месец и тогава се боядисай пак. Ако се търпиш, де  Mr. Green

# 463
Истината е ,че не мога да се гледам вече!!! Ама ще постискам зъбки  Close.Косата ми разте със скоростта на светлината...

# 464
  Мария-Магдалена,какво точно не ти е харесало в боята?Непокривна?Нетрайна?Агресивна?Не си уцелила цвета?  Thinking

Някой има ли опит с Нордик Блонд на Лонда Колор?Номер 87.
   Почти съм се навила да я пробвам тези дни.....
   Каквото и да съм си сложила досега,след няколко измивания ми оставя жълто-червени нюанси.Чудя се,дали тази боя няма да ми оправи положението?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт