"Шоколадова коса" 2

• 194 403
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Само първата снимка виждам.

# 736
Би трябвало да се виждат сега, не знам защо ги махат снимките Sad((

# 737
Сега се виждат, да. А върху каква основа ги боядисваш?

# 738
Аз май ще си освежа само моя си цват с Кастинг и това ще е . Няма да си правя експерименти с червеното, че после няма оттървия. Когато бях червена чаках 2 години за да ми се махне изцяло червения цвят. Да не взема да съжаля. Ползвали ли сте тази боя?

Uploaded with ImageShack.us

Доволни ли сте? Аз съм ползвала от тези Топъл Шоколад и стана доста тъмно, като нямах промяна в цвета кой знае каква. Сега мисля Двойното Еспресо да пробвам Thinking

# 739
Палете отдавна не ползвам, много е агресивна.

# 740
Не знам защо се записвам...
И аз имам проблем с получаване на в пъти по-тъмен цвят.То към черно бие, което не е сериозно.
Основата ми, естествения ми косъм  си е баш кафявата гама, даже не е толкова тъмна.Реално с тази боя, която аз искам-следва да се получи ефект блясък и подсилване на цвят, д апокрия побелятото.Ако искам черна, че си взема направо черна боя.
Няколко пъти на изсветлена основа слагам и то по-светло-лешник, тъмно русо или от тази гама.Колкото и странно да звучи.Последния път на по-светла основа сложих едно Кафе като цвят/гръцка боя/ и се получи.Следвах само с нея известно време-ок е, но на мен ми е лко нетрайна, бързо ми лъсва бялото.Последно сложих Палете , но по-светло като идея и номер.Получи се тъмно, та дрънка.

Събирам отзиви за Наистина кафяво, тип шоколад и то покривна, че съм побеляла и то нецапаща кожата, че ми е проблемна зона точно на челото и ако намажа с крем, за да не изцапам кожата-остава тънка ивица небоядисано.

# 741
Аз също не ползвам Палете. Много са агресивни така е. Особено тази зелената серия, която си е стандартната. Много ядове имах с нея. Направи ми косата на нищо. Но амонячните нали уж са по-щадящи.  Simple Smile Де да знам, вече каква боя да ползвам. Какво ли не съм ползвала. Най-доволна съм била от Лореал Преференс и Кастин крем глос, но те пък бързо се отмиват иначе придават невероятен блясък и първите няколко дни след боята косата изгледжа чудесно, бляскава, мека.
valentika-a и  Vesseto Нугата червенее и е по-светъл цвят, но е хубав.  

# 742
Аз пък търся един много специфичен цвят,който е като червеникаво кафяво,леко медно,но без да оранжевее или жълтее...Ако някой по случайност е постигал нещо такова моля да сподели  Praynig

Ясно ми е,че има леки кичури,но все пак някакви насоки?Последния цвят особено ми изглежда много красиво - не твърде наситено и крещящо,ще се радвам на съвети  Hug

# 743
jerry и аз това щях да кажа, че има кичури. Мисля си, че основата е шоколадово и са направили руси кичури. Последната снимка особено много ми хареса и прическата и цвета са супер! Sunglasses

# 744
  • Стара Загора
jerry,последната снимка е разкош -точно такъв цвят искам ( ако може и косата  Mr. GreenHeart Eyes

# 745
здравейте, аз съм с такъв цвят. Постигнах го с  едно нанасяне на боя Voila/ някаква профисионална/ ,която междъ другото е 10 лева. Номера на боята е 6.34.

# 746
здравейте, аз съм с такъв цвят. Постигнах го с  едно нанасяне на боя Voila/ някаква профисионална/ ,която междъ другото е 10 лева. Номера на боята е 6.34.

А естествената ти коса как ва е?

# 747
Здравейте, аз по случайност от блондинка станах шоколадка  Laughing. Бях русо 8 и исках да стана 7, взех си една боя на Лонда на която пишеше светло кестенява, с идеята че върху моята светла основа ще се получи точно тъмно русо. Ето го резултата:
http://img191.imageshack.us/img191/6985/image2111.jpg

То пък взе че ми хареса как ми стои, а и всички ми го казват, та сега от цял живот руса май ще минавам в кафявата гама.
Но сега искам да се боядисам още веднъж за изравняване и не мога да си избера боя. Доволни ли сте от Елеа, аз никога не съм ползвала бг боя, а чувам отзиви че точно тази марка били по-качествени от много вносни  newsm78

# 748
И аз искам отзиви за Елея  Simple Smile

# 749
  • София
Да похваля новата боя Гарниер http://www.ivis.bg/garnier-color-sensation-%D0%B1%D0%BE%D1%8F-%D … %D0%B0-p7374.html
Ползвах цвят 3.0- стана ми наситено тъмно кесетнява, много добре покри, най-важното няма червени нюанси на слънце!

Общи условия

Активация на акаунт