"Шоколадова коса" 2

• 195 817
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
момичета днес видях боя на марката САИОС незнам как се пишеше точно ако сте гледали рекламата по телефизора на шампоаните им може да се досетите боята била нова някой знае ли нещо аз съм ползвала шампоаня хареса ми !

# 76
   По въпроса за къната: не познавам човек, който да не е запознат с "конспирацията" на къната  Twisted Evil . Много ясно, че дава само червен цвят  Joy ! Но смесена с други натурални екстракти като индиго, оцветява и в по-тъмно. Всичко това го пише по въпросните сайтове за къна - наши и чужди. Процентът на изкуствени добавки в продукта, който аз използвах, е по-малко от 2 % - определено мога да го преживея  Laughing ! Честно казано теорията малко ме интересува, при положение, че косата ми стана плътна, блестяща и здрава  Mr. Green. Какво по-голямо доказателство за качеството на един продукт?   Heart Eyes

Ти се засегна май  hahaha Joy , но сигурна ли си в естествените съставки на къна от 3,20
   Ти щом искаш съсипвай косата си, но недей да твърдиш, без да си сигурна, че тази къна има 2% химикали и 98% естествени бои като къна, индиго, амла и т.н. и чак да я лансираш. Така ме подведоха, когато аз бях на 15, казаха ми че каната е мнооого полезна и косата ми ще е подхранена и прекрасна. Уви, казал ми го е човек, толкова невеж като мен тогава. На 17 вече знаех за фалшивите "къни" на пазара и спрях с използването им, но вече косата ми беше съсипана. Дори амонячните бои са по- добри от тези къни за 3,20

# 77
    Joy Добре, признавам, че чистата къна си е най-добре, спокойно!!! Аз също я предпочитам, разбира се - дори скоро ще си поръчам, но и от купешката не ми е окапала косата, а има само положителен ефект - това ми беше мисълта  Mr. Green

# 78
Момичета и аз си поръчах къна, индиго и амла и мисля да се клепам скоро, но много се притеснявам да не стане прекалено червено иначе сега съм кестенява и се надявам да постигна същия цвят, защото ще ми е за първи път и се притеснявам какъв цвят ще стане.

# 79
  • Където е сърцето
момичета днес видях боя на марката САИОС незнам как се пишеше точно ако сте гледали рекламата по телефизора на шампоаните им може да се досетите боята била нова някой знае ли нещо аз съм ползвала шампоаня хареса ми !
Аз се боядисах с такава,цвят средно кафяв.Харесва ми макар че стана малко по-тъмно,но не и черно.Доволна съм.

# 80
Аз се боядисах с такава,цвят средно кафяв.Харесва ми макар че стана малко по-тъмно,но не и черно.Доволна съм.
благода ря ти много  за отговора! много сам навита да я пробвам сподели цжета червенее   ли силна ли е боята изгаря ли коса  Embarassed ако имаш възможност пусни малко снимки ако не и с отговор ще се задоволя

# 81
и аз се интересувам от боята сайъс.... моля споделете мнения Rolling Eyes

# 82
  • Където е сърцето
От първия път немога да преценя дали червенее,че тя моята я боядисвам с най-различни бои и винаги има леки червени отенъци на слънцето.Никога и с никаква боя не съм успявала да постигна кафяво без утенък.Не мисля че изтощава боята.Има и балсам вътре ,който я прави мека и много приятно ухаеща.За разлика от Палете ,където след 2 боядисвания че не ми се търсеше моята боя сега ужасно много ми капе косата.

# 83
От първия път немога да преценя дали червенее,че тя моята я боядисвам с най-различни бои и винаги има леки червени отенъци на слънцето.Никога и с никаква боя не съм успявала да постигна кафяво без утенък.Не мисля че изтощава боята.Има и балсам вътре ,който я прави мека и много приятно ухаеща.За разлика от Палете ,където след 2 боядисвания че не ми се търсеше моята боя сега ужасно много ми капе косата.
от какво ти капе косата не разбрах от саиоса ли и аз днес си я купих но не сам се боядисала 4-1 средно кафяв цвят взех дано се получи добре ще ви пиша отзиви за боята и аз

# 84
Момичета, палете делукс имат ли черен цвят? Не синьо-черен, а само черен.  Rolling Eyes

# 85
  • София
Разглеждайки сайта на Loreal,забелязах,че има цвят ледено кафяво(5.15)и естествено пише,този цвят не се предлага в България #Cussing out

# 86
Не съм се боядисвала до сега и се чудя дали да отида на фризьор..с коя боя мога да постигна този цвят, без никакви отенъци
http://prikachi.com/images/141/2537141d.jpg
http://prikachi.com/images/145/2537145H.jpg
http://prikachi.com/images/148/2537148P.jpg
Този цвят на мен ми се получава с ето тази боя ( Ледена мока ):

Но зависи и какъв е естественият цвят на косата, моят е тъмен и добре се получава. Вече няколко месеца се боядисвам така. За побелели коси, мисля че няма да се получи - не покрива боята.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 21:54 от coelum

# 87
момичета намерих една катринка но незнам как да ви я кача coelum как успя да качиш тази картинка на боята  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed това с картинките така и не го разбрах как става

# 88
момичета вече боядисах се със новата боя саиос 4-1 добре се получи макарче стана доста тамно но не е черно косата ми не изгоря боята ми харесва смятам да продължа да я използвам

# 89
    Чие е производството на тази боя? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт