"Шоколадова коса" 2

• 195 740
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Виж сега, дано не се обидиш, но си направих труда да прочета твои въпроси и в други теми, там също не видях някой да те отразява особено. Ти питаш едно и също в тази тема още от началото на писанията си, и кажи ми моля те, някой изобщо отговори ли ти, освен аз? Не искам да вземам думата на другите, но ако те могат да ти отговорят на безумните въпроси, отдавна да го бяха направили. Попита за палетето, освен мен и още няколко ти казаха,ч е едва ли ще стане черно. Да, ама ти не даде никаква снимка на цвета в момента. И всички малко на сляпо отговорихме. Не очаквай тук някой да ти даде съвет какво да направиш с косата си. Пак ти казвам, намери си добър фризьор вместо да задаваш еднотипни въпроси. Разбрахме какъв цвят искаш, но всичко зависи от твоя моментен цвят, от естествената пигментация на косъма ти и от качеството на боята. Подобни консултации не се правят по форумите. Разбирам да беше за някоя маска или друг продукт, но за специфичен цвят... Ще ме прощаваш ако има нещо, но наистина въпросите ти понякога много ме дразнят. Искам да ти помогна в избора, но ти просто не позволяваш.  Peace

# 331
ами ако беше прочела по внимателно горния пост бях писала че цвета ми е почти такъв но с повече червен отенак а за снимка пък ти пусна една снимка дето нищо не се виждаше а аз няма как да пусна снимка в момента сега дано да си ме разбрала правилно .........!!!!!!!!а аз питам ако някой е получил такъв цвят да пише с каква боя и казах че се отказах от изсветляването и искам шоколадово но без червено, а не само аз теб дразня но и ти мен ме дразниш понякога като сега и аз си направих труда и прочетох твои публикации та..............ако обичаш не съм тук да отразявам теб или да се заяждам като теб...!!!!

# 332
и като гледам така и в доста теми си се заяждала с другите май твоята работа е само такава...!!!!!!!

# 333
Естествено, че ще споря с жени, които мис е струват лекомислени и се опитват да ме убедят в нещо, което не приемам. Относно цвета, който искаш- няма как да ти го препоръча никоя тук, тъй като словесните описания не вършат работа в случая ти. А и Николета Лозанова едва ли се боядисва вкъщи. Мога да ти препоръчам добър колорист, но той не е от твоя град. Нека някоя мацка се включи, за да не съм само аз черната овца.  Peace

# 334
не ме интересува кой е черната овца аз само попитах а ти ето го големия проблем ако ти е крив деня не си го изкарвай на мен ако обичАш няма да споря тук не му е мястото ........ за такива глупости...умния отстъпва ако искаш се намирай още на работа , ако нямаш други -още да спориш...

# 335
Изобщо не ми се спори. Аз ти казах, че най-добрия съвет ще получиш от професионалисти, но щом настояваш да пишеш по форуми, изисквайки мнение, за нещо такова, действай. Пожелавам успех  Peace

# 336
да, и аз бих желала да спрете  Peace

# 337

мими23 страхотно ти се е получило  Peace  newsm10
dani890420 аз получих същият цвят като на втората снимка при фризьорката ми с боя на фарма вита серията лайф сайл номер 3 основата ми беше на 2-3 цвята от кафяво до рижаво и с израстнали корени моя свят - светло кестеняво Laughing  Laughing  Laughing много добре ми покри боята обаче и сега почти нямам разлика немога да постна снимки защото не знам как  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 338
мими23 цвета наистина ти е страхотен поздравления.. newsm10
-Мария-Магдалена  благодаря за инфото и аз мисля с номер 3 да се боядисвам но ще видм за марката радвам се че ти се е получил и на теб добре цвета явно си попаднала на правилния фризьор аз вече съм много разочарована, за потстригването е супер колкото кажа толкова ми режи но за боядисването досега не съм попадала на правилния фризьор... newsm78

# 339
Момичета, взех си Крамер 6.1 пепеливо тъмно русо, пък да видим. Дано се уеднакви цвета ми вече ! Ще кача снимка после  Peace

# 340
Последно се боядисах с Крамер 6.21, преди това се бях боядисвала с 731 (или 713 - не помня) на Кастинг и с 600 пак на кастинг. Ако Теичка си спомня, и аз бях в редиците на блондитата.

Не че искам да те притеснявам, Теичка, ама моя цвят хич не се уеднакви, както си мислех, че ще постигна с 6.21  Laughing

В корените дори ми изсветля, надолу се получи по-тъмно, но беше хубав цвят. Бях я взела с 20-ка оксидант, може и това да ми е грешката. Сега, 2 седмици по-късно, боята падна..... И разбира се съм като папагал. Да не говорим, че червените оттенъци нямат махане. Незнам вече с какво да се боядисвам и клоня към фризьор.

# 341
  • София
аз се боядисах с тази, но цветът стана мн по-тъмен от каталога по който го избрах като цяло има блясък косата ми но не е това което очаквах   Rolling Eyes
http://www.syoss.bg/index.php?id=146
сега ще видим колко време ще издържи Rolling Eyes

# 342
  • София
Извинете, боя на Крамер откъде да си купя в София?
И аз се боря с гадни червеникави нюанси от сума ти време и не мога да ги надвия.
Преди бях уцелила този цвят на Гарниер http://www.kremasica.com/kosa-recenzije/bojenje/garnier-100-colo … arba-za-kosu.html , ставаше страхотен кестеняв цвят, без нищо червеникаво, но отдавна не съм ги виждала, май вече не се продават.

# 343
Аз моята си взех от една от аптеките на Рмедиум. Иначе предполагам има и на Алабин в магазинчето. Да подчертая, че ремедиума е доста голям, може би най-големия в Сф- в Гео Милев.

# 344
Благодаря ви момичета  bouquet
На мен в началото не ми хареса но сега като свикнах м ного му се радвам. Интересно ми е след повторно боядисване как ще се получи.Другото което ме притеснява,че боята колкото и да е щадяща все пак е боя и бих предпочела да се боядисвам с безамонячната на Лореал,но едва ли ще нацеля цвета...хубавото е,че е много близко до естествения ми цвят и няма да се налага често боядисване.
Радвам се,че съм отново в отбора на брюнетките...не ме пускайте вече в другите отбори Laughing
Ужас,какво преживях за един месец...край,няма вече...обещавам Peace
Другата седмица ще си удължавам косата и както обещах ще пусна снимки с дълга коса.
Тресите червенеят малко ама няма да бързам да ги боядисвам а ще изчакам да видим първо моя цвят как ще се развие след още едно боядисване....а може дори и да се различават по цвят да се преливат хубаво и да не е толкова лошо....ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт