"Шоколадова коса" 2

• 195 781
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
мими23 късмет с тресите дано да ти харесат, дано да ти се получи както ти искаш, то нали знаеш на хубав човек всичко му отива, уфф и аз си искам дългата коса, но май ще трябва доста да почакам докато порасне..като стрижа без да мисля за последствията сега ще патя.. Naughty

# 346
http://www.produkt-suchmaschine.com/images/products/42_/syoss-pr … ion-id2369434.jpg

С тази се боядисвам, харесва ми. Цветът е много приятен. Малко по- светъл се получава при мен.

Може ли да попитам,каква ти беше основата? Peace

# 347
мими23 късмет с тресите дано да ти харесат, дано да ти се получи както ти искаш, то нали знаеш на хубав човек всичко му отива, уфф и аз си искам дългата коса, но май ще трябва доста да почакам докато порасне..като стрижа без да мисля за последствията сега ще патя.. Naughty

Най-накрая ето снимка с удължената коса...не се стряскайте,дългичка е но аз ще я навивам на къдрици и тогава ще е по къса. Аз съм доволна от резултата Grinning
http://www.facebook.com/photo.php?pid=451736&l=9e2256ea01&am … d=100001081496385

# 348
  • In The Middle Of Nowhere
мими23, харесваш ми и честито  Hug А би ли ми казала с каква боя си на снимката с кученцето?

# 349
мими23, харесваш ми и честито  Hug А би ли ми казала с каква боя си на снимката с кученцето?

На снимката с кученцето съм си с моя естествен цвят коса Peace

# 350
Никога не бих предположила, много ти е хубав  Peace

# 351
Никога не бих предположила, много ти е хубав  Peace

мерси  bouquet

# 352
Здравейте, отдавна не съм писала в темата, ама вчеря видях една боя в магазина (само на кутия)
Води се НУТРИС БОЯ ЗА КОСА N30 Естествено тъмно кестеняв. На снимката изглеждаще чудесно много хубаво кестеняво без червени намеци. Някой да има отзиви за цвета и за боята.
В чуждите сайтове дават това за номер 30 което повече прилича на боята която видях.
В нашите сайтове намерих това 30, което определено червенее.
За съжаление не запомних добре момичето на кутията .

# 353
Всичките тройки,които съм ползвала стават почти черни Peace

# 354
A ползвали ли сте някакви кестеняви цветове на боята SERI?

# 355
На мен това не ме притеснява, защото искам черна коса, но нямам смелост да го направя, така че гледам все с  тъмни цветове да се мажа .Важното ми е дали са червенни отенъци и боята стрували си.

# 356
На мен това не ме притеснява, защото искам черна коса, но нямам смелост да го направя, така че гледам все с  тъмни цветове да се мажа .Важното ми е дали са червенни отенъци и боята стрували си.

По принцип тройките нямат червени отенъци,но това зависи и много от пигмента на косата ти.
Нютрис е по принцип хубава боя,щадяща...ползвала съм русите цветове.

# 357

По принцип тройките нямат червени отенъци,но това зависи и много от пигмента на косата ти.
Нютрис е по принцип хубава боя,щадяща...ползвала съм русите цветове.
Благодаря Мими  . bouquet 

# 358
мими23 страхотно се е получило, да ти е честито, пратих ти приятелство във фейса..хаха

# 359
Ако искате тъмно кафяв цвят, аз лично бих препоръчала Londa, червената кутия. Номер 12. Цвета е страхотен и няма никакъв червен отенък. Ползвала съм какви ли не - този цвят ми харесва най-много.

Общи условия

Активация на акаунт