"Шоколадова коса" 2

• 195 732
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
kopche Peace Браво ! На мен доста рядко ми се случва да се харесам много с някой цвят и той да ми пасне перфектно. Пусни снимка (само на косата) да видим цвета ако имаш възможност.  Hug
Ето я:   Simple Smile

# 376
  • In The Middle Of Nowhere
Готино е, естествено стои  Peace

# 377
Много добре, винаги съм харесвала права и тъмна коса. Наистина шоколадов цвят, браво  Hug

# 378
Не съм писала до сега, но да споделя колко съм доволна от боята на Фарком- бях рижава, заради изсветляване. Получи се невероятно хубав шоколадов цвят. А приятелка се боядиса с боя на Арома и се получи наистина много красиво.

# 379
  • София
Много добре, винаги съм харесвала права и тъмна коса. Наистина шоколадов цвят, браво  Hug
Благодаря ви момичета!
Наистина цвета на живо е страхотен, косата е гланцирана и бляскава. Аз много си се харесвам така! Grinning
Снимката е направена набързо в офиса с телефона ми и съответно скрива голяма част от съвършенството на косата. Flutter
Изправена със сешоар директно след боядисването от фризьора- на 2-3ден.
Но ще си иска попълване известно време.
Кичурите са доста нахални и се появяват сега, когато не ги искам повече. Crossing Arms

# 380
Взех си боя на Schwarzkopf - Perfect Mousse,  някой има ли мнение за тази боя, защото аз не си спомням да сте я коментирали. Взех си ето този цвят:
http://www.perfectmousse.com/products/600-light-brown/

Довечера мисля да се боядисам, да видим какво ще стане  Crazy

# 381
  • София
Тук не, но тук и тук и тук, вече -се обсъждаше. Peace
После сподели как е.

# 382
Здравейте харесвам много този цвят http://kosilia.com/im/im_large/tamno-rusa-kosa.jpg препоръчайте ми с коя боя и кои номер мога да постигна този цвят ... мерси предварително

# 383
Sweet, попитай в темата на блондинките. Това е русо, не шоколадово  Peace

# 384
Тук не, но тук и тук и тук, вече -се обсъждаше. Peace
После сподели как е.

Мерси, kopche  Hug

Да ви кажа, значи на първо четене, повече ми хареса от Casting (с него съм се боядисвала с номера 600 и 713, като от последния ми стана доста червена косата, а на кутийката е доста хубаво пепелно...). Като че ли цвета повече ми допада,  но трябва да го видя на слънце. Разбира се се боря с червените оттенъци. Относно това дали ще падне бързо... Незнам, на моята коса и силна професионална амонячна боя, пак падна за 2 седмици, така че това не е от значение при мен. Но определено ще я повторя  Peace Ще покажа снимков материал след 1-2 дни.
П.С. И косата ми е една такава мекичка...  Heart Eyes А относно нанасянето - лесно е, но хвърчи мус навсякъде  Laughing

# 385
  • Перник
Аз общо взето съм доволна от муса на Лореал номер 50.
Има червеникави отенъци,но ми харесва,шоколадово си е.
Мисля пак да се боядисам с нея.
Снимчица:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188052431240805&set=a … ype=1&theater
Мими ,а би ли сподели и ти както и другите които са ползвали новата оя-мус на лореал-щадяща ли е или е силничка,защото косата ми сега е доста поизтощена и падаща след раждането,а съм хвърлила око на 70 и 60 номер....та да знам дали да рискувам с нея или да си взимам безамонячна?

# 386
С каква боя се боядисвате, но така че да хване и нахалните бели коси.

Боядисах се  с Вела, уж агресивна и със 100% покритие на бялото, но нищо такова. Белите косми си стоят безцеремонно. Та с коя марка боя, знам че всичко си е до коса, но все пак  как да достигна шоколадов цвят на тъмната ми, почти черна коса.

# 387
rosi907, при бели коси е хубаво да ползваш професионални бои за коса.
Взимаш основен цвят или ако не ти харесва само той го смесваш с желания (50\50).
Ако резултатът не те задоволява, то тогава мажеш побелелите косми само с боя без оксидант и стоиш с боята. След това не я миеш, а директно можеш боя смесена с оксидант.

# 388
  • Paris
rosi907, при бели коси е хубаво да ползваш професионални бои за коса.
Взимаш основен цвят или ако не ти харесва само той го смесваш с желания (50\50).
Ако резултатът не те задоволява, то тогава мажеш побелелите косми само с боя без оксидант и стоиш с боята. След това не я миеш, а директно можеш боя смесена с оксидант.
Коя професионална боя ще препоръчаш?

# 389
  • Перник
Добро утро на всички Simple Smile
Искам да попитам,възможно ли е матиране на кестенява коса....в смисъл косата ми след боядисването с новия мус на лореал ми е кестенява с лееееко златисти отенъци и бих искала ако става по някакъв начин без пак да боядисвам(с нещо тониращо може би) да стане по-скоро пепелно кестеняво? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт