"Шоколадова коса" 2

• 195 738
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
А де,и мен ме вълнува този въпрос Crossing Arms при мен избива рижо,ако сложа по-светла боя не хваща,а това,което покрива рижото става тъмно ooooh!

# 391
  • Перник
А де,и мен ме вълнува този въпрос Crossing Arms при мен избива рижо,ако сложа по-светла боя не хваща,а това,което покрива рижото става тъмно ooooh!

Абсолютно същото е и при мен и много се надявам да има начин и да бъде споделен и с нас  Peace

# 392
  • Перник
Интересно....дали ще стане със сребрин?някъде четох, че става и за кестенява коса и че убива рижавия и червеникавия оттенък...,но дали гори това нещо,ако се направи само обливка?

# 393
и аз съм така smile3511братовчедка ми ми каза,че става с платине ама,аз съм взимала на престиж преди като бях руса не гори,нещо като балсам е трябва да се пробва,че това рижо ме съсипва

# 394
  • Перник
и аз съм така smile3511братовчедка ми ми каза,че става с платине ама,аз съм взимала на престиж преди като бях руса не гори,нещо като балсам е трябва да се пробва,че това рижо ме съсипва
Naughty мисля че на престиж с този няма да стане,защото и аз когато бях руса се правех с него и не ставаше даже на русото толкова чак матирано,а за кестенява мисля че въобще няма да стане...май си трябва по-силничко и тея дни мисля да изнамеря този сребрин и да пробвам

# 395
А защо не пробвате да сложите коректор в боята за да не ставате рижи?

# 396
  • Перник
А защо не пробвате да сложите коректор в боята за да не ставате рижи?
малко не съм час  Embarassed с тези коректори?Какви са,във всяка боя ли може да се сложат?ама то аз вече се боядисах,така че...

# 397
Професионалните бои си имат коректори. Те са като боите но се наричат коректори и се използват за премахване на нежелани оттенъци или засилване на оттенък. Прибавят се към боята и оксидантът. Количество е няколко сантиметра и един коректор ще може да го използвате за много наброй боядисвания.

Това са коректорите на Koleston Perfect.

Коя професионална боя ще препоръчаш?
Аз се боядисвам с Koleston Perfect, но съм руса. Според мен която и професионална боя да вземете, все ще е по-добре от непрофесионалните. Професионалната боя дава много възможности. С нея могат да се покрият много по-добре побелели косми и може да се коригира оттенъкът с коректор. Изборът на оксидант също е важен, а тези неща не могат да станат при една непрофесионална боя.
Много добри отзиви съм чела за Majirel на Loreal. В златна рибка струва 22 лева и в цената е включен и оксидантът. За съжаление в сайта не се предлагат коректори, но тях можете да си ги закупите и от някой магазин (ако се налага и имате нужда от корекция). За София съм чувала, че има такъв до съдебната палата, но със сигурност има и на други места.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 13:45 от B & C

# 398
Дами, аз излизам от отбора на шоколадките, пляснах едно много хубаво червено и се харесвам много. Винаги съм такава... тамън успях да махна червените оттенъци, и какво направих... Ужас... Като  ми писне, следва черното и така...  Hug
Аз махнах червените оттенъци с Крамера. В по-горни постове бях писала кой номер. Успех на всички, B&C, много точно си написала.

# 399
На мен много ми харесва този цвят ,как да го постигна                                     http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.slusham.com/img3/1 … =1259&bih=651

# 400
  • София
Аз все още не съм намерила решение,ходих в понеделник да ме боядисват...за 2-ри път след обезцветяването Tired ,отново избива рижо Crossing Arms
Боядисват ме с професионална боя Loreal Majirel,последния път девойката смеси 6.1 и 7.1 и 2-те са пепеливи,стана по-добре отколкото беше,но отново избива рижо,особено на слънцето Banghead
И сега вече незнам какво да правя Thinking
Приемам съвети всякакви за матиране на кестенява коса Praynig

# 401
Когато косата е обезцветена е трудно боядисването.
Можеш да пробваш с 7.11
http://zlatnaribka.com/popup_image.php?pID=716

# 402
   Да ми подскажете,коя не професионална боя е най-покривна за белите коси?

# 403
  • Paris
Благодаря ти за отговора B & C! Преди години се правех само с Колестон. Сега ми идва малко далечко и затова почнах да се правя с непрофесионални бои.
Имам много бели коси и още на третото измиване корените ми светват. Нормално ли е това?

# 404
От години ползвам Л,ореал на кастинг №535 и съм изключително доволна

Общи условия

Активация на акаунт