"Шоколадова коса" 2

• 194 425
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, моля за помощ. Praynig Влюбих се в този цвят http://static.becomegorgeous.com/img/arts/2011/May/24/4612/sanrizz_hair.jpg , но нямам идея с коя боя и номер ще се доближа до него. Косата ми е тъмно кафява, почти черна. Дори не знам шоколад ли се води или нещо друго...

# 436
Loreal Муса, но 41 по каталог изглежда точно така...

# 437
  • Paris
jaklins, сега по-добре ли е и забелязваш ли разлика от преди?
Перфектен уеднаквен цвят. Много ти благодаря за съвета  bouquet  bouquet
И пак благодарение на теб реших да не експериментирам повече с непрофесионални бои. Hug

# 438
Loreal Муса, но 41 по каталог изглежда точно така...

Супер. Много благодаря   bouquet В неделя ще пробвам.

# 439
Ох........боядисаха ме с Мажирел 4.0 и 5.1 и стана черноооооооооооооо!!!  Shocked Thinking #Cussing out На някой случвало ли му се е, дали ще поизсветлее?

# 440
Здравейте, момичета,

аз също съм фен на шоколадовите нюанси. Последно се боядисвах с Лореал мус - много лесна за нанасяне, хубав цвят, но не покри белите коси  Crossing Arms
Преди това използвах Brilliance - доволна съм, макар че светлия цвят от преди се показва бързо.
Искам нещо такова

Моля препоръчайте боя, която обаче задължително покрива бели коси - в корените имам доста. Основата ми една идея по-светла от тази на снимката
  bouquet

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 10:54 от shark

# 441
   shark,при мен белите коси се покриват много трудно.Лореал,Гарние не се справят.Лонда колор и Палет обаче покриват доста добре.  Peace
    Не виждам снимка(или не знам коя от снимките в темата имаш предвид),не се изказвам за цвета....  Rolling Eyes

# 442
Благодаря, Селма   bouquet Ще взема да пробвам с Палет
Аз виждам снимката, защо ли не се показва за останалите  newsm78

# 443
Здравейте!  Peace От 2 години съм с черна коса.Около 2 месеца вече не съм я боядисвала и доста е израснала и изсветляла. Намерих много натурални методи да я изсветля още малко,за да мога да я направя тъмно кестенява.
http://www.perfectmousse.com/products/300-blackbrown/ Това много ме заинтригува,защото и на Blackbrown и на Darkbrown пише,че дори от черен цвят с едно боядисване се постига самото кестеняво. Отделно се чудя кой от двата цвята да си взема.
Мислите ли,че е възможно цветовете да хванат на черна коса и да я покрият както трябва? newsm78

# 444
Скъпа, това няма как да стане на черна коса. Не си давай парите напразно. Или отиди на фризьор да ти изсветли косата чрез обезцветяване с римуъвър или с блондор. Или най-добре се подстрижи като за начало и изчакай да израсте още. Два пъти съм преминавала от черно към по-светло, вярвай ми, без добър фризьор и търпение само ще си унищожиш косата.
Аз много се съмнявам, че непрофесионална боя за коса ще постигне това, което пишеш. Но нали рекламата продава.  Peace

# 445
Това много ме заинтригува,защото и на Blackbrown и на Darkbrown пише,че дори от черен цвят с едно боядисване се постига самото кестеняво.

То пише, но става въпрос за естествен цвят, а не за боядисана коса. При боядисаните коси не е толкова лесно.

# 446
Мусът белите коси не покри, някак не ми се вярва черните да успее  Thinking

Аз се боядисах с Palette златист шоколад (WN 5 ако не се лъжа), но стана по-тъмно от очакваното... Покри перфектно, няма петна или нюанси, но прилича по-скоро на натурален шоколад  Confused Ще видя и аз как ще я изсветлявам след някоя и друга седмица...

# 447
Да докладвам - в неделя се боядисах се с Loreal Мус 41. В корените стана доста светло кафяво, а надолу точно като в каталога...Нямам обяснение защо така се получи...Сега приемам съвети след колко време мога да се боядисам пак. С боята Велатон 5/0 много тъмно кафяво ли става?

# 448
И аз от утре ще съм със тъмно кафяв на лонда

# 449
Здравейте!  Peace От 2 години съм с черна коса.Около 2 месеца вече не съм я боядисвала и доста е израснала и изсветляла. Намерих много натурални методи да я изсветля още малко,за да мога да я направя тъмно кестенява.
http://www.perfectmousse.com/products/300-blackbrown/ Това много ме заинтригува,защото и на Blackbrown и на Darkbrown пише,че дори от черен цвят с едно боядисване се постига самото кестеняво. Отделно се чудя кой от двата цвята да си взема.
Мислите ли,че е възможно цветовете да хванат на черна коса и да я покрият както трябва? newsm78

Аз съм супер недоволна от тази боя..........
Боядисвах сестра ми, нейната коса в момента е русо като метла с по светъл цвят пробвахме и корените и бяха потъмняли....ми изобщо никаква разлика нямаше...
аз се боядисах също във кафеникаво, а косата ми беше преди това в патладжан със светли кичури и нищо пак не покри...
и на леля ми белите коси не покри също  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт