"Шоколадова коса" 2

• 196 388
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
И аз имам мераци да я пробвам тази боя.  Rolling Eyes

kopche, чакаме включване и от теб.

# 511
Докато търсех боята на Рубела, реших да пробвам Aroma Professional Color

Избрах цвят 6.0 Ледено Фрапучино. Досега не съм давала шанс на българска боя и останах много приятно изненадана от резултата. Върху моята коса се получи млечно кафяво, не много светло, без червеникави оттенъци. Тепърва ще разбера за колко време ще се запази, все пак боята е без амоняк.
Купих си я и аз -да видим. Само че аз си взех горещ шокола, май 5.0 се води, в къщи е, дано не бъркам.
Как е на трайност? Аз още не съм стигнала да намеря време да я пробвам. ooooh!

Kopche, едва сега виждам, че си писала за боята.

По-нетрайно и скапано нещо не съм слагала по косата си! Close  Хубавият цвят изчезна след 2 измивания , а боята в корените съвсем се отми.
Днес се наложи да си купя нова, амонячна боя и да спасявам положението с нея.

Надявам се при теб да се получи по-задоволителен резултат.

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 14:03 от Linofrina

# 512
  • София
Здравейте!
Не знам дали е мястото тук да попитам следното:
От 10 г се боядисвам черна иначе съм с сетлокестенява коса и искам да си я известля но моята фризьорка не се наема пък и аз не искамс кичури да ме почнат ами цялаата направо .... а цвета който искам е или шоколадов или идея по мек! Rolling Eyes
Къде да отида не знам за софия става на въпрос и да не ме направят на лисица в главата? Confused

# 513
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥Димяни ♥ , защо твоята фризьорка не се наема да те изсветли? Каква е причината, какво ти казва?
Може би състоянието на косата ти да не го позволява....не знам.  newsm78
Добър фризьор аз лично не мога да ти препоръчам.....аз до сега не съм попадала на такъв.  Rolling Eyes

# 514
  • София
Косата ми е здрава но аз не искам и да ставам на петна ,а тя ми е много близка Simple Smile и не иска да се караме! Laughing

# 515
Здравейте, мацки!

Иска ми се да дойда във вашия отбор, ама трябва подготовка. Естествената ми коса е тъмно кафява- минах през червено, направих грешката да се боядисам в черно. Сега искам пак с кафява, ама не става.  Confused Бихте ли ми препоръчали изсветлител  Praynig

# 516
Здравейте!
Не знам дали е мястото тук да попитам следното:
От 10 г се боядисвам черна иначе съм с сетлокестенява коса и искам да си я известля но моята фризьорка не се наема пък и аз не искамс кичури да ме почнат ами цялаата направо .... а цвета който искам е или шоколадов или идея по мек! Rolling Eyes
Къде да отида не знам за софия става на въпрос и да не ме направят на лисица в главата? Confused
Аз я оставих да израсне, слагах кафява боя и скъсявах по мъничко крайчетата. Така, вече съм в отбора на шоколадките  Mr. Green . Отне ми време, но пък мисля, че си заслужаваше чакането  Flutter.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 15:31 от Majestic++

# 517
Косата ми е здрава но аз не искам и да ставам на петна ,а тя ми е много близка Simple Smile и не иска да се караме! Laughing
Трябва много да си наплашила жената  Laughing
Да, за съжаление винаги може да има изненади, но ако фризьорката наистина е добра и знае какво и защо прави, то не би следвало да се получат петна.
Ако се направят кичури също може да се получат петна и не виждам никакъв проблем да се действа изцяло при положение, че косата ти е здрава и би издържала на обезцветяването.
При обезцветяването обикновено корените стават доста по-светли от дължините, но ако се започне да се маже от краищата към корените не би трябвало да се получи разлика, а и ти все пак не искаш да ставаш руса, а искаш да замениш черното с кафяво, което не е толкова трудно, поне според мен.

# 518
Аз я оставих да израсне, слагах кафява боя и скъсявах по мъничко крайчетата. Така, вече съм в отбора на шоколадките  Mr. Green . Отне ми време, но пък мисля, че си заслужаваше чакането  Flutter.

И аз така постигнах желания цвят  Peace 

# 519
Незнам дали тук му е мястото но искам да попитам имате ли идея с коя боя и кой цвят мога да постигна цвета на Анелия,като се има в предвид че косата ми е с един два тона по тъмна от нейната
http://www.slusham.com/aneliya-pokazva-razdyalata-parvo-v-avtogr … f-po-planeta.html
Благодаря ви

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 22:45 от didito_d

# 520
Незнам дали тук му е мястото но искам да попитам имате ли идея с коя боя и кой цвят мога да постигна цвета на Анелия,като се има в предвид че косата ми е с един два тона по тъмна от нейната
http://www.slusham.com/aneliya-pokazva-razdyalata-parvo-v-avtogr … f-po-planeta.html
Благодаря ви

Много интересен цвят.....и на мен ми харесва  Simple Smile
Така като гледам са и правили кичури и това не е един цвят, за съжаление.
Обикновено хубавите неща се постигат трудно  Wink

# 521
  • София

По-нетрайно и скапано нещо не съм слагала по косата си! Close  Хубавият цвят изчезна след 2 измивания , а боята в корените съвсем се отми.
Днес се наложи да си купя нова, амонячна боя и да спасявам положението с нея.

Надявам се при теб да се получи по-задоволителен резултат.
E, жалко, че не се е получило добре!
Аз успях да покрия цялата коса с пяната, макар, че това ми беше основното притеснение-  че няма да ми стигне. Wink
При мен се получи тъмничко с горещият шоколад 5.0, но като тип нанасяне, техника- ми допада много такава боя.
За безамнонячна боя ми се струва, че очакваме много, но пак ще кажа и аз, как е след 2-3 измивания. Аз се намазах едва снощи. Wink

# 522
О, пяната не е толкова малко. Моята коса е малко под раменете и ми стигна да я намажа обилно.  Simple Smile
Опаковка, консистенция, техника на нанасяне, черните гумени ръкавици - всичко ми хареса. Само трайността се оказа проблем.

# 523
О, пяната не е толкова малко. Моята коса е малко под раменете и ми стигна да я намажа обилно.  Simple Smile
Ако правилно съм разбрала, си си намазала цялата коса. Това обичайна практика ли е или е някакво изключение?
Може би това е причината косите ви да ви стават все по-тъмни  newsm78

# 524
  • София
O, aз винаги мажа цялата коса. Wink
Още се боря с остатъците от русите кичури, които само чакат сгоден момент да се покажат из от долу и то в някакъв морковен оттенък.Twisted Evil
Така, че -мажа от -до.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт