Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Една обикновена манджа в йената .Защото готвя по шейсет и четири манджи на ден , но никога нямам възможност  да снимам  Crossing Arms . Естествено, когато  имам възможност , по закона на Мърфи съм сготвила най-смотаните  и грозно изглеждащи работи  Laughing

Ей, Мамеее, благодаря  ти ! Цяла седмица се мъча да се сетя как беше ника на Дидито , че тъкмо се чудех къде  изчезна ! Толкова и бяха красиви гозбите и снимките ! Даже се бях сетила , как някой път като няма снимка, правеше някакъв красив сандвич или  дори само някоя екзотична хапка  и все и бяха много красиви нещата .
  И двата ти сладкиша изглеждат страхотно, даже заради теб и аз ще направя този на Рени, че съм отворила едно сладко  и се чудех на какво да го направя  и така  ще го намажа богато  като твоя сладкиш  Hug .
   Всички момичета  сте показали повече от уникални неща   bouquet !

# 151
  • София-Младост
От вкусно-по вкусно е тук Simple Smile))) У нас тези дни едни картофени кюфтенца...за пръв път ми стават така хубави и едно телешко на фурна:

# 152
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Kafenceto   защо бе, душата по "шейсет и четири манджи на ден" готвиш... newsm78 ми то тогава....направо пращай и на нас....пък ние...в това време....нали така.... cheers и ще чакаме....

Хъни - Бъни     ти ми причини това     #Crazy     Rolling Eyes     #Crazy    Rolling Eyes      засрами се         Blush

ще си премълча за другите подстрекателки....      Joy        hahaha         #2gunfire

магданозена пита                                    бутер тесто: с кашкавал и шипков  мармалад

сладкиш със сини сливи

Ала-Бала  аз докато се натуткам и ти ....таковатУ...наЧи.... кИфтаци, много ги уважавам и как са ми се усмихнали......само да присегна и бод...бод....ама нямаааа    ooooh!  ooooh!  ooooh!
Аз моите ги гоня из тигана, ако искаш може да напишеш как твоите са с идеална форма.

успешен ден Hug

# 153
Дряновска манджа

и Питки от  Xavier Barriga

# 154
  • София-Младост
tutulina то едва ли точно аз трябва да даъвм съвет за кратфонеите кюфтета, но този път бях горда от себе си. Тайната според мен е в това, че като обърках продуктите ги оставих в хладилника за малко да стегнат (това го прочетох в блог-а на nanita), след това се оформяха доста лесно. Леко овалвах в брашно и пържих в загрята мазнина. Simple Smile
marabu пиши бързо рецептите, че страшно вкусно изглежда и манджата и питките...ммм Simple Smile

# 155
# 156
Моят Кодрит Кадир:

Карамел не обичаме и не правих,та не е много красив,обаче стана неочаквано вкусен за мен(доста предубедена бях) блата се напои от крема като го обърнах,супер сочен стана.

# 157
Привет и от мен!Направо нямам думи,такива вкусотии показват ли се,бе хорааааааааа???
И аз правих някои нещица от тук и ще ви ги покажа  EmbarassedСнимала съм си ги скришом,че ме подиграват нещо домашните  Mr. Green
баничката на Морена,хареса ми,но май много я пеках
маринованите патладжани,направих полувин доза-16 бурканчета от тези излязоха,ама не става ли прекалено сладко с толкова малко сол?Не съм отваряла бурканче,но опита парченце,киснало в марината и доста сладко ми се видя  newsm78
....и лятната торта на Аелис!!!Благодаря ти,мила,страхотна е   bouquet Благодарение на теб капризнато ми пуберче прояде сладко,и то от боровинки  Hug(пролеттта бяхме на гости на роднини в Сандански и на тръгване ми напълниха багажника с сладка,домашни,дъхави и неземно вкусни)

Днес мисля да правя питката на max-mama или солените кифлички на Илияна!Ще снимам и покажа  Peace

# 158
Може ли рецептата за тази лятна торта на Аелис?

# 159
# 160
 Hug ще се разпиша със снимка като я приготвя  Hug

# 161
  • Пазарджик/Лондон
hrisi74 , много се радвам, че тортичката се е  харесала у вас Hug.

The Girl , надявам се и на теб да ти допадне  Flutter.

Ала-Бала , ще споделиш ли как направи телешкото на фурна?Дояде ми се Embarassed.

# 162
  • София-Младост
Аелис в случая тайната е в самото месо, не толкова в приготвянето. От младо теленце е и винаги става крехко  и вкусно. В случая е овкусено със сол, черен+ червен пипер и малко настърган домат, леко полято със зетини  и търпение при печенето...поне 2 часа, вкъщи така се яде месо, да пада от кокъла Simple Smile

# 163
Момичета страшни зарибителки сте  Peace
Хъни Бъни, свинските пържолки с лук и ябълки са много интересно предложение  Peace
Sta, харесах си и твоето пиле с гъби, ще го пробвам  Flutter
Ала-Бала, картофените кюфтета изглеждат супер и не се съмнявам, че са също и толкова вкусни, а и тези ребърца дето си ги лепнала ммм...
marabu, и аз се нареждам на опашката за дряновската манджа  Praynig, а и питките са страшни, направо идвам у вас тази вечер  Laughing
Маме, този сладкиш на Рени изглежда направо убийствено да знаеш  Peace
labrex, а ти се поспри с това сладко от диня, че ще зарибиш и мене вече  Rolling Eyes

Маме и при нас тази вечер руло стефани има  Wink

- пъстро руло Стефани

- Карамелизиран крем

# 164
Яйца на очи : Joy
Едва ли има някой, който да не знае рецептата, но ...в тиган със сгорещено масло и няколко капки олио /да не прегаря/ счупвам две яйца, оставям ги да се изпържат няколко минути и поръсвам със сол и черен пипер / или меланж пипер като е в случая/

Общи условия

Активация на акаунт