Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 73-та тема

• 129 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Привет на всички и поздравления за вкусните и красиви ястия, които сте показали! Включвам се с един летен отчет.  Hug

А също - лютеницата и сладкото от черешки:

# 181
благодаря Simple Smile на всички, но питки няма свършиха  Simple Smile ама рецепти има  Simple Smile Надявам се да се харесат  Hug

Питки от  Xavier Barriga

Дряновска манджа

# 182
много вкусно, Смайли   bouquet а доматения сок гледам зори е в моята чашка  Laughing

Неличка, направо се зачудих като погледнах скаридите защо аджеба Тайна пуска твоите чинии  Joy Joy а тя каква била работата  Hug

част от менюто при нас
брускети с млечен пастет с магданозено песто

картофени канапета с млечен пастет

Основното ако има  - утре ще показвам

# 183
  • Талант на 2012,2013 г.
Обикновено само поглеждам в тази тема, но този път идвам да се поФаля със сладкото от динени корички. Благодарение на labrex.

Всъщност се прави много лесно, достатъчно е да се прибираш в къщи за по половин час дневно, за да го метнеш на печката Joy
Крайният резултат е страхотен.

Моля ти се прати линк с рецептата на тези динени корички. Рових, но не можах да го открия... Praynig Hug

# 184
Тутулинка,и аз да питам -това сладкишче с какво тесто е-бутер,маслено или.... Thinking  Yum
marabu,страхотни питки-хлебчета,прегледах рецептата им.Може ли да се увеличи двойно количеството на маята за по-бързо втасване?
Дес,въпреки,че моичките не тачат крем-карамела,като гледам твоят Кодрит,ще взема да го пробвам и аз,пък който яде-яде! Crossing Arms
hrisi74,не бой се,домашните ще свикнат да снимаш чиниите и хич няма да ти забелязват!И у дома така беше! Party
Ахаааа,Тайне,не само аз тук съм кулинарен тандем с дъщерята Joy!Чудно готвите и двете с Неличка! Hug
Неличка, рулцето-много оригинална идея!
bliznacite2004,каква снимка само #Crazy Crazy направо да ти проговори този сладкиш!
Пеп-4о-цветно и красиво!  Peace
Къде се изгубиха Beniii,Нанита,Трейси?Липсват ми в темата!

Един плодов кекс,правен от мен:

и бисквитена тортичка от дъщеря ми:

# 185
Обикновено само поглеждам в тази тема, но този път идвам да се поФаля със сладкото от динени корички. Благодарение на labrex.Всъщност се прави много лесно, достатъчно е да се прибираш в къщи за по половин час дневно, за да го метнеш на печката Joy
Крайният резултат е страхотен.
Моля ти се прати линк с рецептата на тези динени корички. Рових, но не можах да го открия... Praynig Hug

Карма135, заповядай - сладко от динени корички  bouquet

bliznacite2004 , разкошно изглежда сладкиша, радвам се, че ти е харесал! Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 22:35 от labrex

# 186
Дес,въпреки,че моичките не тачат крем-карамела,като гледам твоят Кодрит,ще взема да го пробвам и аз,пък който яде-яде! Crossing Arms
Мисля че ще им хареса,то не е крем карамел,като крем карамел.Ще останеш доволна Peace
Браво на дъщеричката,хубава тортичка и кекса изглежда изкусително,моите шък деца обичат кекс ама да е без нищо вътре само чист.

# 187
Дес,не си се объркала мила-начинаеща съм.
Ето и малко мезенца от мен,че ще дояждаме от вчера.

# 188
Дес,благодаря ти от мое и нейно име,а за Кодрит кадир ще копирам рецептата и ще пробвам непременно.   bouquet

# 189
Привет момичета отново Hug.
Снощи преди да се покажа бях извикана от ревльо Mr. Green.
Та втори опит за качване на вчерашните гозби.
Отново у дома  Пилешки гърди с мащерка и зеленчуци в сметанов сос
- много ми е лесно и бързо и този път във вариант с пържени картофки.
и 5 минутния Ябълков сладкиш на Лина

# 190
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Селма и Елексирчето - да с бутер тесто е сладкиша със сини сливи / по-бързо да стане /    ooooh!  

Хъни - Бъни сега преди лягане ми "курдиса" тоя ябълков сладкиш нали....

Лека нощ

# 191
Супа - топчета и боб със содена питка (без снимка на боба).

# 192
Ани, ще ти открадна идеите за следващите сандвичи   bouquet но в езеро от маруля, белким мине и зеленията покрай тях! Страхотни идеи!
РОНГО, от тази вечер запретвам ръкави в опити за динените корички, но с половината (или без) захар  Rolling Eyes

Днес бяхме на класическите пълнени чушки с млечно яйчен сос

и за десерт пъпеш със сладолед (домашен)

Момичета, изправяте на нокти волята ми с тези благини, които показвате  #Cussing out. Страхотни сте!

# 193
Добро утро на всички! Малко снимки от почивните дни:

пияното пиле на мъжа ми

маринованите камби на Селма

шоколадовия сладкиш с майонеза, приготвен от голямата ми дъщеря

Лек и успешен ден!

# 194
  • Вече на село
Неличка, може ли рецептата за яйцата по шотландски?

Общи условия

Активация на акаунт